- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuzma88
tag
Sziasztok!
A specifikáció/ár arány elég jónak tűnik, de van valakinek valami egyéb infója vagy véleménye erről a monitorról?
http://ipon.hu/webshop/product/hkc_2412/180915
Előre is köszi.
Üdv. M.
-
vond
MODERÁTOR
Hali! Szerintem elnézted a dolgot, kuzma88 egy hákácé 2412-esről érdeklődött, nem a Dell U2412M-ről, ami Neked van pár napja...
@kuzma88
Utóbbi valóban egy kategóriájában tökéletes monitor, előbbi viszont nagy valószínűséggel erősen kerülendő... Nem ajánlott márka, TN+Film panel 40 ezerért, nem mellékelnek hozzá DVI kábelt... Bár olvasni a neten pár dícsérő véleményt róla, én még sem ajánlom... Vagy 30 ezer körül egy Benq G(L)2250, vagy 42 körül egy LG IPS224, vagy 48 ezer körül egy Dell U2212HM... Értelemszerűen a harmadik lenne a legjobb választás...[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
zolo96
tag
Hali, 30-40ezer között keresnék monitort, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás, nagyon megköszönném, ha valaki segítene egy kis infó csokorral. Min. 22"-os érdekelne, főleg FPS játékra kéne. Min DVi csatlakozó, jó lenne 2ms válaszidő.
Segítséget előre is köszönöm. -
szörnyeteg77
tag
válasz zolo96 #20610 üzenetére
ezzel járnál legjobban! DELL ULTRASHARP U2212HM kicsit drágább,de nagyon megéri plusz pénzt gyűjteni rá! és ez a monitor IPS panel és teljesen megfelel játékokra is.
-
slyie
csendes tag
válasz szörnyeteg77 #20609 üzenetére
Igen a moncsiba,+ telorom toltam a kommentet
"Impossible is nothing"
-
laszlohu
addikt
válasz szörnyeteg77 #20612 üzenetére
A képe elismerem, rohadt jó a Dell - eknek, a színhelyessége is,
a láthatósága is, de játékhoz 2 - 4 ms válaszidejű kell,
és amit belinkeltél az 8 ms - os válaszidejű. -
userxy
őstag
Erről a monitorroól mik a vélemények ?
Ebben az árban van nála jobb esetleg olcsóbban jobb ?
-
slyie
csendes tag
-
laszlohu
addikt
Most olyan IPS - es olcsó monitort kerestem, ami gyors is :
Összehasonlítva a korábban ajánlott LG IPS224V -vel,
amihez 14 MS - umos válaszidőt írtak,
azLG IPS225V-BN - hez : 5 ms - umos gtg válaszidőt.
250 cd/m2
és mindezt 42000 + házhozszállítás :[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz szörnyeteg77 #20623 üzenetére
De hogy lehet gyorsabb ?
mind2 IPS paneles
Dell 8 ms gtg
LG 5 ms gtg -
userxy
őstag
válasz szörnyeteg77 #20619 üzenetére
Köszi azért ipon mert mást is akarok rendelni a kis erőművem mellé (proci hűtő)
-
Isual
veterán
-
xxxbmx
tag
sziasztok abban tudtok segiteni hogy érdemes e váltanom.jelen pillanatban egy samu t260hd m van...de kinálkozik egy lehetőség hogy váltsak egy lg dm2780d-pz-ra!fogok szerintetek nagy változást észlelni?természetesen azon kivül h az 3-dköszi
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
xxxbmx
tag
válasz laszlohu #20631 üzenetére
hát igen!de itt az áron van a hangsuly!a kettő között 10000ft külömbség lenne!és azért,
különbség:
26"--27"
10000:1---7000000:1
2d---2d-3d támog.bevallom 60000t venném az lg-t,ez reális ár nem?van 60000-t ips es nagyábbol ebben a méretben?
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
laszlohu
addikt
válasz xxxbmx #20632 üzenetére
Tudom, hogy az áron van a hangsúly,
de sajnos kompromisszumot kell kötni,
vagy veszel egy szar 27", vagy veszel egy kisebb " - est , de jót,
vagy még gyűjtögetsz.
A kisebb "-es monitoroknál nem annyira számít a panel típusa, mint a nagyobbaknál.Ui.: Megéri a felárat, mert nem 10e forinttal jobb a képe.
[ Szerkesztve ]
-
xxxbmx
tag
-
boxer666
tag
[ Szerkesztve ]
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
xxxbmx
tag
nekem lehet innen használ hardverröl is!amit linkeltél nekem tetszik!de eggyet nem értek!hogy lehet hogy árgépbe az ipses amit linkeltél 86k,amit én linkeltem pedig 100tol indul?hogy lehet drágább a "szarabb"?
-
boxer666
tag
válasz petata #20645 üzenetére
Linkkel nem elég nagy?
Remélem nem nagy baj, hogy vettem a fáradságot és ezt így összeraktam azok kedvéért akiknek csak arra van energiájuk, hogy megnézzék...
[ Szerkesztve ]
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
xxxbmx
tag
azt még meg tudjátok nekem mondani,tényleg nem értek hozzá ezért kérdezem!a 3d-nek mi értlelme van a játékoknál!ha felveszem a szemüveget egy játék során tényleg 3d ben látom majd a játékot?vagy nincs értelme a 3dnek?
-
xxxbmx
tag
válasz fenergie84 #20649 üzenetére
de ezaz h én sem és erről tesztet sem találok hogy hogy is müködik?csak bekapcsolom a monitoron a 3d funkciot és játék közben "kiloccsan" a vére az asztalomra pl:a cod-banvan erről vkinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest