Aktív témák
-
őstag
válasz Mercutio_ #17047 üzenetére
Üdv!
DVD író lehet Pioneer, NEC, vagy LG. Ezek a jobban, lényegében mindegy, hogy melyiket veszed.
mATX-es nem integrált VGA-s lap necces kör lesz, én iPonon nem találtam megfelelőt.
Ház mondjuk egy CM Elite 8k-ért, CM Centurion 590 12-ért jó választás lehet. Diszkrét fekete, jól szellőző cuccok.Icewolf || kósza ||
-
nullpoint
őstag
Sziasztok! Laptopot szeretnék venni max. 140000-ért! Van ötletetek (legjobb ár/érték arány) ? Előre is köszi
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
fekeandras
őstag
válasz mave13 #17051 üzenetére
Én ezt mindenkinek csak ajánlani tudom.Nemrég költöztem át egy ilyen házba egy Eurocase-ből.Igazából nem nagy szám de nagyon jól átszellőztethető.Előre hátra rak az ember 1-1 s-flex ventit és full hang nélkül lehet hűteni/szellőzteni.Jó kis ház,szeretem.
(#17052) nullpoint: Kicsit pontosítanod kéne.pl milyen márkák jöhetnek szóba?mire szeretnéd használni?Kell-e tudnia valami extra szolgáltatást?Op rendszerrel vagy nélküle?ilyesmik...
Üdv.: fekeandras.
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Tibord #17035 üzenetére
Én is úgy tudom , és ez a pixelgarancia fölött áll ilyen értelemben , nem rossz , ha a webshopból rendelők tudja ezt a törvényt. Kérdés , hogy gyakorlatban hogy működik... Itt van róla 6 pontban , ami mindent elmond elállás és webshopokra vonatkozó speciális szabályok alatt : [link]
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
Ti4x
aktív tag
válasz Tibord #17056 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék egy olyasvalaki tapasztalatára , aki már élt vele , esetleg ilyen rendeletekkel foglalkozik. A jogi hézagok miatt is. Ki tudja , ki hogy játssza ki ezt a törvényt , hol vannak a buktatók. Ebben az értelemben 8 napos a pixelgarancia minden webshopból rendelt TFTre , ami nem mindegy szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
amperallat
csendes tag
Sziasztok!
2-3 napon belül megrendelem ezt a konfigot:
Memória: CORSAIR Dominator 2048Mb DDR2 1066Mhz
Videókártya: SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 FULL PCIE
Tápegység: CORSAIR PSU-620HX
Processzor: INTEL Core2 Duo E8500 3.16GHz 775 BOX
Alaplap: GIGABYTE GA-X48-DS4
Ház: COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP
Procihűtő: COOLERMASTER Hyper 212
Winchester: WD 640GB 7200rpm 16MB SATA2Ha valami észrevételetek van akkor jelezzétek! Az alaplap és a memória kompatibilis egymással? A procit mennyire lehet felhúzni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz amperallat #17058 üzenetére
Gyári hűtővel szerintem egy stabil 3,5Ghz meglesz.
Annál már felesleges tovább húzni mert lassan eléred a vga limitet.Épp ezért nem is vennék rá másik procihűtőt.Szerintem felesleges annyit bír a gyári is.[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz amperallat #17058 üzenetére
GIGABYTE GA-X48-DS4./MEMORY SUPPORT LIST.
-
Ti4x
aktív tag
válasz TomBoy1986 #17061 üzenetére
Én is vittem már vissza egy 10ezres vezeték nélküli fülhallgatót a Tescoba , ott is visszaadták a pénzt. Auchanban személyesen vásároltál vagy van webshop része is?
Engem pont a webshopos megoldás érdekel , mert olvastam asszem az A4Tech-nél, hogy nem is hozzájuk , hanem valami kft-hez kell elküldeni a terméket , akik átvizsgálják , aztán küldik a shopnak vissza , akik pedig megkeresik a vásárlót a további részletekkel. Jól jönne az a "8 nap pixelgarancia" minden TFTre. Meglátja az ember , hogy pixelhibás , amikor megjön a cucc , aztán vissza a feladónak...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Elvileg, ha nem cseregarancia, tehát nem adnak helyette azonnal újat, akkor a hibás darabot beveszik, elküldik az azzal az alkatrésszel foglalkozó céghez, ott 1-2 hét alatt megvizsgálják, mi volt a hiba oka, és ha nem a felhasználó, akkor a bolt ad egy új alkatrészt.
Ha cseregarancia, akkor azonnal cserélik a cuccot, majd csak ezután küldik vissza a gyártóhoz, vagy a hazai képviselethez.Én így tudom, Diegho dolgozik boltban, őt kéne megkérdezni, hogy van ez pontosan.
Icewolf || kósza ||
-
_Warrior_
tag
üdv,
Ilyesmi, hogy hangzana netezésre, fílmnézésre (dvd, xvid)? Ha későbbiekben úgy alakul egy vga-val bővítve még játékra is elmenne. A gép lánynak lesz, ennyi az összes szempont > időtállóság, stabilitás, és föleg, hogy beleférjen az 55k-s keretbe. Vélemények?
Alaplap: GIGABYTE GA-EP35-DS3R
ASUS P5KPL-VM
GIGABYTE GA-G31M-S2L
Abit Fatal1ty F-I90HD (legszimpatikusabb)
Gigabyte GA-73PVM-S2H
Processzor: INTEL Core2 Duo E2180 s775
Hűtő: COOLERMASTER Hyper TX2
Memória: 2x1 GB G.Skill, vagy Supertalent ddr2 800mhz
Merevlemez: WD 160GB 7200rpm SATA2
Ház: COOLERMASTER RC-331 Elite
Táp: FSP 400W ATX-400PNR Passive PFCEz így durván 56k lenne.
Alaplapra várnék javaslatokat, abban egyáltalán nem vagyok biztos..honor 8 ftw...
-
őstag
válasz _Warrior_ #17064 üzenetére
Üdv!
Abitot nem javaslom. Kiszáll az alaplappiacról, nem ajánlott. a P35-DS3R-ben nincs integrált VGA. nVidia integrált VGA-s cuccok felejtősek, ilyen téren inkább AMD 780G, nagyságrendel jobb az nVidiánál.
A proci alapon nem lesz elég játekra, de 3 Ghz-re simán húzható feszemeléssel, úgy már jó.
RAM szerintem Kingmax bőven jó 8-9 k-ért a 2 giga. G-Skill, vagy Talent csak ha nagyon jó áron tudsz hozzájutni.Icewolf || kósza ||
-
Ennyiért szerintem jól hangzik. Pláne ha még meg tudod rántani az a procit. Valszeg alapfeszen fog menni 266-os FSB-vel, ami azt jelento, hogy máris kaptál 33%-os tuningot, ingyen, mindenféle kockázat nélkül.
Ja igen, ha minden igaz, ebben van integrált VGA: GIGABYTE GA-G31M-S2L
Szerintem ragaszkodj az intel chipsethez.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz _Warrior_ #17067 üzenetére
Ha ilyen célra kell gép, és nem tervezel tuningot, akkor nem érdemes ragaszkodnod az Intelhez, egy X2 5000+ gyorsabb az E2180-nál, egy 780G-s alaplap pedig nem említhető egy hsz-ben még a G45-tel sem. (na jó, az már azért egész használható, de egy tizessel drágább is)
AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2 BOX
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
Engedélyezed a CPU SmartFant és HyperTX2 sem fog kelleni, nem nagyon lesz hangja, főleg MSN közben."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
fekeandras
őstag
"ASUS P5KPL-VM" Ezt gyorsan felejtsd el.1hónap alatt 2db -ot is visszahoztak ugyanazzal a hibával.Nevezetesen recseg sistereg rajta az integrált hang.Pl. ha zenét/filmet játszol le rajta és megállítod a lejátszást (pause), majd folytadod akkor ordenáré hangosan zúg/recseg és ezen nem segít sem másik driver, sem másik bios.Amíg erre nem találnak ki valami épkézláb megoldást ASUS-ék addig senkinek sem merem nyugodt szívvel ajánlgatni. személy szerint én erre szavaznék: GIGABYTE GA-EP35-DS3R.
MOD: látom nem lessz játék.Akkor netezni stb... bőven elég egy E1200-as cerka is.Meg valami olcsóbb integrált vga-s alaplap.Memóriából sem feltétlenül raknék bele 1Gb-nál többet.(minek 2Gb az msn-hez?) Az ilyen kaliberű cpu hűtő is tök felesleges netezős gépbe,jó szolgálatot tesz a gyári is.Ezeken sokat tudnál lefaragni.
[ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz fekeandras #17071 üzenetére
20k-s lap plusz VGA MSN-re? Nem túlzás ez egy cseppet? Vagy én közelítem meg rosszul a problémát?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Ti4x
aktív tag
válasz mave13 #17063 üzenetére
Pont ez a poén , hogy csak webshopoknál van ez a 8 nap elállás. Ha Diegho számtechboltjának nincs webshop szolgáltatása , akkor személyes vételnél más szabályok érvényesek a felekre , viszont érdekelne a sima boltokra vonatkozó jogszabály is. Diegho , ha olvasod , és tudod , hogy is van a műszaki cikkekre/a boltokra vonatkozó törvény (és főleg , hogy hogy is működik ez gyakorlatban) , akkor beírhatnád...
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz VaniliásRönk #17072 üzenetére
Nem.
"MOD: látom nem lessz játék.Akkor netezni stb... bőven elég egy E1200-as cerka is.Meg valami olcsóbb integrált vga-s alaplap.Memóriából sem feltétlenül raknék bele 1Gb-nál többet.(minek 2Gb az msn-hez?) Az ilyen kaliberű cpu hűtő is tök felesleges netezős gépbe,jó szolgálatot tesz a gyári is.Ezeken sokat tudnál lefaragni"
-
_Warrior_
tag
válasz VaniliásRönk #17070 üzenetére
Huu..ez így most jól bekavarta a dolgot...ez az alaplap grafikus teljesítményben jobb? Kicsit drágább is..
Illetve, ha AMD-t választom elég hozzá a gyári hűtés? (Tuning amúgy sem lesz)
honor 8 ftw...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz _Warrior_ #17075 üzenetére
A G31/G35-öt mérföldekkel veri, kb. egy Radeon 9550 szintjét hozza 3D-ben, ill. PowerDVD 7-tel pl. gyorsítja a HD anyagokat, 5-6% CPU-terhelés.
Szerintem elég, én egy MA69G-S3H-ban hajtok egy F2-es 4200+-t 2500-ra húzva (hogy a RAM 1000-en tekerjen ), és nem szokott felpörögni a venti, 1000RPM körül meg elég nehéz kihallani a többi zaj közül.#17076 mave13: Max. fordulaton van hangja ez tény, de a gyári hűtőnek sem kell állandóan max-on pörögnie.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
_Warrior_
tag
válasz VaniliásRönk #17077 üzenetére
Ez így elég csábítóan hangzik elsőre
gyártó honlapja szerint ez most a leggyorsabb integrált vga megoldás, a HD gyorsítás különösen szimpatikus, mivel pár évigh biztos meg lesz neki a gép és addigra ez már igencsak elterjedtté válik..
Viszont ez a lap // GIGABYTE GA-MA78GM-S2H // AM2+ procikat szereti csak, ha jól értelmezem, azok viszont 20k-nál kezdődnek Javítsatok kihonor 8 ftw...
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne gépet vásárolni mihamarabb és szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben.Szóval, 150e ft a keret és legfőképp videóvágásra és konvertálásra használná!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
_Warrior_
tag
válasz VaniliásRönk #17080 üzenetére
Köszi, igéretesnek tünik, úgy néz ki megfontolom a tanácsod.
honor 8 ftw...
-
zoltanz
nagyúr
válasz fekeandras #17025 üzenetére
EUROCASE 5410 (450W). 7.076FT /WOX COMPUTER/
EUROCASE ez valami új versenyző , ennyiért már tápegységet is lehet kapni, ami nem füstöl el azonnal.
-
őstag
válasz pityeszka #17081 üzenetére
Üdv!
Ugye csak dobozt akar ennyiből venni. Monitor, egér, bill. nem kell.
Tuning lesz?Gigabyte P35-DS3P 22k
Q6600 32k
HyperTX2 4k
CSX 2*1 GB 1066 CEC FAN KIT 11k
Samsung 1000GB 32 27k
HD3870 25k (ha nincs játék, felesleges jobb, de még ez is kicsit túlzás.)
Pio DVD 5k
Corsair vx450 14k
CM Elite 8kEz így 148k. Prociban tuningpotenciál van bőven, 3,6 Ghz környéke elérhető vele, HDD nagy a konvertálás miatt, VGA HD-ben erős, és játszani is simán lehet rajta a legújabb játékokkal is akár. Ha sok, akkor a VGA-ból lehet faragni, ha nem akar játszani.
AMD valaki?
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz fekeandras #17086 üzenetére
Inkább egy FSP 300PNF és egy 3-4k-s ház, és akkor nem kell parázni.
#17088 mave13: Nem rossz, még azt is el tudom képzelni, hogy az órajellel jobban skálázódik (bár a viszonylag alacsony órajelen járó NB/IMC belerondíthat a képbe), de a Q6600 többet megy, jóval, és a fogyasztása még így sem több.
A Denebek állítólag viszik a 4GHz-et. Ha ez igaz, akkor szerintem az Intelnél kezdenek parázni, egyrészt mert teszik ezt úgy, hogy az AMD még nem implementálta a HK/MG-et (talán plusz fél év), másrészt a Nehalem egyelőre nem képes 2-nél több CPU-s környezetben dolgozni, az AMD sem hipp-hopp dobta össze a koherens HT linkeket.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz VaniliásRönk #17085 üzenetére
Szoktak itt lelkes emberek mászkálni, akik ajánlanak Phenomot konvertálásra, vágásra. 9850 BE húzva 3 Ghz körül azért annyira nem lehet rossz... El bírnám viselni, ha lenne nekem is egy.
Kíváncsi leszek a Denebre...Icewolf || kósza ||
-
pityeszka
őstag
válasz mave13 #17084 üzenetére
Jaja csak dobozt . Tuning nembiztos,hogy nem lesz .
Procinak Q8200-at gondoltam,vinyó nem kell olyan nagy, jobbnak találok egy kisebbet 32mb chachel mondjuk.Táp az tuti marad,író megint csak nem kell.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
őstag
válasz pityeszka #17089 üzenetére
Akkor a 150k bőven sok, ha ennyi minden van.
Én nem adnék +10k-t a Q8200-ért, de ez egy szubjektív vélemény.
32Mb cache, akkor Seagate 640GB 32MB, vagy SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB. Samunál csak a megbízhatóság a kérdés kiindulva a régebbi modellekből, másban nagyon jó, halk, gyors, és nem melegszik annyira. Hogy megbízható-r, az majd csak később derül ki.Ha van még pénz, akkor CM 590 Centurion-t ajánlom háznak Elite helyett. Kiváló a szellőzése, és nagyon halk.
Icewolf || kósza ||
-
alitak
senior tag
Hello!
Lenne egy ilyen konfig:
Gigabyte p31 lap
core2duo 8400
Galaxy 9800GT
4GB DDR2 Kingmax
DVD író, ház
400W Silent táp
500GB SATA hddEz a konfig megér bruttó 125k-t?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
sNORh
addikt
-
Tibord
senior tag
válasz alitak #17091 üzenetére
Ha ez használt akkor semmiképpen.
Ha újonnan veszed akor semm
Nagyon változatos válasz mi?A proci az jó
Alaplap az már nem annyira.
RAM az tuningtól függ.
VGA az szerintem nagyon nem jó. pár ezer forintal drágább csak a 4850-es és sokkal jobb nála.
A táp Így nem beazonosítható, sem a vinyó.
Durván ennyi.Ugyanez a gép az ipon-on ujonnan 131e Ft. És abba már jó ház és táp van + Procihűtő.
Tehát egyértelműen nem.Ha gondolod dobunk össze ebben az árban valami gépet (én vállalom az AMD konfigot )
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
CallaoW
tag
Sziasztok,egy ismerősöm megkért,hogy állítsak össze neki egy félkonfigot,ebben kérem segítségeteket.
Ami kell neki:
-ház
-táp
-alaplap(amd)
-amd x2 prociszereti próbálgatni a gépet,szóval egy kis tuning bíztos befigyel.
Az összeg amit rászán 40-45000 ft (maximum 50 de inkább alatta)Ötletek?
-
alitak
senior tag
válasz Tibord #17093 üzenetére
Az infinitypc-nek van kínálatban a konfig és haver vissza tudná igényelni az adót.
Nagy tuning nem valószinű, hogy lesz, ezért venti a procira nem is kell extra.Egy dolog biztos, hogy intel rendszer lesz, vga mind1, csak adjon valamit a mai játékoknak.
Vinyó Hitachi lesz, vagy WD, majd még haver eldönti.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Nyx89
aktív tag
válasz [CS]Blade2 #17099 üzenetére
Én meg Gigabyte Spuerb 460-ast ajánlanék.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest