Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz Acheron #6822 üzenetére

    Persze,hogy ezt nem reklámozzák külön,de ezt tapasztalatból írom neked.
    LGA-775-ről is volt egy váltás nekem tavaly januárban (Giga ep45-ds3l lap),és mivel már SSD-n volt a rendszer,szépen helyre is rakta magát ráadásul,cserélte a drivereket,mindent,nem fapados na ez a W7.
    De természetesen újra kellett aktiválni,amint minden gond nélkül meg is tett,és utánaolvasva ez így is van a gyakorlatban.Te is rákereshetsz fórumokban, ugye az alaplaphoz köti magát a rendszer,de ez egyszer megváltozhat( a garanciás cseréket fedték le ezzel,kímélve az ügyfélszolgálatot),de még utána is újraaktiválja neked az ügyintéző ha betelefonálsz és lekommunikálod velük (hibás alaplapot kellett cserélni,persze csak egy példányban használod).

    Nem a fizető vásárlókat kell sz*patni ezt ők is belátták,ami igazából még nem is okvetlenül felhasználóbarátság,csak a realitások figyelembevétele(mennyire könnyű khm,próbaverziót szerezni).Ezért várom,hogy majdcsak koppan az Ubisuck előbb-utóbb de ez nagyon off.

    A fenti gyakorlatot viszi tovább a W8,akármennyi hardverre átrakhatod,de egyszerre csak 1-en használhatod,ezt a nagyon-online mód meg is oldja mondjuk.

    Megértem persze,ha nem akarsz kockáztatni,de nem baj,ha itt is le van írva,többen látják :)

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák