- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Letoltottem az IObit defrag2 free progit,es letoltott vele egy csomo ilyet,hogy:
Game Booster
Swich to Gaming Mod
Quick Care
Advanced System Care 4
IObit Malware Fighter
Es mindegyik rogton upgradelni akarja magat!Mik ezek? Jok valamire? Erdemes veszodni vele,vagy toroljem?
[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
föccer
nagyúr
Ez a szemét, ami a shareware programokkal együtt "megkaptál". Törölt őket a csába.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
localhost
Közösségépítő
válasz föccer #19704 üzenetére
(szerintem is törölheted, de nem maguktól jöttek, te "hagytad benne a pipát" a töltünk le egyéb szir-szart is négyzetben.)
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keressek, ami összefűzi a dokumentumokat (word 97-03 fájl típusú dokumentumokról van szó).
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
gabo9201
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan programot keresek amiben egy videó lejátszása közben be lehet állítani egy "A" és "B" pontot és ezt lehet vele ismételgetni. Ha valaki tud ilyen videó lejátszó programot az kérem ossza meg velem az információt.
Előre is köszi!
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Eskimoka
tag
válasz sfdrakex #19702 üzenetére
Sajnos így nem megy, mert már egy archívumról van szó, nem élő adásról, ott pedig nem találtam ezeket a funkciókat. Valami olyan progi ahogyan a "képlopók" működnek, mint egy screenshot esetleg? (mondjuk a hang is kellene...)
Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
sfdrakex
nagyúr
-
artiny
őstag
Létezik olyan progi amivel a weblapokat áttudom festeni...mákép megjeleníteni.
a fehéret feketére cserélni és a feketéket fehére.
KB igy nezzen ki:
http://www.hanselman.com/blog/content/binary/vsafterfonts.png -
Jarod1
addikt
van 1 pdf fájl amit szerkeztenem kellene,, van valami pdf szerkeztő?
-
joecontra
addikt
Hali!
Olyan programot keresek, amivel egy hangfájl időtartamát lehet összenyomni/nyújtani újramintavételezéssel.
Tudtok segíteni?
Üdv,
J -
salamester
csendes tag
udv mindneki.
Volna egy ojan problemam hogy nem erost tudok megnyitni egy exel fajt. Azt a hibat irja ki hogy:" xyzadat.xls nem erheto el. Lehet hogy a fajl serult vagy írásvédett, illetve elkepzelheto hogy nem mukodo kiszolgalon talalhato"
A fajt en szerkesztetem meg regebb ugyhogy semifele kiszolgalo nicnsen bene vagy link meghiva. S nem is irasvedet kivetem az irasvedetseget is! Valaki nem tudja mifele kepen lehetne megnyitni vagy hejrehozni? Vagy akar az adatok bizonyos menyiseget kimenteni belole?
Probaltam megnyitni 2007 oficcal es googel documentumban is de nem mukodik.
sala..
-
mibog
tag
Sziasztok!
pdf fájlból vektoros swf-et milyen programmal érdemes csinálni?Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
tyan
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel több oldalas doksit tudok normális módon (pl. keresni lehessen a pdf-ben, ne csak egy jpg-et konvertáljon pdf-be a scan progi) 1 db pdf fájlba scannelni. Elsősorban ingyenes megoldás érdekel, de ha valami könnyen használható, gyors progit tudtok, ami fizetős, az is jöhet javaslatként.
Köszi
Üdv.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus K50AB notim és hozzá mobilnet. Szeretnék a laptopból egy wi-fi hotspotot csinálni, lehetséges ez?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
félisten
válasz Psychonaut #19736 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint, megfelelő WIFI adapter és ahhoz tartozó, a funkciót támogató driverrel megvalósítható. (Mondjuk ez tény, nem egyszer csináltam újabb laposokon)
A kérdésem az, hogy ez az alkalmazás is a fentiekre támaszkodik, avagy attól függetlenül képes a dologra?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jo helyre irok-e, valaki tudja hogy lehet megoldani hogy egy sztereo hang mindenik hangfalban szoljon(ugyanugy), egy 5.1-es rendszer eseten.
Mar regen Windows 7 Ultimate 64-et hasznalok, es nem tudtam megoldani(Realtek alaplapi hangkartya).
Windows xp-vel mukodott. A hangszorokitoltes a Realtek progival nem vmi nagy dobas, ugyanis csak a kozepso es elso hangfalakban van tiszta hang.
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Resurrecting
csendes tag
-
Psychonaut
veterán
válasz Resurrecting #19739 üzenetére
Egyberakod a 2 .srt-t, es imadkozol, hogy jo legyen az idozites. Ha nem jo, syncelheted ujra.
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Emlékszik még vki a dos-ban levő drivespace v doublespace programokra?
Kérdésem: van ezeknek alternatívája win-es környezetben? Az ntfs-ben levő compressiont ismerem, ezen kívül érdekel más megoldás.
Most ne kérdezzük, mi értelme van ennek-csak a technikai része érdekel.Köszönöm
-
KAMELOT
titán
sziasztok!
Egy csomagoló programot keresek
kritériumok:
1. sorban az adott könyvtárban található alkönyvtárban lévő csomagolt fájlokat csomagolja ki
2. automatikusan csomagol szét
3. kicsomagolás után a RAR filekat törliPersze csak ha létezik ilyen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.
KAMELOTV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
félisten
válasz KAMELOT #19744 üzenetére
a 2. pont ("automatikusan csomagol szét", ez alatt mit is értesz pontosan?
(Total Commanderrel is megoldható, ha ez a 2-es pont nem valami extrém dolog...)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #19746 üzenetére
Új képed van?
Jó!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
KAMELOT
titán
válasz Fire/SOUL/CD #19746 üzenetére
úgy értettem hogy berakok 500 könyvtárat amiben mindegyikban más dolog található összecsomagolva és ezeket sorban csomagolja szét és utána törli a RAR filekat.
(#19745) Dluinet: kipróbálom....köszi!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
félisten
válasz KAMELOT #19748 üzenetére
1. TC megnyit és pl a bal oldali fájlablakban állj bele abba a mappába, ahová ki szeretnéd tömöríteni a rar-okat
2. jobb oldali panelon navigálj abba a mappába, amiben a rar-ok vannak
3. ALT+F7, alábbiakat állítsd be, és Keresés indítása gombon katt
# amit keres -> *.rar
# keresés az alkönyvtárakban -> Mindenhol (korlátlan mélységben)
4. ha véget ért a keresés, az találati lista jobb alsó részén, katt az Ablakba gombon
5. Ekkor a találati lista bekerül a jobb oldali panelba, csillaggal mindet kijelölöd és ALT+F9, a megjelenő ablakban ezek legyenek a beállítások és OK
6. kitömörítés végeztével csillaggal megint kijelölöd az összeset és DEL gombbal törlöd.Először azért kevés RAR fájlt tartalmazó mappán próbáld ki, illetve ne töröld le a végén a RAR-okat, hátha mégsem azt és úgy csinálja, ahogy szeretnéd...
Dluinet
Kösz, bár gondolom Te sem citromfejnek nézed [link]...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #19749 üzenetére
Én citromnak néztem, de azt gondoltam, hogy ez egy legóemberfej akar lenni.
szerk: mióta van meg élesben?
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest