- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz littleNorbi #1899 üzenetére
A paragon és a PQ sztem nem ugyanaz, a nortonról nem tudok nyilatkozni.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
törölt tag
Tényleg nem ugyanaz.
A PQ-t megvette a Symantec (a Norton márkanév tulajdonosa), ugyanis önerőből képtelenek voltak összehozni egy valamirevaló partíciókezelő sw-t. Mostmár legalább van egy normális sw-jük is, ami nem pazarolja az erőforrásokat (általánosságban értendő). -
válasz #65675776 #1902 üzenetére
Jah, de amióta megvették a PowerQuest-et, rá se sz@rtak a PQmagicra, pedig jó progi volt a maga idejében, ahogy nézegettem a Vista lemezkezelője már majdnem elérte ezt a szintet.
A Paragon féle cucc pedig teljesen más.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz littleNorbi #1904 üzenetére
Ha jól emlékszem ugyanúgy diskmgmt.msc-vel indult mint xp-nél.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Ricko
tag
Üdv. midenkinek!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, nekem abban, hogy létezik egy program amivel egy kamera segítségével felvesszük az ember fejét, úgy hogy közben azt látjuk a képernyőn, ahol egy keretbe kell bele stimmelnie, majd mikor minden super akkor egy gombnyomással azt elmentjük.
Ezután szabadon különféle hajtípusokat, bajúszt, napszemüveget, fátyolt, bőrszínt... stb, illeszthetünk az elmentett fejre.
Legutoljára úgy 5 éve használtam, nem tudom, hogy jött-e ki azóta újabb verzió.
Ha valaki ismeri, légyszi a nevét írja már meg.
Előre is köszönöm. -
-
Csapi007
veterán
Hello
Mondjatok már vmi egyszerű, gyors csoportos átnevező progit."Csak úgy mondom"
-
Shadows
senior tag
nekem olyan kéne amivel slideshowt tok csinálni és ha beteszem a lemezt akáűr asztali lejátszóba akár pc-be akkor lejácca nem kell nagy dolog zene legyen meg lehessen variálni a hátteret
meg valami olyan mint ahd sentinel csak valamivel több infot adjon egy sima felhasználónakCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
[lAyCsI]
addikt
sziasztok,
tudnátok nekem ajánlani egy olyan progit mint a Daemon Tools,
csak valami mást, mert attól totál megőrül a gépem...
előre is kösz-= No way back from Here =-
-
-
Balinov
titán
válasz littleNorbi #1893 üzenetére
irfranView[link]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Hujikolp
őstag
esetleg valaki olyat, ami nézi az internet forgalmat, de úgy, hogy program szerint lelehessen tiltani a forgalmat, meg h ha megnyitom vagy valami, akkor megmutatja h éppen mi használja a netet. meg ha egy új progi akarja használni a netet, ami pl eddig egyszersem használta, akkor azt jlezné, h engedélyezve legyen, vagy blokkolva.
-
vangju
csendes tag
hello!nem tudja valaki h meik az a program amivel lehet képregényt szerkeszteni????
[Szerkesztve]david
-
Welsing
csendes tag
Hi!
Van e olyan progi amivel megtudom azt csinálni h ha bekacsolom a gépet egyes folyamatok ne induljanak el a háttérben?Mert tudom h van egy kettő folyamat ami csak a memóriát eszi és nem szükséges és nem akarom kilőni őket minden bekapocskor. -
tkazmer
addikt
-
Yooha
aktív tag
válasz Hujikolp #1922 üzenetére
Adatforgalom: szerintem netlimiter
Programok nethasználása engedéllyel: jobb tűzfalak, az Agnitum Outpost vagy a Kerio pl. mindenre rákérdez, ami a netre akar kimenni - többek között.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
vangju
csendes tag
hi!
nem tudja valaki hogy melyik az a program amivel lehet képregényt szerkeszteni??????????????david
-
addikt
Olyan program kellene, amivel ki-, bekapcsolni lehet a gépet.
-
-
-
amargo
addikt
Kikapcsoláshoz rengeteg van, bekapcsoláshoz: WOL
szerk: höhh kicsit rég frissítettem..
Akkor kicsit több infó, a WOL- internet felöl tudod vezérelni, ha ez nem megoldás, akkor biosban beállítod, hogy ekkor és ekkor kapcsoljon be.
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
PetX
aktív tag
Hi! Van olyan progi ami az egérmozgását számolja? Szóval h mennyit ment mondjuk méterben.
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
válasz Winner_hun #1937 üzenetére
THX
Próbáltam keresni h: mouse stat stb. de erre nem gondoltam
mégegyszer THX!Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
Colera
tag
hali, valaki esetleg? -> mkv formátumu film angol hanggal, külön fileban ac3 formatumban magyar hang, hogy tudnám én ezt egyszerre működtetni? nem találtam semmi lejátszót ami tudná.. eddig
''Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáírta az aznapi dátumot a számlához...''
-
vangju
csendes tag
aha!!!!!
még egyszer köszi!!!!!david
-
akasp
senior tag
adott egy notebook. 2 particiót akarok csinálni, úgy, hogy mind a 2-n oprendszert lehessen telepíteni, de a másik particiót egy ismeretlen particióként lássa. bootoláskor meg ki lehessen választani, hogy melyik oprendszert akarom indítani. remélem érthető voltam.
részletes info kéne, mert nem nagyon értek particionáláshoz.
az oprendszerek meg xp-k lennének, ha ez befolyásolna vmit -
Chili7
őstag
Egy X MByte-os avit szeretnék kicsit kisebbre csinálni. Vagy kicsit összébb kéne tömöríteni, vagy az utólsó perceket levágni. Milyen programmal tumom megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok