Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    Ezt a topikot továbbra sem érdemes olvasni...

    Másról sem szól, csak arról, hogy a gyííí3 AZISTEN, meg a gyíííöt... az FX meg sz@r.

    Jó lenne, ha sürgősen mindenki elrakná a homokozó készletet, mert szólok az óvónéninek!

    Fel kéne nőni, és fel kéne fogni, hogy igen, tudjuk, hogy az intel erősebb procikat csinál, igen, tudjuk, hogy az AMD FX sorozatát sok intel elpicsázza, DE:

    - Árban jobb az AMD, ha azonos teljesítményű procikat nézünk (nem szénné tuningolva, hanem alapon, ahogy azt a gyárban megálmodták, ugyanis a felhasználók 50%-a azt sem tudja, mi az a tuning, a maradékból 50% azt sem tudja, hogy kezdjen hozzá, a többiek fele hozzáfog, de éppen csak piszkálja, a maradék fele megcibálja tesztek erejéig, de utána inkább lentebb veszi, a maradék meg szénné tuningolja.)
    - fogyasztási adatokkal semmire sem megyünk, hisz pont az előző pontban felsorolt dolgok miatt qrvára mindegy, hogy melyik gyártó mennyit ad meg TDP-nek, hisz a tuning ezt felülírja. Illetve aki fogyasztás miatt vesz intelt, mert az hű de jól fogyaszt, majd tuningolja, az elmehet a csába.

    Szerintem erősen az ilyen, és ehhez hasonló elfajzott értekezések miatt születnek az ilyen szörnyetegek.
    Utána meg csodálkozik, hogy miért szaggat BF4 alatt?
    Csak bele kell olvasni a játékok topikjába (a sok bugot leszámítva), és látható, hogy ki, milyen konfiggal, mire panaszkodik.

    Elnézést, ha valakinek belegázolok a lelki világocskájába, de az én esetemben is anno olyan kib@szott szakértői ajánlást kaptam, hogy csak pislogtam, amikor throttlingolni kezdett a konfig.
    Pedig "szakértők" adtak tanácsot, hogy mit vegyek.

    Sz@rt sem ér ez az egész topik, ha nem tudtok objektíven ajánlani, és egyből egymásnak estek, ha véletlen a másiknak más az elképzelése, vagy neadj konkrét TAPASZTALATA van, nem csak tesztet olvas.

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák