- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz bajnokpityu #46347 üzenetére
35k, a HD650 kábellel együtt. Szép és jó állapotú, meg ugye ár alatt vettem, szóval egyelőre ezt tűztem ki célul
szilu7: igen, tudom, én is így használom. Jelenleg nincs zsepi az AD900-ban, ott sok mindenbe belenyúl, jelenleg anélkül tetszik jobban, de azért nézds meg úgy is. Mondtam én, hogy univerzális fejes, mindent megold. Az AD2000 ugyanez a köbön, minden a helyén van
-
bajnokpityu
félisten
Háát,sok sikert
Az a baj,h tudom,h ér ennyit a hangja. Egyébként mivel sokkal szebb a 600, még ha ugyanolyan lenne a hangja a kettőnek, sem fog majdnem annyit érni.De hd600 mellé nem sok értelme volna, lévén legalább olyan jó füles,mint az 580. Inkább építek 1-2 erősítőt, és reménykedem, nem lesz baj a 600al.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Dave™
nagyúr
válasz bajnokpityu #46352 üzenetére
Sok értelme nem is lenne neked Szerintem is ér ennyit, bár tény, hogy így nem alkalmi vétel. Legrosszabb esetben lemegyek 30-ig, de az alá tuti nem, csak a kábel volt 4000 (autózással együtt).
-
Dave™
nagyúr
válasz bajnokpityu #46352 üzenetére
Miért, mennyi volt a 600? Mert azt az ócska kábellel árulják 45 körül, a legolcsóbb talán 40. Ehhez ugye még illene a 650 kábele, tehát nincs olyan kicsi különbség a kettő között árban (de igen, sokkal szebb a 600, csak a márvány minta béna). Igazából szerintem simán ér 30-at az 580, a kábel pedig egyébként is egy must have upgrade, így jött ki az ár. Persze minden annyit ér, amennyiért megveszik, de nem sietős a dolog, tegnap került fel. Volt egy vicces srác avx-en, kérdezte miért több, mint amennyiért vettem. Levezettem neki a dolgot, erre azt válaszolta, hogy a kábel árát elismeri, ezért 29 az ajánlata, ami csütörtökig él. Érted, ultimátum Anno amikor kikerült a hirdetés öten írtunk rá az eladóra szinte azonnal, pár perces késéssel. A hibátlan párna miatt iszonyat jó ár volt a 25, én pedig sajnos túl sokat monopoliztam ahhoz, hogy ugyanígy áron alul adjam el. Head-fi-n szoktak nagyon jó áron menni (eladói szempontból), de az macerás, szóval azt nem szeretném. Még ennyi kiegészítés jutott az eszembe Persze amikor fordított a helyzet én is másként látom a világot, de ez már csak így működik. Ha valakit innen érdekel, annak úgyis picit más a konstrukció, ahogyan neked is írtam. A többiekkel meg nem kell jófejnek lenni, ott a piac diktál.
-
bajnokpityu
félisten
42,ha jól emlékszem. Kissé lelakott pánttal, és párnákkal, gyári dróttal. Most,hogy hallottam Balu Denonját, meg a K1000et egy jobb láncon, azért valszeg majd felfele kacsingatok. Elég jelentős a differencia, majdnem árral egyenesen arányos. Ezen meglepődtem,asztaliban nem érzem ennyire arányosnak.
NO, most úgyis van mibe öljem a lét,ez majd hosszabb távú projekt, meg azért zenét hallgatni lehet a kistucatHD600amon is.
eladó topping dac
-
Dave™
nagyúr
válasz bajnokpityu #46357 üzenetére
Igen, tényleg nagy különbségek vannak. Az 580 technikailag talán kicsit jobb az AD900-nál, mondjuk a következő szint, bár szoros, de az AD2000 lemossa a Sennheisert minden szempontból, ami el is várható. A HD800 is valami hasonló viszonyban állhat az AD2000-el, technikailag gondolom kicsit felette van a Sennheiser, de not my cup of tea, köszönöm. Ez már az a szint (AD2000), aminél nekem nem kell több technikai bravúr.
-
Dave™
nagyúr
válasz schawo #46359 üzenetére
Olyanom nem volt, csak W1000X Igen, jelenlegi tulaja chrisnagy13. Zártat a nyitottal nem szerencsés, ugyebár. Technikailag szerintem a W1000X is remek, de az AD2000 más irány. Sokkal gyorsabb (a W1000X inkább kicsit lassabb), a felbontása mind a kettőnek nagyon jó, dinamikában viszont az AD2000 valami egészen hihetetlen, él, lüktet. Technikailag szerintem a W5000-et is lenyomja, de zártat nyitottal, nem szerencsés ugye.
-
Jowanson
tag
Sziasztok
Fejhallgatót szeretnék venni mert elfáradt a Sennheiser HD 515-öm.
Otthoni használatra, elsősorban játékhoz használnám. Munkahelyre zenehallgatáshoz van egy ATH M40fs-em, otthon is próbáltam de a Sennheiserhez képest 2 dolog volt benne szokatlan:
- kevésnek tűnt a mély (a Senn-hez képest)
- a hangokat talán túlságosan is jól külön lehetett hallani, így játék közben fura érzésem volt a Sennheiser "összemosottabb" hangzása után.Jó áron van most az M40fs (hangszerkernél 22.5k) de nekem játékra talán nem a legjobb választás. Félreértés ne essék, zenehallgatáshoz kiváló és imádom, de játékra valahogy nem jött be.
Tudnátok valamit javasolni ~20k-s árkategóriában ami a Sennheiser HD515-höz hasonló hangzással rendelkezik? -
titán
válasz bajnokpityu #46364 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy ez baj, hanem azt, hogy ez a neve Lehet úgy is dinamikus valami, hogy nem kemény és vica versa.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
Bodz
nagyúr
Ismét gazdagodott a gyűjteményem, vettem egy Superlux HD660-at. 10000 alatt azt hiszem sosem hallottam még jobb fülest. Nagyon jó páros a jószággal (JLH). Pont annyit finomít a Superluxos karakteren, hogy egy mindenre használható fülest kapjunk.
[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
Egy ilyen Hd660-at lehet én is vennék majd. Kel hozzá külön erősítő vagy elég lenne neki-e a hangkártyám kimenete? Ha kéne hozzá erősítő akkor melyik passzolna hozzá a legjobban (kapcsolást értek itt)?
Meg ennek mekkora tere van? -
Bodz
nagyúr
-
törölt tag
válasz Ear001 #46355 üzenetére
Most meg a mondat elejét csesztem el, no de csak-csak sikerül egyszer helyesen leírnom a mondat teljes tartalmát:
A Váci utca melletti Aranykéz utcában levő Aymara márkaboltban meg lehet hallgatni a B&W P3-at.
Na most háromszori elolvasás után is jónak tűnik. Kösz.
(És persze a P5-öt is meg lehet hallgatni, de az nem újdonság.) -
törölt tag
válasz Jowanson #46362 üzenetére
Én nem venném a HD515-öt hasonlítási alapnak, és nem azt a hangot keresném, mert annak eléggé el van csúszva a frekvenciamenete felfelé (azaz kissé harsányan magasba húz a hangja), amellett, hogy van benne mély is. Én akkor már inkább megszoknám játékhoz is (mármint ha játszanék) az M40 hangját, mert az egy okosabban szóló fejhallgató, mint az izgága HD515, mint ahogy mondod is, hogy zenére jobbnak tartod az M40-et (amelynek egyébként van annyi mélye, mint a HD515-nek, de legalábbis mélyebbre lemegy).
Summa summárum, próbáld ki a kirívóan népszerű Shure SRH-440-et, mert annak a karaktere közelebb fog állni ahhoz, amit kedvelsz a HD515-ben, de sokkal szebben is szól annál. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
10-15 ért tudnátok ajánlani valami használható fejhallgatót, ha igen miért pont azt?
Szép tiszta hang nem hátrány, na meg ha a "kinti" zajokat kiszűrné valamennyire. Eddig egy mezei fejhallgatót használtam de nem vagyok vele megelégedve.
Főként tablethez használnám, na meg gépen lenne egy kis játék is vele főleg CS, a gépben egy Asus Xonar DS hajtaná.
A választ előre is köszönöm!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
-
Bodz
nagyúr
-
DBAtti
aktív tag
válasz schawo #46384 üzenetére
"Teszel alá egy DG-t, és még mindig kereten belül vagy."
Nem, ha a keret a "minél kevesebb"
Persze értem amit írsz, de nem nekem lenne. Gondoltam ráuszítom a notebookos lakótársakat, ha már tényleg jó ár/értékben. De laptophoz még egy hangkártya már legalább megkétszerezné az összeget, és jellemzően inkább az önmagában álló 8k-t költenék rá, vagy annyit sem."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
Külön köszönöm az önfeláldozást!
"Egyébként szomorú, hogy igazából nincs alternatíva a DG-re (max. az Audiotrak Maya 5.1 MK-II POS árban)."
Noigen, lehet túrni a használtpiacot egy FiioE10-ért, vagy hasonló cucliért.
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
Idő közben virágzik a fejhallgatózás, most hogy megjöttek a lakótársak... Most este először életemben az STX-en állítottam a centerben virtuális Dolby hatást...
Mindig ellene voltam az utólagos szoftveres hókuszpókoknak, de ebben pozitívan csalódtam. Frankón levettem a fejest, hogy meggyőzzem magam nem a hangfalak szólaltak meg, kikapcsolt erősítőn XD
Nem dramatizálnám túl, ParovStelar-t hallgattam, nem klasszikust, de azt gondolom egész jól működik, kicsit "megkönnyebbültem" ahogy nagyobb teret kaptam, amit egy jobb felvétel és fejes talán magától is produkál. Igazi gamer fejes ez a Linearszerk:
És mekkorát flessel a kis agyam, amikor elfordulok a hangfalak felől, és még mindig ugyanúgy szól, mintha a fejem elé kötötték volna.Néha majd ki-be kapcsolom a hecc kedvéért.
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
adammkaa
senior tag
Denon AH-D1100 VS dr.dre beats studio ? Hip-Hop trance, mély orientált zenékre. Mindkettőt 40K ba tudnék szerezni. Esetleg más ajánlatot is meghallgatok 40 45K körül van rá pénz. Mély a leg fontosabb hogy telt ütős legyen, leginkább olyan zenéket hallgatok amiben övé a főszerep.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz Deadzone41 #46391 üzenetére
Ez érdekes, olvastam teszteket, a denon ról mindenki azt írta, hogy ha valaki hallgatta azt a fülest hosszabb ideig , utána az összes fülesnek mély nélküli érzete lesz, ez mindenhol klappolt bárhol olvastam, meg hogy rengeteg mély van benne. Beast STUDIO ról is olvastam teszteket valaki el volt ájulva tőle, ilyen durva olyan meg jobb mint a sennheiser 650 ese stb.. hogy van ez
Nexus 5 Black
-
Deadzone41
őstag
válasz adammkaa #46392 üzenetére
igen, a denon basshead cucc, keress rá itt is, biztos vannak róla vélemények. aki meg azt írta h a beats jobb mint a hd650 vagy süket volt, vagy kegyetlenül rossz ízléssel lehetett "megáldva".
amúgy miről hajtanád a fejest? utcán is használnád? az ath-m50-et is hallgasd meg ha tudod.
-
adammkaa
senior tag
válasz Deadzone41 #46393 üzenetére
sansa clip+ rol hajtanám itthon is egyenlőre. Igen hordanám utcán is. Figyelj én egyik fülest sem hallottam még se beats studiot se d1100-at. De az hogy sokan lehúzzák a beats studio értékét az azért van mert, nagyon kevesen vannak akik imádják a sok, dinamikus basszust, és meghallgatnak egy számot egy ilyen fülessel persze azt mondják mi ez a szar nincs közepe meg magasa, csak mély stb. De az a füles a pop rnb stb olyan zenékre lett kitalálva amibe sok mély van, és mellette szol közép is meg magas is, és nem hiszem el hogy azokkal a számokkal , meg aki ezt a stilust kedveli nem mondja azt a fülesre hallgatás közben hogy azta k***a... nem tudok meghallgatni egy fülest sem, csak venni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
-
titán
válasz adammkaa #46394 üzenetére
A D1100 és a Studio közötti hangminőség különbséget nem a mély mennyisége okozza, a Denonban kicsit talán több is van. Ettől függetlenül a Studiot nem hallottam olyan rossznak, mint ahogy sokszor jellemzik. A hangja nem ér 120 ezer forintot, felét se, negyedét talán. Nem olyan tragédia, mint a Solo, ami viszont teljesen értéktelen.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Jowanson
tag
válasz #71562240 #46377 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ma lenézek a hangszerkerbe és meghallgatom mindkettőt (M40, SRH-440). Az M40 mellett szól hogy jelenleg 7.5k-val olcsóbb. Bár ezt úgy is ott fogom eldönteni és ha úgy érzem akkor rá fogom szánni ezt az összeget, de jobb annyival a Shure hogy megérje ezt a különbözetet? -
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
egyelőre még anyagiak hiányában csak érdeklődés szinten kérdeznék, csak hogy merre kutakodjak: leginkább jazz/blues/folk/alter muzsikára keresnék otthonra fejhallgatót, nem probléma ha nehezen hajtható, lényeg hogy ezekre a zenékre szépen szóljon és kényelmes legyen. első blikkre az AD700-ast néztem ki, de persze abszolút nyitott vagyok más típusokra is. jelenleg egy CAL!-t hajtok, azt váltanám, kicsit sok a mélye nekem (bár lehet azért csak megtartanám, mert legalább utcán/buszon a zártsága miatt használhatom).
amúgy nagyon komoly lánc még nincs előtte, de ha majd pénz áll a házhoz, akkor valami belépő szintű DAC-ban gondolkozom, felmerült pl a Creative X-Fi HD USB, mert akkor a fejes erősítőt is megkapom egyben, ill még a Fiio E7 volt amit néztem.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest