- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Másnál is csinált már ilyent az Aimp telepités elött?[link] Ezután meg ezt irta: removing deprecated files, ezután kezdődött a telepités. Utánna többi programom amik D ben voltak nem tudtam megnyitni
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
zone
őstag
válasz jericho69 #20684 üzenetére
Próbáld ki a virtualdubot. Lehet vele tömöríteni és vágni is.
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
-
dokee78
félisten
Olyan programra lenne szükségem amelyik tud képet kimenteni bizonyos oldalakról is,ahol nem működik a kép mentése más néven opció.
print screen nem jó mert állandóan körbe kell vágni.
-
válasz dokee78 #20707 üzenetére
N+1 offline olvasó van, ill. WEBsite másoló. Ezekben beállítod, hogy csak a képeket szedje le.
Persze célprogramok is léteznek, pl. a Mihov Picture Downloader
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kmisi99
addikt
Fraps vidi renderelésére kéne valami program ami ki használja az i7 es procik 8 szálát és a sok ramot. Vagy legalább is minél több erőforrást használjon fel. Mert pl a sony vegas alig használja ki a gépem erőforrásait így dög lassan rendereli a vidiket.
-
droeid
csendes tag
Hello nektek!!Van egy ilyen micro hi-fim-->[link]
Olyan lap-topom,amin csak windows 7 megy,Ehhez a hifihez csak olyan driver van ami nem kompatibilis a win7-el!!szeretném csatlakoztatni a lap-tophoz,de nem vágom,mit csináljak.Valami ötlet??Légyszi PM-ben irjatok,hogy mit lehetne tenni!Előre is köszi!!
-
olivera88
veterán
Mitől van az h akadozik a zene Aimp3 nál? 16mp alatt képes 4-5x is megakadni. Másik zenelejátszókkal nincs ilyen gondom, feltettem a másik verziót az RC 970 et az is úgyanúgy akadozik, de amikor rádiót hallgatom akkor nem.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami hatékony a duplikált fájlok ellen? Az utóbbi időkben kicsit sok volt a gépcsere, felhalmozódott egy csomó mentésem, és rengeteg kép, dokumentum, ez-az duplán vagy többször van meg...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
olivera88
veterán
válasz sfdrakex #20723 üzenetére
Értem.Hát majd utánna nézek aztán.iTunes és Winamp jól müködik,de nekem az Aimp tetszik, de hát igy....Tudomásom szerint nincs virus, de azért megnézem MBAM al majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
olivera88
veterán
-
rizso
addikt
válasz Dluinet #20728 üzenetére
Köszönöm, az elsőt időközben én is megtaláltam - és már segített is megszabadulni pár gigányi adattól
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ingyenes DVD író programra lenne szükségem. Melyiket ajánlanátok?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #20730 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami jó faxoló programot ajánlani?
(Ami egy kép fájlt küld el egy magyarországi fax számra)
-
veze
őstag
válasz Dluinet #20738 üzenetére
van egy régi betárcsázós 56k- külsö modemem, tápegység etc. minden ami vele volt ha valakinek ilyen kéne.
ilyen álló, hullámos tetejü, most az istennek se jut a neve az eszembe..
ha valakit érdekel előkeresem , asszem még a bolti doboza is megvan valahol[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Valami olyasmi program kellene, amivel logót tudok szerkeszteni. Szeretném a hátteret és a szöveget is változtatni, hatásokat berakni, esetleg effekteket hozzárakni.
Érthető ez így? -
-
nagyúr
válasz #54715584 #20741 üzenetére
A logo tervezés és szerkesztés az egyik legkomolyabb grafikai munka.
Ezért nagy tudást, gyakorlatot igényel, program nem helyettesíti a kreativitást
Javaslom keres meg egy grafikust és fizess neki, lehet megúszod 20-25e Ft-ból."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
csaresz002
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy az ilyen file-t: vty-0256.001 milyen programmal lehet kitömöríteni? előre is köszönöm
és...
Boldog újévet mindenkinek!
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csaresz002 #20744 üzenetére
Ha van a gépen total commander azzal lépj bele és másold ki ami benne van, vagy elméletileg egy crc fájlnak is kellene lennie a mappában ha jól emlékszem és az kibontja.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami játék közben ki írja az fpst a GPU sebességét és a GPU hőmérsékletét. Köszönőm előre is.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz sfdrakex #20747 üzenetére
Köszi a gyors választ, de ismerem mind2őt.
Körülbelül 1 hónappal ez előtt láttam a BF3 topikba egy olyan képet a játékból, hogy a bal felső sarokban vmi program szép ki írta ezeket az értékeket, de nem érdekelt és nem kérdeztem meg a porgram nevét az illetőtől. Most már viszont érdekelne...[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz sfdrakex #20749 üzenetére
Nah találtam egy progit, amit jó lenne nekem, de sajnos ez csak nvidia kártyákat támogat ahogy nézem http://www.evga.com/precision/...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest