Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    Sziasztok!

    A legutóbbi prohardveres hardverajánló alapján elgondolkodtam, hogy a jelenlegi 32 collos, monitornak használt fhd LG tévémet lecserélem erre a 4k Philipsre [link]

    A linkelt készülék ajánlott-e, ennyi pénzért van-e alternatívája? Alapvetően neteznék, filmeznék, elvétve játszanék. Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem:

    Nem vagyok hardcore gamer, régebbi címeken játszom fHD-n PC-vel, meg egy PS3 van itthon... Namost hogy mutat fHD tartalom 4k kijelzőn? Az az elképzelésem, hogy a Windows 10 menne 4k felbontáson, amikor meg havi kétszer nyomom a játékot ilyen max 2014-es címekkel, a játékok fHD-n mennének. Nagyon ocsmány lenne a végeredmény?

    A csere oka, hogy nagyobb kijelzőt akarok, ha meg már újabbat veszek, akkor legyen a felbontásban is előrelépés, mert már 32 collon is kicsit szőrös a tartalom...

    200k környékén gondolkodom.

    Köszönöm!

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák