- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
-
joey7
őstag
én még leragadtam ott,h az amd-k izzanak mint a kazán.
húzni nem fogom,az tuti. most egy intel p4 2,4-em van ami nekem most is elég,-lenne. gondolom ehhez képes a 2,6-os dual "kissé" fürgébb. -
joey7
őstag
válasz BPFeri #12005 üzenetére
na, ez lett volna a kérdésem másik indoklása,a zaj. azért vmi extra csendes hűtő csak kéne,azzal legalább tuti,h bírná,és az is fix,h csendes lenne.
tuningot gondolom játékok miatt lenne célszerű,tényleg,-bár keveset játszok,de azért érdekelne- egy ilyen alaplp+cpu szett játékok szempontjából mennyire lehet jó választás? -
Cold5
senior tag
Joey9:
Asus v3-m2a690G Barebone PC (hdmi kimenet) 23e Ft
AMD 64 X2 BE-2350 12,5e Ft
2GB Geil Value Kit 800Mhz RAM 10e Ft
320GB HDD 12e
DVDRW 6eSzerintem max a CPU-t kell cserélni egy X2 4850+ plussz 5e Ft
Szeritem így eléggé benne vagy a keretbe!
Én is most vettem egy hasonló konfigot HTPC-nek...
A megjelenitő: 42" LG Full HD LCD...kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Cold5
senior tag
Igen, akadásmentesen. Csak az enyémben 4GB RAM van benne, 500GB HDD, Imon Inside, TV tuner és pinnacle digitalázáló kártya. hdmi-hdmi kábellel van összekötve és gyönyörű, kristály tiszta képe van.
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Cold5
senior tag
Én is dilemmáztam...
Máshonnan indultam én is, de aztán rájöttem, hogy nem fogom játékra használni...De aztán beleugrottam és bevált. Csak ajánlani tudom. Nagyon kicsi a gép és sztem az ára is nagyon jó.
Sőt a v3-m2a690g-en van Pci X16 ha úgy gondolod, később rakhatsz bele egy 3850-es GPU-t-
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Ez lenne a kis ASUS gyönyörűség.
Ez egy Barebone PC: m2a690g alaplap rajta a hdmi kimenettel, 300W táp van benne, kártyaolvasó(6in1) és 2 x PCI, 1 x PCI-e x 16, 1 x PCI-e x 1 bővitőhelyek, 4 USB és 1 Firewire az előlapon.
4GB RAM? Hát multi-tasking mániás vagyok nekem még 1 gép sem volt elég gyors... persze nem játékra hanem, én sok alkalmazást futtatok egyszerre, ezért a sok RAM.
[ Szerkesztve ]
-
Benyadapro
tag
70ért kéne lap+proc+mem+vga game re
tanács? -
Cold5
senior tag
válasz diegho #12027 üzenetére
Noti-ról lesz szó:
T7100 CPU, 2GB kingston 800Mhz RAM (IBM Lenovo N200)
FTP-zek, opera (azon belül 4-5 ablak), másolok külső HDD-ről gépre, MSN, Outlook és közben az iTunes is szinkronizálja az Ipod-ot.
Nekem már itt azért nem elég gördülékeny az ablakok közötti váltás. (néha ott marad a régi program képe)kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Nyx89
aktív tag
válasz Benyadapro #12024 üzenetére
egy alternativa:
lap: p35ds3 vagy p31ds3l
proc: e2180 + tx2
ram: 2 * kingmax1066
vga: 9600gtp35ds3-al: ~74k p31ds3l-el: ~68k
U.i: tápod milyen van ?
várd meg a többiek véleményét is...lehet lesz vmi amd oldalrol is
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz diegho #12027 üzenetére
Tényleg, Te kened-vágod akkor ezt, van mindkettővel tapasztalatod.
Ettől függetlenül semmilyen egyéb hátrány nem ér abból fakadóan, hogy "csak" 3,25-3,5 Gb-t lát. Mindössze bukom azt a fél gigát, és ennyi. De semmilyen instabilitási, vagy más probléma nincsen, ugye? Ráadásul a dualchenel ugyan úgy megy, nem? Ja, és mondjuk egy SLI rendszernél, ahol 2 db 512-es kártya van, ott akkor marad a 3Gb, ugye? És ott mi a helyzet a DC-el? Gondolom megy, mert nem úgy érzékeli, hogy 3 modul van benne, hanem tudja, hogy 4 modul, de csak 3 gb. Jól gondolom?
-
diegho
nagyúr
válasz TazLeacher #12031 üzenetére
nincs vele semmi gond a lényeg az, hogy a dual slotokba azonos méretű lehetőleg azonos órajelű kártya kerüljön.
-
joey7
őstag
Eddig itt tartok az összeállításban:
GigaByte GA-MA78GM-S2H
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition Socket AM2 BOX vagy sima 5000+Kingmax 1024MB 1066MHz Mars TinyBGA 2 DB vagy
Corsair 2048MB 1066MHz Dominator /2x1024MB Kit/Cooler Master Hyper TX 2
CORSAIR VX450WAmi még sarkalatos pont -főleg anyagilag- az a ház,amiről lövésem sincs,h milyen legyen.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha tuningolni akarsz, akkor az 5000+ BE a legjobb, de ha az alacsony fogyasztás a cél (software-es bűvészkedés nélkül), akkor a 4850e jobb alternatíva.
ATX-ben a CoolerMaster Elite 331 a legolcsóbb normális ház, mATX-eket nem ismerem, nem olyan könnyű normálisat találni."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
joey7
őstag
válasz VaniliásRönk #12038 üzenetére
tuningolni nem akarok. az alacsony fogyasztás nem hátrány, nem is néztem,h mi a különbség ezen téren a két versenyző között.bár nem értem,h miért fogyaszt többet az 5000+.
az Elite 331 tényleg nagyon mutatós, és nem is drága,.akárcsak Mappa áltla ajánlott X5. -
VaniliásRönk
nagyúr
Athlon 64 X2 5000+ TDP 65W
Athlon 64 X2 4850e TDP 45W
Persze C'n'Q-tal (idle-ben 1000MHz, 1.1V) mindegyik fogyasztása az igencsak kevés kategóriába tartozik, de 4x50e széria tagjai teljes terhelés alatt is garantáltan 45W alatt maradnak.[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
joey7
őstag
válasz VaniliásRönk #12041 üzenetére
köszi.
viszont az olvastam,h a C'n'Q-t eléggé macerás beállítani,vagy van vmi jó trükk ? persze az is megoldás,ha 45W-ost vesz az ember. -
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #12041 üzenetére
Nekem mai van 4000+ 65W TDP-s szinte nem is melegszik, Toltam neki ma is egy kis stressz tesztet. 38 foknál állt meg. És persze húzva is van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
XP alá kell driver is, Vista alatt csak minimálisra kell állítani az energiagazdálkodást, ennyi.
Ha tuningolsz akadhatnak gondok (nem szokott működni külön program nélkül), de aki tuningol az értsen már valamit a PC-hez valami minimális szinten.#12043 AMD Power: A TDP max. érték, kevesebbet fogyaszthat a CPU.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
AMD Power
titán
válasz VaniliásRönk #12044 üzenetére
Ettől függetlenül is nagyon baba. És persze gyári BOX-s hűtő van rajta.
-
capulet75
addikt
sziasztok
segitene valki?
nem találok olyan oldalt ahol a 3870 x2 gpu hömérsékletéröl irnak
nekem alapon 65-62 fok ami szerintem sok
terhelés mellet felkuszik 85-81 környékére
a riva tuner segit de nem lehet mindig hajszárito fokozatban küldeni
alszik a család...
thxIntelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
joey7
őstag
válasz VaniliásRönk #12044 üzenetére
nekem xp alá kéne. vista nem kell. tuning meg nem lesz az tuti.
-
joey7
őstag
válasz VaniliásRönk #12049 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest