Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knbs

    senior tag

    válasz yodamastah #5002 üzenetére

    Kedves mester :R
    Nehogy felreertsd nem meg kerdojelezni akarom a tudasod, sokat olvasom a topicot es a hozzaszolasaid mindig pozitiv/hasznos infokent tartolodnak el bennem ebben a temaban.

    Ez a fal szine tema piszkalja a csoromet picit. Nalam feher minden(amolyan fekete/feher koncepcio, falak feherek butorok feketek), tehat nalam is ajanlatos lenne szurke vasznat venni a feher helyett?

    Igazabol mennyire lenyeges ez? Tudom fekete nyilvan a legjobb,de most nem mozit szeretnek epiteni hanem, hazi mozit aminek vannak korlatai es ez sok lakasban pl. a feher fal szine es az hogy a projektor es vaszon a nappaliba kerul es nincs egy kulon terem fentartva a mozinak.

    Szerintem sokan tanulnak itt toled koztuk en is meg teszed a kedvemert(tudom ez szakmai forum) ,de ha legkozelebb ilyet irsz: "A sotet falak nagyon sokat szamitanak sajnos" hozzatenned mondjuk tudom is en, azt hogy: az igazi mozi elmenyhez akkor halas lennek.
    Csak meg mielott barki nekialna sotet szinure festeni a nappalit, holott azert valljuk be nem annyira fontos ez egy hazimozihoz. SZERINTEM persze en nem vagyok guru, de elnezve ezen videot 0:35 mp-tol
    nem 20 filleres szettek vannak a kepeken es ha jol latom bar lehet csal a szemem, de en egytol egyig feher falakat latok.

    A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

Új hozzászólás Aktív témák