- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
-
Nick906
csendes tag
válasz MmDorian #31249 üzenetére
Ebben a kategóriában a GMA 4500 HD helyezkedik el legalul, de itt egy lista ami alapján be tudod lőni az egyes típusokat. Másik lista a prociknak.
Mivel nincs saját tapasztalat, gugliztam és külföldi fórumon írta valaki h átlag 40 fps-el ment neki a source ezen a GMA 4500-on, tehát erre elég kell h legyen, viszont a PS-ről nem tudok nyilatkozni, ugyanígy más gémekről sem.[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
Köszöntem a segítséget, lehet, hogy át kéne gondolni ezt az egészet.
-
pista1235
tag
http://www.bestbyte.hu/termekek/30373/ASUS_K50AB_SX011L_15_6_AMD_Athlon_64_X2_QL_64_2_1GHz_1_2GB_250GB_DVD_S_multi_notebook.html
ez milyen szerintetek?
-
Adam86
tag
válasz pista1235 #31254 üzenetére
Én messziről kerülném őket, ha vásárlásról van szó.
Hidd el van más bolt is, ami jó árat produkál és megbízható név a piacon. Érdemes olyan helyen vásárolni, ahova akármikor be tudod vinni a gépedet, ha valami gebasz van, így rögtön tudnak segíteni.
Én Asus-t annyira nem ajánlanék. Hasonló árkategóriába (160-180k) kaphatsz HP-t. Korábban sok volt belinkelve olvasgass vissza, vagy nézd át itt az apróhírdetéseket.a linkelést meg légyszíves használd
Lenovo Thinkad T500
-
Milan24
aktív tag
Jó gamer noti 250ér? MSI GX720-at néztem, de nem tetszik az esc mellett a bekapcsológomb. HP Pavilion DV7-be nem tetszik a tükör fényesség. Mit ajánlotok?:S
Kb olyan kaliberü kell amit leírtam.
-
veterán
válasz Milan24 #31257 üzenetére
HP Pavilion dv7-2000 szériát. Ez már sötétszürke színű, komorabb az előd dv7-1000 sorozatnál. Javaslom, hogy élőben nézd meg a gépeket, mielőtt döntesz. Az MSI-vel kapcsolatban pedig érdemes fontolóra venni a minőség kérdését, főleg ilyen összeg elköltésénél.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
T-unit
őstag
válasz Milan24 #31257 üzenetére
Teljesítményre nem rossz,de tényleg sokkalta jobb lenne ha inkább hp pavilionokat néznél,csak kisebb a hiba arány hp-nál,pár konkrét jó vétel is újból: 15-16" [link] [link] 17,3": [link] Ráadásul ha játékra is lesz,a hd4650 gddr3 már átlagban sztem gyorsabb,modernebb is régebbi 9600m gt-nél.
üdv.
-
alex73
tag
Üdv! Döntöttem az én gépemet fel erősitjük ram ügyileg meg hdd, ja igen erről jut eszembe rejtet partit hogy tudok költöztetni? hogy az új vinyón életre tudjam kelteni a recoverys xpt- ha kell.
A páromnak meg néztünk ezt .HP Pavilion dv6 (asis)
Intel Pentium Dual-Core T4200 (2,0 GHz, 800 MHz FSB, 1 MB L2 cache), 3 GB (DDR2, 667 MHz), 250 GB (5400 RPM), DVD±R/RW Dual Layer, LightScribe, 15,6" High Definition BrightView (1366 x 768 pixel), nVidia GeForce 9200M GS (512 MB dedikált RAM), 802.11 (b/g) [link] Vélemény! ?
165 630 Ft
Vagy ezt:
HP Compaq 6830s 17"/Intel T4200-2,0GHz/2+1GB/320GB/DVD S-multi LS/ notebook + hordtáska
Képernyő méret:17"-os, Felbontás WXGA+ (1440x900), CPU:Intel Pentium Dual-Core T4200 (2 GHz, 800MHz, 1 MB) Matt kijelző 169 900 HUF
Ő 60% netezik, zenézik,meg fotó mániákus.Igy gimp vagy photoshop progi. Nagy néha játszik de inkább nem. Meg valami olyanon agyal hogy néha majd rá kötné a sony LCD tévére, de hogy minek? (fotók ) Ja igen és néha cipeli a gépet munkára, de inkább otthon melózna vele, azért is laptop hogy ha kell külön tudjon tőlem vonulni mert én erősen szidom a fel és lemenőit, a technika ördögének; ha el szúrom a videó vágást, az asztali gépem meg inkább már csak szerverként melózik a lakásban. Fontos a megbízhatóság szerviz,garancia és a bővíthetőség, nem árt.[ Szerkesztve ]
-
alex73
tag
De még szóba került ez is:
HP Pavilion dv5 (asis)
AMD Athlon X2 Dual-Core QL-62 (2,0 GHz, 1MB L2 cache), 2 GB (DDR2, 667 MHz), 160 GB (SATA, 5400 RPM), DVD±R/RW Dual Layer, LightScribe, 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel), ATI Mobility Radeon HD 3450 (256MB RAM), Atheros AR5007 802.11b/g WiFi Adapter,, 1 év garanciaA fentiek szerint más típus is lehet. De lassan döntenem kell mert minden nap téma a gép.
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz alex73 #31265 üzenetére
Lánynak mindenképp inkább 15,4"-os gép való max. ha még néha munkába is vinné.Innen pavilion,vagy ha netalán jó apróról is, van ilyen is több mint 2év garival, -25k,ramot meg bővíteni 4gb-ra.
szerk: Mondjuk asist én se szívesen vennék,ha már van jobb ajánlat is.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
alex73
tag
válasz T-unit #31269 üzenetére
Köszi akkor kezdek komoly gondba lenni :-D
mert ugye mire meg győzöm hogy ne boltba vegyük.
Olvasom hogy: A "HP Renew" besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint általában a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített verziójával és annak eredeti licenszével. Ezek a termékek általában vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek.
* limitált darabszám (általában kis mennyiség)
* nem utánrendelhető
* egyszeri, nem reprodukálható ajánlatok
* különböző lokalizációk (az esetek 99%-ban külföldi (EU) feliratozású billentyűzet,
mely helyett felár ellenében kérhető gyári, tetszőleges nyelvű, így akár magyar is)
szépen vagyunk! -
T-unit
őstag
Akármelyik itthoni boltba néztem is, az arányaiban olcsó pavilionoknál 1év jár renew-ra is.Drágább hpq p,w szériánál szokás megtartani 3év garit renew-nál is,dehát az teljesen más műfaj legtöbb embernek.
(#31271) alex73 : Ügyik vagytok,használt, jó sok garis gép,én se tenném máshogy,hisz szalon+használt ár ugye lejön.üdv.
-
alex73
tag
válasz T-unit #31272 üzenetére
Na jó ! Ok hogy rá dobnak egy csomó pluszt.
A párom bolt mániás vele vásárolni neten vagy hirdetéssel.
De be határolt a keret 160, akkor bizony nehéz ügy normális gépet alkotni. De inkább legyen 2 év garancia, ha meg oldható és rá dumálom a 15,4" colra ha van a gében spiritusz
Max majd meg állás nélkül hallgatok hogy mért csak 15"
Csak tudjam mondani hogy és a garancia és a tudás az smafu? na azért 15"[ Szerkesztve ]
-
ExZsole
csendes tag
Erre mit mondtok?
[link] -
alex73
tag
utolsó rinya tőlem
[link]
ez alapján bármi más típus:
Jó szervizzel jó garanciával!Pl: asus, dell, tosiba stb...
hosszútávra kell a gép pár év! bruttó 160ezer-ig.
-
T-unit
őstag
Én csak arról beszélek amit a jó szép 2 szememmel látok,seniortilla gépei nálam megint 1 külön eset,konkrétan én nem beszéltem meg vele h az most rendes renew program akar-e lenni,úgy emlékszem hírdetéseibe se tünteti/tte fel h renew gépeket árulna,csak beszorult remarketed készlet,én így értelmeztem.Vagy ha az is ugyanúgy renew akar lenni,akkor meg nem ártana feltüntetni neki ugyanúgy mint ahogy azt az összes többi bolt is teszi(tehát asis,renew,new),és semmi félreértés,bonyolítás nem lenne mondjuk...
Na majd remélem olvassa ezt,azt elmagyarázza,asszem az nem reklámnak minősül.
(#31274) alex73 : "De be határolt a keret 160, akkor bizony nehéz ügy normális gépet alkotni."
Nem hiába ajánlok inkább alig használt,garis gépeket.Ahogy látom hdmi is legyen,de ne sima int. vga-s,jó sok(2-3év) gari,de vmi jobb szervízhálózat is,160k-ból...érted már mért ajánlok ilyenkor aprót.üdv.
-
alex73
tag
válasz T-unit #31278 üzenetére
Kösz értem! És nagyon köszönöm a türelmedet! !
Csak a párommal nehéz dűlőre jutni
bizalmatlan, egy kicsikét. meg kéne minden még a csillagos ég is
Mondtam neki hogy akkor még gyűjteni kéne hozzá.
Tehát marad a kompromisszum, a hardver területen. 250-320 hdd 2-3 gb ram valami 2magos proci max nem lesz nagy vagy értelmes gyorsító tár,de lesz hdmi, + brutusz A VGA IGP intel 4500 vga vagy amivel megy még 1-2 dolog vagy nvidia 8X vagy akármi.
Oszt szidhat, de gar lesz hozzá.
Meg valami wifi a nethez, bár most mobilról emailozik napközben.De a laptopom nem cipeli mert van benne még anyag, 3kg fölött nekem is nehéz néha pedig csak 15" Internet nekem mindegy mert wifit tud a gépem aztán hotspot nyomulok.[link] vidéken remélem nem számít reklámnak. A múltkor meg nem tudom honnét volt wifi-s netem. ment mint a szél, csak lestem.[ Szerkesztve ]
-
-
szaki87
csendes tag
Sziasztok!
Sulikezdésre kellene vennem egy gépet bruttó 130k körüli áron...ennyi a keret:S
net,zene,film,Matlab és Visual C++ kell,hogy fusson rajta
Tippek??köszi előre is
-
T-unit
őstag
válasz alex73 #31279 üzenetére
Tessék, ha már szóba jött pavilion remarketed program és nem használt gép kell: [link] Tény 20-assal több,de csak rá kell nézni h nagyságrendekkel jobb proci+vga ,max. kölcsönkértek akárkitől 20k-t. Saját érdekedben+kedvünkért keményen rá is kérdezhetsz h most a remarketed nála is egyenlő renewal-e, mert ahogy látom ez nem csak nálam nem tiszta.
szaki87 : Suli kezdés...már megint hol van az még,másfél hó,iszonyat sok idő.
Thinkpad sl500 például T1600-al újonnan.üdv.
-
sedios
tag
Sziasztok!
Pár napja túrom a netet, de még nem igazán találtam meg a nagy Ő-t. Gondoltam megkérdezlek titeket, hátha kihagyok valamit:
Ami mindenképp kell:
- kétmagos intel proci ( jobb lenne c2d, de valami jobb féle cd is megteszi )
- 12-13-as méret ( vagy ha semmi esély rá, akkor 14-es, mert gyakran lesz szállítva )
- nagyon jó minőség ( elsősorban thinkpad, de hp és dell is játszik, vagy esetleg más, ha jól el van találva )
- nem kilógó akksi ( emiatt nem tudtam megvenni egy Lenovo R400-at )200 fölé nem nagyon szeretnék menni. Új gépeket céloztam be elsősorban, vagy valami olcsóbb üzlet keretében garis használt.
[ Szerkesztve ]
-
radam
csendes tag
-
szaki87
csendes tag
mondanátok pár boltot ahol jó árban lehet laptopokat találni??
hp,toshiba,dell,ibm,azt hiszem ezek ez értelmesebb gépek
köszi -
szaki87
csendes tag
köszike nektek a segítséget!
-
szaki87
csendes tag
szétnéztem és ezt találom a legideálisabbnak,csak a videókártya a nevetséges...
IBM-LENOVO 3000 G530 NSH3FCX_TS
Intel Centrino Duo T3400 2.16Ghz processzorral, 3Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzővel, 250GB merevlemezzel, FreeDOS operációs rendszerrel rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, Intel GMA X4500 integrált videókártyával és 2 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 4db beépített USB port, webkamera, modem, kártyaolvasó.és mindez 122k-ért
szerintetek ez vállalható gép??
persze nem sietem el a vásárlást,csak jó lesz ezt a gépet észben tartani,hátha augusztusban változnak még az árak... -
zolynet
veterán
hali
egyszer lenne egy kérés 150eFt-os notira
másszor meg egy 200eFt-osra, még nincs eldöntve mennyi van rászánvafilm,net, Age of Empire , jó aksiidő, min 15"
dell v lenovo játszik nálam, hp nem igazán (nem is nagyon tudtok meggyőzni, de próbálkozni azért lehet )
én is majd keresek és linkelem az általam preferáltakat...
kösz előre a helpet
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #31297 üzenetére
elsőkörre lenovo n500 +1év bővített garival, nos?
kijelzők: wsxga/wuxga/wxga/wxga+ ---> melyik a hanyagolandó/kerülendő?
nézek majd 1hsz-t is lassan
Life is too short to stay stock!
-
premete
veterán
válasz Gergő_ #31299 üzenetére
t61,6910p, d630?
Bár ezeken nem tudom elfut-e az Age of
Azt én sem, mert max. a Chess Titant játszottam, az pedig elfut mindhármon.
Az idézett 3 közül nehéz választani, mindháromnak vannak előnyei; mivel mindhárom itt van előttem az asztalon és tesztelgetem őket, a 6910p a nyerő nálam, a D630 a második, a T61 eladó.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Navon Navik - új erő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest