- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
És a localhost sor alá kell írnom, vagy a -> # ilyen kezdő sorba?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Aham értem. Na majd szerdán elválik hogy működik-e. Ez minden böngészőre vonatkozik? Mert chrome, firefox és ie van fent/lesz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
-
titán
Hali!
Tudnatok nekem olyan progit ajanlani, amivel .ts kiterjesztesu fileokat tudnek xvid-be konvertalni? A format factory nem jo, mert akadozik a kep valamiert.
Thx elore is!
[ Szerkesztve ]
-
Istyu74
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami csinál a jelenlegi belőtt Win7 64bites rendszermeghajtómról egy olyan image file-t amit ha kiírok DVD-re és arról bebootolok egy szűz (vagy összeomlott) SSD-re/vinyóra "visszarakja magát" és újraindítás után már az SSD-ről bootolva él a rendszer, mintha akkor pakoltam volna fel?
Esetleg ez jó úgy is, hogy a DVD-ről bootol, és a forrásállományt meg kell neki mutatni mondjuk egy másik vinyón, vagy egyéb helyen és onnan állít vissza mindent a célmeghajtóra (nagyobb rendszer gondolom úgyse férne rá egy DVD-re )Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
addikt
válasz Mercutio_ #19562 üzenetére
Természetesen rengeteg ilyen van, példák ingyenesre:
http://ping.windowsdream.com/
http://clonezilla.org/
http://www.macrium.com/reflectfree.asp
http://www.easeus.com/disk-copy/Példák fizetősre:
http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/
http://www.symantec.com/region/hu/product/ng_index.html[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
szuzi80
tag
sziasztok,
TS kiterjesztésű videóból szeretnék AVI-t konvertálni és ehhez való progit keresek.
Tudnátok segíteni valami normálisan használható programot ajánlani? -
Mercutio_
félisten
Adott egy .3GP kiterjesztésű file, amit sajnos nem játszik le se a mobil amivel készült, se az MPC-HC, gondolom a felvétel lezárásakor az SW valamilyen header, vagy lezárási hibát csinált az lehet az ok
Létezik olyan program ami ilyen kisebb hibák helyretételét végzi automatikusan? (Azt hiszem mp3/Wav-ra volt régebben valami hasonló)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lajkó22
csendes tag
Sziasztok! Adobe Reader 9-ben hol tudom az angolról magyarra váltani a nyelvet?
-
válasz Lajkó22 #19568 üzenetére
Ahhoz szerintem eleve magyarul kell letöltened.
Letöltésnél kattints erre a sorra: Do you have a different language or operating system?
Majd értelemszerűen válassz az opciók között.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget, a host fájlos megoldás bejött! Köszönöm mindenkinek!
-
Tetete1
senior tag
Melyik az a program, amivel DVD-ről visszanyerhető a rajta szereplő adatok, elfelejtettem a nevét....
Nem akarja beolvasni a DVD-t (csak egyet) a gépem DVD meghajtója, de mással sem olvashatö (alkoholra sem reagál)...
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
addikt
Sziasztok,
Engem egy olyan progi erdekelne amivel a taskjaimat tudom kovetni, emlekezteto is van benne es lehet merni, hogy mennyi idot toltottem egy-egy taskal.
Egyszeru es gyors progi kell, nem valami iszonyat osszetett cucc, kicsi es konnyen kezelheto.
Olyasmi mint ez, ha tudnam velem merni, hogy mire mennyi idot forditottam akkor tokeletes lenne. -
Poo
senior tag
esetleg tud valaki samba servert windows xp alá?köszönöm.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
danih
veterán
Egy egyszerű, sablonokkal dolgozó, sima statikus weboldalt rövid idő alatt összedobó weblap-szerkesztőre volna szükségem, egy jó WYSIWYG progira egységsugarú usernek...
-
félisten
Nem tudom, hogy pontosan mint jelent az "egységsugarú usernek" kifejezés, de remélem ez megfelel Neki: CoffeeCup Free
Dluinet
Hmm, ezt nem ismertem eddig, de majd meglesem, thx![ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
danih
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #19581 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Valami template-es esetleg nincsen?[ Szerkesztve ]
-
-
mibog
tag
sziasztok!
raw -ból tiffet szeretnék, ingyen és egyszerűen...
nem triálban, és csak az ajánló által kipróbált érdekel.
tudtok segíteni?
win XP, 32Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
-
Mercutio_
félisten
Azonnali fotós kérdések topic?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a laptopomba egy SSD-t. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok átköltözni a mostani vinyóról az SSD-re fájdalommentesen. Vinyó nagyobb, mint az SSD, de kevesebb adat van rajta, mint az SSD mérete. Laptopon Xp sp3 fut. Sajnos egyszerre a régi vinyót, és az SSD-t nem tudom rákötni, mert akkor már megoldottam volna az Intel saját programjával.
Viszont van külső vinyóm, ha kell a klónozáshoz.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
nagyúr
válasz Palafi #19589 üzenetére
Hát xp-t ne rakj ssd-re. Nem támogatja a trimet. Szóval win7-et rakj fel.
-
Palafi
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #19590 üzenetére
Egy 5-6 éves, de minőségi laptopról van szó eredeti Xp-vel.
Ha most mindent lecserélek benne, többe kerül a "leves", mint a "hús".
Annyiból vehetek egy újat is, ennek pedig semmi baja sincs.
Viszont SSD-vel lényegesen felgyorsulna rajta minden.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hali!
Keresek videó felvevő progit de a frapsnál meg ilyeneknél jobbat mert nem csak hogy GB-okat tudnak percek alatt lefoglalni de még az fps-emet is lefoglalják szóval valami olyan kéne ami nem eszi meg az erőforrásokat ilyen szinten.
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
nagyúr
válasz BoogeyM@n. #19594 üzenetére
Nem létezik, inkább erősebb hardver kell nagy felbontású videó realtime kódolásához.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Fényképezőgép/mobiltelefonnal felveszed a monitort.
Egy másik gépppel összekötöd, amiben van egy hdmi digitalizálókártya.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mercutio_
félisten
válasz Palafi #19592 üzenetére
Ha Kingston 96GB-s V+ 100-at vettél annak van beépített garbage collection funkciója, így XP-s rendszer mellett se fog lassulni.
Van olyan program (Paragon migrate OS to SSD) amit a meglévő XP-re raksz fel, az SSD-t külső usb-s keretben a gépre rádugva pedig átklónozza neked a rendszer, majd vinyó kivesz, SSD berak, és indul a rendszer
-
addikt
Ha játékot akarsz felvenni akkor próbáld ki az xfire-t is hátha jobb egy fokkal.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
pmheros
őstag
Tudtok olyan Gadget -et Win7 64 alá, amibe a PH! RSS -e bevihető ?
nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest