Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz sztivo #135838 üzenetére

    Köszönöm szépen, igazából a második bekezdés eleje lesz a döntő érv, mert amúgy szeretném DP-vel használni, hogy az MX279-nek maradjon a HDMI slot. Utóbbi monitornak sosem használtam a hangszóróit, de szerintem kind of szépen szól :D Viszont a jack azért is fontos, mert a PS-en nincs és muszáj olyan monitort találni, ami továbbviszi a hangot. Meg így a képpel együtt "mozog" a hang, ha a 3-4 eszközöm között váltogatok.
    De ha az AOC tényleg viszi a hangot DP-n keresztül is, akkor szerintem este megrendelem, de még szétnézek a MM-ban is, mert 1-2-re kíváncsi lennék élőben.
    LG-től azért is ódzkodok, mert VA, és amíg nem próbálnék ki egyet IRL, nem merném berendelni. Plusz pl a WarThunder-t is semi-kompetitíven játszom, de szerintem ott többet számítana a nagyobb méret és felbontás a célzásnál, mint a refresh rate. Egy tank úgy sem reagál olyan gyorsan, mint az FPS játekokban. :)

    Még arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Lenovonak vagy az AOC-nrk van szebb képe, mert a Lenovo elvileg 10 bites, viszont az AOC-nak jobb a kontrasztja.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák