- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!1. Mennyi a keret?Max 15k
2. Használtpiac játszik? Nem, illetve csak ha nagyon új, vagy alig használt a cucc.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Ha van megbízható, akkor igen.
4. Mire használnád az egeret? For Honor, és néha egy kis FPS, és persze mindennapi használat
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertip, viszont annyi az extra, hogy bár jobb kezes vagyok, de egerészni balkézzel szoktam.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) 1-2 oldalsó plusz gombot szeretnék.
Elvileg ezt a hármat néztem ki: Logitech G 102, Cougar 250 M és Cougar Minos X5.
Köszi! -
kemotox
addikt
Basszus, most így hirtelen eléggé megtetszett a dolog. A matt fekete nagyon penge. Az meg, hogy megadják a templéteket, és lehet 3dgyártani shellt hozzá.. váov. Ha nem most vettem volna basszusgitárt, mert egy halom retro konzolt, akkor beneveznék egyre én is. Remélem azért lesz HA-n pár darab jóárasítva
-
ribizly
veterán
[Elore sorry az ekezetek hianya miatt]
Na ma beszereztem egy Logitech G603-at, hogy az majd jo lesz munkahelyre. Lehet nem lesz az...
Alapveto kulonbsegek a G305, G403-hoz kepest:
- Van 2 uzemmod valto gomb (OFF/Energy saving/Performance)! Bezzeg ezt nem lehetett a G305-ben.
- A gorgo puhabb, mint a G403-ban volt mind kattintasra, mind gorditesre. Ez tok jo.
- Az oldala nem gumirozott, hanem sima muanyag! A G403 egyik legnagyobb kiralysaga ez volt.
- A gombok klikkje tok rendben van.
- Ez a feature, hogy megy bluetooth-al is az valami hatalmas. A ceges laptopon van 2 db USB port (!). Egy vicc. Ha egy pendrive vagy DAC menne ra, akkor halott vagy. Igy nyerni lehet rajta egy portot.MIndegy. Ezzel sem lesz hosszu az egyuttlet.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Jimbo75 #71460 üzenetére
Én egy Zowie ZA12 vagy FK2-t javasolnék használtan, garanciával. Azokat tudod úgy használni, hogy vagy a bal oldalon vagy a jobb oldalon lévő gombokat aktivizálod. Kevés olyan, jó egér van, ahol a bal oldalon is van gomb.
Egyébként meg G102, Rival 110.
-
Ribobon
tag
Logitech G305 gyári mikrokapcsolóit kicseréltem japán OMRON-ra.
https://drive.google.com/open?id=1qHJFf0nCvYg_nkjip7hd91qayvxvmdLB
-
ribizly
veterán
válasz Ribobon #71462 üzenetére
Szép munka! Jól látom, hogy gyakorlatilag nem veszítesz garanciát, ha szétkapod, mert csak a talpak alatt van csavar?
Bár a G102-nél lehetett tapasztalni, hogy túl sokat nem befolyásol az sem hangban sem érzetben, hogy ezekben milyen kapcsoló van (jobb persze).
Az oldalgombokon nem gondolkodtál el, hogy valahogy kifelé told őket? Ha kapnának egy kis távtartást, akkor hamarabb kapcsolnának és kényelmes volna a használatuk.
-
Ribobon
tag
válasz ribizly #71463 üzenetére
Csak a négy talp alatt van csavar.
Az japán Omron mikrokapcsolókkal halkabb lett a gyári állapotnál, de még mindig hangosabb a G Pro-nál, amibe szintén japán Omront tettem, tehát valóban nem csak a mikrokapcsoló befolyásolja a kattintás hangosságát.
Az oldal gomb számomra jó, amire használom (az egyik ablakfelező balra, a másik ablakfelező jobbra WIN 10 alatt).
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #71466 üzenetére
Az összes review-ban szerepel, így nem csak nálam:
Aktiválódni csak a tesbe mélyen benyomva hajlandó. Ami a G102/203/pro-nál feszesen működött 0 holtjátékkal.
-
Werkly
őstag
Ezek a mouse bungieek érnek valamit vagy parasztvakítás? G403-hoz melyik típus passzolna kábelügyileg? Kösz!
-
Zolás
addikt
válasz Werkly #71471 üzenetére
[link]Ebayes ezer forintos tökéletes, rugós, a tetején műanyag kábelfogó.
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
jaffa 2843
Ármester
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #71476 üzenetére
Nem állítom, hogy nem tudnék még fejleszteni rajta.
Ha rajtam múlna ezeket változtatnám meg a G305-ön:
- Kapna kicsit nagyobb és határozottabb gombokat az oldalán, mert azt gondolom, hogy simán elférne kb. 3x ilyen vastag is. De ha már csak a G102/203/Pro oldalsó mechanikát kapná meg már az is okés lenne.
- Lenne rajta BT / saját vevő váltó gomb (mint ahogy az van a G603-on).
- Lenne rajta OFF/LOW/HIGH kapcsoló (mint ahogy az van a G603-on).
- A DPI váltó gomb méretét is visszahoznám a G102/203/Pro-ből.
- Az anyagát valami komoly PBT-re cserélném, mert ezek már nem bírják túl jól a strapát manapság (pont aminap gondolkodtam rajta, hogy bezzeg a G500 5 év alatt nem kopott felül egy cseppet sem, de még csak fényesedni sem kezdett. Ezek meg ma már 3 hónap után szappannak néznek ki).
Ez már lehet kicsit sok, főleg ha az árát nézzük...A G603 nálam az oldalánál vérzett el. Azzal, hogy nem gumis én már megfogni sem bírom. Ugyanez volt a Zowie EC2-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz ribizly #71477 üzenetére
A PBT-vel az a baj, hogy sokkal sűrűbb, ezáltal számottevően nehezebb lenne maga a burkolat (lásd Ducky Secret széria - aminek mellesleg most fog kijönni egy újabb verziója az elkövetkezendő pár hónapban, és előreláthatólag gimmickfesztivál lesz). Én csak a főgombokat csinálnám abból, mint ahogy az MM520 & MM530-on van.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
-
Vanir
veterán
válasz ribizly #71479 üzenetére
Idővel szerintem minden kopni fog. A PBT is kopik, csak nem fényesedik, mert ilyen az anyagszerkezete. Az a karbonfólia jó cucc, ad textúrát is, nem csak kinézetet, viszont én baromi türelmetlen voltam hozzá. Van itthon egy-egy tekercs fekete meg fehér, ha gondolod átdobom valamikor.
-
izee
őstag
A Diamondback 3G gombjai, stb. gumi lepucolása után nem kopik semmit, vagy nem feltűnő.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Hauptmann
addikt
Vanir,
Még régebben említwetted, hogy csinálsz egy részletes tesztet a Roccat AIMO-ról. Végülis megcsináltad?
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Vásároltam itt hardveraprón egy Razer Abyssus 2014 egeret. Leszedtem a Synapse-t, hogy be tudjam állítani, viszont nem ismeri fel. Ilyenor mi a teendő? 2.21-es verzió van fent, az eszközkezelőben "HID-kompatiblis egér" szerepel.
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
ribizly
veterán
válasz Godimodi #71486 üzenetére
A srác akitől vetted nem tűnik kamugépnek az eddigi eladásai alapján.
Másik USB-n / másik gépen is ez az effekt?
Ha nagyon nem működik a dolog, akkor mindenképpen jelezd a srácnak, mert bár garanciát nem vállalt rá, de ilyenkor illik "intézkednie".[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sajnos kezdte megadni magát a régi Razer Imperator-om és ma megleptem magamat egy Asus Strix Claw-al. Nagyon tetszik. Eszméletlen kényelmes és a gombok is nagyon jó helyen vannak. Ráadásul a click az inkább tompa ami kevésbé bántó.
Egy nagy hibája van, hogy a scrollnál lévő led pont belevilágít a szemembe rohadt élesen. Még szerencse, hogy a szoftverből ki lehet kapcsolni.
Az hiszem megvan a rágcsálóm amíg ki nem múlik. Nagyon boldog vagyok vele.
Ja és egy kis poén:
Vagy két percen keresztül dugdostam az USB-be, hogy végre felismerje a gép és elkezdjen működni. Majd rájöttem, hogy a szenzor le van ragasztva.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Godimodi
tag
válasz ribizly #71488 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Igen, én is azért csodálkozom, mert az eladó megbízható az értékelései alapján. A görgő klikkelője nehézkes, de a többi gomb, és a külső rendben van, viszont zavar hogy nem tudom beállítani és nem ismeri fel a program.
Most átdugtam a többi USB-be, 4db van a gépemen (HP 450 G2, jogtiszta Win10).Ha átdugtam akkor ezt a szöveget írja ki (nem Razer Abyssus 2014-et, nem tudom ez mennyire gond) és ettől függetlenül mind a 4 USB portban így néz ki az eszközkezelőm. Ez így ezek szerint akkor hamisítvány volna?Írtam már neki, hogy a driver nem látja az egeret, meg az eszközkezelő sem.
Kérdeztem van-e valami ötlete, azt írta, hogy ő nem ért hozzá.[ Szerkesztve ]
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
izee
őstag
válasz adamssss #71489 üzenetére
"Ráadásul a click az inkább tompa ami kevésbé bántó."
Végülis japán omron van benne asszem.
Tompább hang nagyon nagyon nagyon hiányzik nekem. Intellimouse-ok annyival kellemesebben szólnak! Azóta meg fúj fúj, mert majd' mindnek éles a hangja.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
veterán
Igen a dobozra japán Omron van írva. Nem ezért vettem de olvastam itt a fórumon, hogy olyant érdemes venni, szóval vásárlás után örültem amikor megláttam.
Az első tapasztalataim nagyon jók. Már most van olyan jó mint az Imperator és még meg som szoktam igazán.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
őstag
Sziasztok!
Logitech G500-am, durván 5 év használat után (egyszer gariban is már kellett javítani, mert elfáradtak a mikrokapcsolói), végleg bemondta az unalmast.
Előszedtem a régi A4Tech X-710F egerem, ami ugyan ütött-kopott, kábele is nagyon tré, de mai napig működik, pedig sokkal több üzemóra van benne, nem mellesleg töredékébe került a G500-nak.Az a helyzet, hogy már nem nagyon hiszek a "drágább-márkás az jobb" elvben, úgyhogy lehet A4Tech-ből veszem meg az utódot. A ZL50 szerintetek milyen lehet 6-7000Ft-ért?
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Cingáriusz #71497 üzenetére
Azon túl, hogy ramaty, tré, nem sok jót tudok mondani róla.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
őstag
válasz jaffa 2843 #71498 üzenetére
Mert nem Logitech vagy Razer van ráírva? A régi A4Tech egerem is elvileg az olcsó, tré kategóriába tartozik, mégis tovább bírja mint a Logi G500.
De akkor mit ajánlasz 10K alatt, ami jó is szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Cingáriusz #71499 üzenetére
Azért mert simán gagyi, azért... Miattam Lexus-t is írhatnak rá ha kacatszemét.
"Előszedtem a régi..." Szóval nem volt annyit használva, mint a G500, naná, hogy nem megy tönkre
Egyébként a régi X71x széria volt az egyetlen épkézláb és utolsó normális egérkollekciója az A4tech-nek.Őstagként egy összefoglalót azért illene tudni megnézni.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest