- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz TomBoy1986 #4999 üzenetére
nem szent csak én nem 1 lapból indulok ki, mint te, hanem 1000ből ugyebár mr kisokos...
phenom 40k quad 50k mennyivel fogyaszt többet a phenom mint a quad? 5 évre tervezik, számold ki mennyivel több lesz a számla phenommal mint intellel. ugye, hogy csak gondolkodni kéne?
amúgy érdekel a nyomorod? kétlem...
-
Squalo
csendes tag
Köszönöm a segítségeket
Védd a fákat. Egyél hódot...
-
djtoomi
addikt
Ismerős dolog....
De amúgymeg azért ha fogyasztásra nézünk, akkor quad tuti vezet. Amúgy már csak 45k hűtővel, 40k anélkül.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
TomBoy1986
veterán
válasz djtoomi #5000 üzenetére
"De ahogy látom Te meg be vagy rögzülve hogy csak amd-t, mert intel az hugyfossz@r...."
Magam számára így gondolkodok, de másnak igyekszem mindkét alternatívát felmutatni.
BE-2xx0 45W, Brisbane, 65nm, 2x512KB cache.
"Amúgy emg mondj télleg indokot, játékok amikről kb tudjuk hogy 1-2 éven belül megjelnnek, emnynit fognak profitálni 4 magból?Most sincs olyan játék aminek bármit jelente +2mag....3 évet meg csak kibír 2 magossal..."
Tekintsd meg a Phenom tesztben a mostani Colin Dirt-öt. Már abban is a 4magosok többet érnek. Ez a jövőben pedig mindenképp csak javulni fog.
"Phenom alapból hülység, gyárilag hiábs mind, amit amd el is ismert, szóval"
Olvasd el flesh logoutját ezzel kapcsolatban.diegho:
Szerintem ne foglalkozzunk egymással.AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
diegho
nagyúr
válasz TomBoy1986 #5008 üzenetére
én soha nem is foglalkoztam veled...
phenom maga egy katasztrófa az amd számára, lassú nagyon sokat fogyaszt drága előállítani. ajánlani is csak nagyon nagyon elvakultaknak szabad, de őket meg meg kell győzni a quadról
-
giovanni214
csendes tag
Sziasztok,
elsősorban játékra (COD4, GTR2) szeretnék egy új gépet összerakatni. Tud vki tippet adni, hogy hol tudják raktárról megoldani olcsón és márkás (pl. Gigabyte) alkatrészekből? Illetve milyen VGA kártyát válasszak hozzá nVidia 8600GT-n és Radeon 3850-en gondolkozom..
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
válasz giovanni214 #5010 üzenetére
Ipon viszonylag olcsóbb, és jó cuccok is vannak. Videókártya attól függ mennyi pénzed van, de ebből a kettőből inkább a 3850-es.
-
djtoomi
addikt
válasz giovanni214 #5010 üzenetére
Hát 8600GT-t felejtsd el, HD3850 az jó.
ipon.hu,users.hu,aqua.hu. Nagyjából ezek ajánlhatóak.sgergi: Aláírásod még mindig 2 sorral hosszabb mint a megengedett 3 sor...
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
TazLeacher
nagyúr
-
Turmoil
senior tag
válasz TazLeacher #5015 üzenetére
Tippelek: Windows Vista Ultimate és még egy WMWare alatt, hogy jó legyen
A másik lehetőség, hogy 2-3-4-5-6-7-8-boxozik valami MMO-n és a sok kliensnek kell a memória...Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
djtoomi
addikt
TDU,Crysis,STALKER,Bioshock,CoD4.....
2GB raom volt, a teljesítménye elég volt, betettem mellé még 2-t, sokkal jobbak lettek az eredemények, crysison kívül min +10-15fps, crysisban +7, aztán egy kisült belölük, gari lassan müködik, most 3gb-vel érzem hogy gémekhez még hiányzik, és írta hogy 3 év múlva cserél, 3 évvel ezelőtt 512 ill. 256 volt az átlag, ma már ez semmit nem ér, legalább ramja legyen egyenlőre.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
TomBoy1986
veterán
Nekem négy van, de gyorsulást csak azért vettem észre, mert átálltam 64bites XP-re. Egyéb gyorsulás nem történt - illetve annyi, hogy nyugodtan ki lehet kapcsolni a virtuális memóriát.
Ami miatt érdemes most venni, az az ára a RAM-nak. Hiszen idővel a DDR2 gyártásáról is át fognak állni a DDR3-éra. És ha a gépet hosszú távra veszi, akkor bizony kelleni fog a 4GB.
djtomi:
Ugyanennek analógiájára:
Három éve hány CPU mag dolgozott a gépedben?[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Sickboy25
addikt
válasz Blood Mage #4968 üzenetére
nos ha nem akarsz tuningolni procit akkor ne 6850-et vegyél hanem egy 8400-t ott van árban is!!
és megerősítés WD vinyó 200< !!
egyenlőre várhatsz a 4giga rammal ha nem akarsz 64bites Vistát mert oda kell majd,de addig maradhat bőven a 2giga!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Szkeptik
tag
Üdv!
Az FSP - GreenPower FSP400-60GLN miben jobb a sima FSP - 400W-osnál? Csak mert kb 4000Ft-tal több.
GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
giovanni214
csendes tag
Köszönöm a tippeket, végül egy E4500-as proci, Gigabyte P31-DS3L alaplap, Gigabyte 8800GT-s konfig mellett döntöttem. A proci 3GHz-n megy, a 8800GT 750/2100MHz-t tud Megy rajta minden fullos beállításokkal, nagyon király lett Ha vkit érdekel itt vettem: www.pc-outlet.hu, van minden és szerintem marha jó árakon rendes 3 év garanciákkal, számlával!
-
WiZARD
addikt
no kiderült, hogy a bruttó 100as konfigba nem kell monitor, meg billentyű meg egér csak a "gép"
így ki mit ajánlana?
így is marad az amd?Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
Produkció
senior tag
3,5Gb-t kezel eleve az xp, igaz akkor is 4et tesz bele az ember, de sztem még szinte felesleges 1 átlagos falhsználónak 2nél több.
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
rebbag
tag
Sziasztok. Láttam ipont mondtátok, hogy összszerelik. Én megérdeklődtem, 3600ft-ért teszik össze a hozzám hasonlóképp "értő" számitogépvásárloknak Ezt kicsit sokallom felételezve egy komplett konfig vásárlását, mittomén 100E ft felett lehetnének nagyvonalubbak. De ez term privát vélemény. Pcx-et néztem, mert ott összeállítás és szállítás is ingyen van. /Nem ott dolgozom/
-
Kazimír
őstag
válasz Szkeptik #5031 üzenetére
Szerintem valami remek marketingfogás lehet. Mivel mindenkinek az fog beugrani róla, mint neked, és ugyebár manapság ami "zöld" vagy "bio" az piacképes, hogynemmondjam divatos
rebbag: Ha összeadtál mindent, és úgy olcsóbban jössz ki a másik helyen, akkor nem kérdés..
[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Llew
senior tag
-
TomBoy1986
veterán
Szeretném felhívni a figyelmet a gépajánlásoknál erre a tesztre, mert ebből az látszik, hogy nem éri meg 256-os 8800GT-t venni a HD3850 helyett, mert lassabb nála a Lost Planetet leszámítva.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
kicsigeri
senior tag
Hali!
Anyum megkért dobjak össze neki 1 gépet Office -ra, meg egyéb gyengébb programokra. Majong és testvérei. Ja apum meg szeret fliperezni. Szóval nem egy erőmű kell. Intel vagy AMD legyen, ez itt a nagy kérdés. Memoriám már van, Geil ultra 2X512 párban tesztelt. Alaplapnak valami integrált VGA val ellátottat szeretnék, házat már kinéztem midi ház, tehát micro ATX+es lap kell. Tulajdonképpen a lapban és prociban (30,000-ig) szeretném kérni a segítségeteket, vinyo és DVD van.
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
válasz TomBoy1986 #5037 üzenetére
Javítani szeretnék, közel azonos a teljesítményük, mert egyik tesztben ez, másikban az húz el.
-
webdeejay
aktív tag
haj!
melyik éri meg jobban játékokhoz:
AMD Athlon 64 LE-1620 2,4Ghz AM2
AMD Athlon 64 X2 3800+Tudom, hogy hülyeség, hogy megkérdezem mert ugye az x2-esbe két mag van meg tudom is én még mi, de főleg az lenne a döntőszempont, hogy kihasználják-e a játékok a két magot(cod4, cod2 , prostreet, stb...) mennyi az előnye a két magnak, meg hogy melyiket lehet jobban húzni? mennyi a 3800-asnak az alapórajele?
-
webdeejay
aktív tag
válasz kicsigeri #5038 üzenetére
legyen intel, egy ABIT - LG-95-ös lap, Intel GMA 950 integrált videokarival, 2 ddr2 hely van rajta, esetleg pci-es bővítésre is alkalmas
Proci: és egy Core Duo E2140-es, mert tökéletesen húzható, és hogyha teszel a lapba egy jobb videokarit, meghúzod a procit, akár ki is hajtja
A kettő együtt iPon-on rendelve webshop áron: 29702+2400 Ft házhozszállítási díj, melybe GaranciaFutár is van.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
-
djtoomi
addikt
válasz webdeejay #5043 üzenetére
Tökmindegy mennyi a fogyasztás, 10w-os terheléstől is emghalnak ezek a tápok, szóval azt cseréld, utána gondokozz procin.....
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest