Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • herrkoser

    tag

    Sziasztok!

    Volt egy kis garis problémám (3 év gari a honlapon, gari levélen viszont 1 év, majd probléma jelzése után honlap átír és közlik, hogy így jártam) az egyik népszerű magyar webshoppal, ezért megint nyitott a kérdés, hogy milyen VGA-m legyen és honnan.

    1080p 144hz-re kellene kártya, ami max. 280mm-es, sajna ennyi fér a házba (Giga, MSI, EVGA befér). Az adatlapomon lévő Palit nekem rendben volt, de nem vagyok egyértelműen meggyőződve arról, hogy nekem tényleg szükségem van egy gtx 1080-ra. Overwatch, Quake Champions és 1-2 moba és Blizzard játék megy, illetve talán 1-2 AAA címet elővehetek most és a jövőben, de különösebben nem is érdekel a nagyon fullos grafika. Quake Champions fosul van optimalizálva, GTX 1080-nal éppen megvan a stabil 144 minimum fps low grafon akció közben, PUBG-ből meg nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán ennyi fps-t kisajtolni, Overwatchoz meg nem kell 1080 a 144 fps-hez.

    A keret széles skálán mozog, 190k-ig kb bármi belefér, de nem feltétlenül költeném el teljes egészében, ha nem muszáj. Mivel a monitorom freesynces 144hz-es tartományig, akár egy Vegát is megfontolnék, bár oda sztem táp csere is kell az első generációs FPS Raider 550-ről. Ti mit vennétek és honnan (webshop/hardverapró)?

    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák