Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigattis

    csendes tag

    Az ASUS-tól semmiképp sem vegyetek LCD-t!!!! Nagyon csúnyán megszivattak, gyakorlatilag köztörvényes bűncselekmény, amit csináltak, amit nem hagyok annyiban.

    Újonnan vettem egy 22 colos LCD-t, megjelent egy JÓL LÁTHATÓ, ZAVARÓ piros pötty (ha fekete a háttér akkor látszik) Nos a cég szerint ez így jó ahogy van, nézegessem a piros pöttyöcskét, hiszen ez még egy bizonyos pixel szabványon belül van, így erre nem vonatkozik a jótállásuk. Az hogy a termék értéktelen így és megfelelően használhatatlan, nem érdekli őket.
    Fogyasztóvédelmi felejelentést tettem, az Amnesty Internationalt megkerestem, polgári és büntetőjogi pert fogok indítani és kártérítési pert. Bármeddig elmegyek, Hágába, Strassburgba akárhová, mert ez tűrhetetlen, felháborító bűncselekmény! Nem a 35 ezer forint itt a probléma, hanem az elv, hogy pofánköpik a mulitk a vásárlót. Továbbá a hetek óta tartó idegesség miatt több milliós pszichés kártérítést követelek...

    Itt tárgyalom:

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9208014

    Chieftec 750, Asus M4A87TD, AMD PhenomII X4 3300 MHz, Kingston 4x2 Gb DDR3 (1600Mhz), GeForce GTX 480 (1536 MB GDDR5), WD6402AAEX (SATA3)

Új hozzászólás Aktív témák