Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adakiller

    senior tag

    válasz mert_csokis #139094 üzenetére

    értelek, de almát az almával kell (érdemes) összehasonlítani. 3070 ára 2080TI/Super árával; újonnan. használtan még ha garis is, hiába vetted meg ha van valami gond és nálad derül ki pár nap múlva, neked kell gariztatni, ami időkiesés, mérgelődés (főleg ha nincs tartalék vga) stb. újnál meg ott a 3 nap, illetve netes vásárlásnál a 14 nap. ettől függetlenül vettem már én is nem egy használt és új vga-t is. szóval nem vagyok a használt vga-k ellensége.

    de mindannyian spekulálunk aki váltani szeretne, de ha a 3080 teljesítményét nézzük, mert arról már több infó is megjelent, akkor a 3070 bukás lesz -szerintem- ha "csak" egy 2080 Super szintjét fogja megütni. és akkor jön a 3060 az meg mivel lesz egy szinten? 2070-2070S?

    3070-nek meg kell ütnie a TI szintjét, minimum... gyanítom az nvidiánál sem balekok dolgoznak, hogy ne tudnák ezt viszonylag jól beparaméterezni, hogy mi vásárlók minek tudnánk örülni, amivel persze az ő részvényeseik is boldogok lesznek.

    u.i..: nem kell megnyugodnom, mert tejlesen hidegen hagy (mivel nincs közöm hozzá) ki vesz-nem vesz 2080TI-t újonnan vagy használtan, de még az is hidegen hagy ki milyen kártyát vesz, vagy elad :).

    @KAMELOT: black friday-re majd jó lesz a 20xx széria a szokásos jól felárazzuk, és beakciózzuk ugyanannyira, vagy kicsit többre :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák