Hirdetés

2019. augusztus 25., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-20 14:13:20

PROHARDVER!Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2019. 05. 19.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71651) gtamate2 válasza n0k0m_ (#71650) üzenetére


gtamate2
(veterán)

Elite-ből?

*Sn0w

(#71652) Vanir válasza gtamate2 (#71649) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

1800-ast ír, a Synapse elvileg tökéletesen felismeri és működik is vele, és még Amazonon is volt belőle. Kínai, koreai, meg egyéb ázsiai netcafés PC-Bang bulk cucc, simán lehet eredeti. Kb. ugyanaz, mint a Loginak a G90, meg a SS-nek a Kana i-Café.
Eredetiségtől függetlenül nem biztos, hogy jó is, de 5 rongyot megérhet, ha tényleg annyi a max keret. Ha nem, akkor inkább a 3.5G takasta-tól.

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71653) Tewe013 válasza Vanir (#71652) üzenetére


Tewe013
(senior tag)

Ha mondjuk a szenzor ugyanúgy van belőve, mint az Abyssus 1800-ban akkor nem annyira megérős, az fixen eldobta magát 1,8m/s-nál.

[ Szerkesztve ]

(#71654) ribizly válasza sylex1 (#71648) üzenetére


ribizly
(veterán)

Logitech G102/203/Pro

Steelseries Rival 110

És inkább vegyél többször olcsót, mint ritkán drágát.;)

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71655) gtamate2 válasza Vanir (#71652) üzenetére


gtamate2
(veterán)

Redditen elég sűrűn olvastam, hogy a Synapse simán felismeri az egeret, de valójában a belsejének köze sincs az eredeti minőséghez, emiatt már elég szkeptikusan állok ezekhez a nagyon olcsó márkás kínai egerekhez. A Takasta-féle verziót hamarabb választanám az biztosan nem zsákbamacska.

*Sn0w

(#71656) sylex1 válasza ribizly (#71654) üzenetére


sylex1
(őstag)

Rival 110 lesz a nyerő, köszönöm! :R

"Just because you shot Jesse James, don't make you Jesse James..."

(#71657) ribizly


ribizly
(veterán)

Megjöttek a Kailh silent switch-ek ali-ról. :C A napokban megpróbálok időt szánni rá, és az egyik egérkében cserélni egyet. Utána beszámolok róla milyen lett. Szerencsére kézben fogva anni már elmondható, hogy egészen jó a kapcsolás érzés: nem sokkal lazább, mint egy kínai omron és gyakorlatilag hangtalan.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71658) n0k0m_ válasza gtamate2 (#71655) üzenetére


n0k0m_
(tag)

Jól is teszed, én se bíznék benne, de ettől független az adatai alapján lehet eredeti, ellentétben azzal amit te írtál. "1800DPI Razer 3G infrared sensor" ősöreg, de ha már az ezzel szerelt régi Diamondback ajánlott egér, akkor ez is. Elite-et nem írja csak a FAQ részben, de ott a kérdésből kiderül, hogy a szerencsétlen azt akarta kérdezni, hogy Chroma e, hülye kérdésre meg csak hülye választ lehet adni, hogy megértse.

Én is kínai netkávézóknak gyártottnak gondolom, ami alapján valamennyire lehet bizakodni, hogy tényleg eredeti.

Ha valaki max 5000 Ft-ban húzza meg a keretet, akkor egy próbát megérhet, legrosszabb esetben "replika"-ként kiteszi 2-3 ezer Ft-ért valamelyik apróra, razer logó miatt/hülyéskedni elviszik annyiért.

(#71659) -FreaK-


-FreaK-
(addikt)

Nézem a videókat, na mondom, ezt most megrendelem rögtön, úgyis régóta szemezek vele:

Finalmouse Ultralight Phantom - Discount Code: RJN
Finalmouse Ultralight PHANTOM Review - Discount Code "FORTE" for 10% off!

Hát nem sold out? :)

(#71660) Vanir válasza -FreaK- (#71659) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

N e v e t s é g e s :P

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71661) kemotox válasza Vanir (#71660) üzenetére


kemotox
(őstag)

Mert? Ja tudom, csak és csak is az ittenieknek lehet hinni review ügyben ;]

(#71662) Vanir válasza kemotox (#71661) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

Nagyon jó egér, csak az ára vicc, meg a hype amit generáltak körülötte.

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71663) gtamate2


gtamate2
(veterán)

RJN is akkor volt a legjobb, amíg nem fizettek neki, azóta már nem az igazi :(

*Sn0w

(#71664) ribizly válasza ribizly (#71657) üzenetére


ribizly
(veterán)

Na kicseréltem az fehér G102-mben, amibe előzőleg a kék pöckös Huano kapcsolók kerültek, mert így szegény azzal a csevel vált testbed-é. :D
Srácok! Ez baromi jó! :D Nem tudom milyen az élettartama ezeknek, de az érzet egyáltalán nem olyan rossz, mint mondjuk amikor a mechanikus billentyűzetnél az o-ring-elésnél történik. Ott ugye rövidül az út, meg olyan puha lesz, de nem a jó értelemben (már amennyiben a puha jó bármikor is ;]). Szép egyenletesen jár a gomb és tompa a hangja meg az érzete is. Nincs meg az a magas hangja, mint a classic switch-eknek, de közben megvan a tacktile érzés. Majd csinálok egy videót a kapcsolók hangjáról csak úgy kézben fogva (Huano, Kínai Omron, Kailh silent), de itt van most így hirtelen egy beépítve (bocsánat a háttérhangokért :D):
[link]
Szerintem simán vállalható. :K

Itt meg néhány kép összehasonlítás gyanánt:
[link]

[ Szerkesztve ]

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71665) Vanir válasza ribizly (#71664) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

Na, tök jó, majd a tartósságára kíváncsi leszek. :) Köszi a beszámolót!

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71666) -FreaK- válasza Vanir (#71660) üzenetére


-FreaK-
(addikt)

A hype sose érdekelt, az ára viszont tényleg nevetséges. Viszont a négy egerem közül a Rival 600 megy (az is rohadt drága volt), helyére jönne ez. Ami engem érdekel az a forma és a súly. A forma majd kiderül, hogy mennyire válik be, súlyban viszont bajnok, az tuti. Mellette meg látszik, hogy fejlesztenek, már kigyomlálták a bugokat, most már a kábel is jó, tényleg nem nagyon lehet belekötni az árán kívül.

Az általad preferált Ninox pl. sose volt szimpi, mert az elején ott is ugyan úgy sok volt a bug, túl olcsó sem volt, de még a forma sem volt szimpi. Az új egerük így elsőre tetszik, de még messze van és szerintem a minőséggel, vagy minőség érzettel gondok lesznek a variálható burkolat miatt (ne legyen igazam), plusz mennek el a featurökkel meg gimmickekkel (de szép magyar szavak :D ) teletömött irányba, ami számomra nem igazán tetszik, de majd meglátjuk ha kijönnek a tesztek. Az FM meg marad inkább a puritán egér vonalon, és szerintem mondhatjuk, hogy eddig inkább az utóbbi irány hozott több jó egeret, ha a nagy általánosságot nézzük :)

Az állandó FM ekézés meg már bántja a szemem (tudom, takarjam el :D ), főleg mert az istenített Ninox is elkövette pont ugyan azokat a hibákat mint az FM korábban (minőségi gondok), viszont nem csinál nagy kézhez egeret, igaz az ára még nem emelkedett olyan magasra. Na de majd ha ő(k) is befutnak és lesz hype.. :P ;] bár te már nyomod a hypejukat ezerrel :D

[ Szerkesztve ]

(#71667) Vanir válasza -FreaK- (#71666) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

Az FM megállás nélkül ígérget mindenféle restockot, javítást, cserét, amikből nem lesz semmi - hány ilyen posztot lehetett olvasni? Rengeteget. Aztán ugye egykét cuccuk ugyanúgy egy rakat trágya volt a mindenféle második kiadásos ráncfelvarrás után is (igen, például az S1-re meg a Classic Ergo-ra gondolok).
Arról nem is beszélve, hogy onnantól kezdve, hogy van egy új termék, a régiek kb. nem léteznek, megszűnik rá a support, még a weboldalról is örökre lekerül.
Az UL Pro egy jó egér lett, de felvértezték ugyanazzal az OEM kínai kábellel, amivel az első egereiket szerelték, és már akkor kapták a savat érte, és ennek ellenére évekig magasról tettek a dologra. A talpakat is fikázták már egy csomó korábbi modellnél, mégsem lettek jobbak, sőt, egy csomóan arról számoltak be az UL-nél, hogy konkrétan használhatatlan, mert karcolja a padot - a Sunset-nél szintén ez volt, ami ugye 90 dodó + szállítás.
Szállítási apropó: ugye rengetegen berendelték a cuccokat, aztán hetekig csúsztak a kiszállítások, mert nem voltak felkészülve a kedves végsőegeresek az akkora tételszámra.
Más: magánlevélre nem válaszoltak, céges megkeresésnél pedig - nem szeretnék konkrét infót kiadni - maradjunk annyiban, hogy ígérgetni nagyon tudnak, de betartani semmit sem.
Az, hogy kiadták lényegében ugyanazt az egeret, húsz dollárral drágábban, egy másik kábellel számomra nonszensz, és a birka vásárlók legmagasabb fokú megnyírása.
Tényleg tök jó, hogy fejlesztenek, pacsi nekik. Csak mondjuk az UL-nél kaptak x száz kommentet, hogy ebből tök jó lenne egy kisebb verzió is, mert közepes kézmérettel is kb. használhatatlan - erre kiadták a Phantom-ot. Ami tényleg egy tök jó egér, bár a talpait még nem tudjuk, hogy milyenek. A kábel meg egyelőre nem tudni, hogy ment át a biztonsági előírásokon, pedig marha kíváncsi lennék rá, hogy milyen technikával oldották meg (gyanúsan trükköztek valamit a szigeteléssel - amivel nekem nincs bajom tbh).

Azért nem ok nélkül fikázom őket sem én, sem mások.

Ninox-ról meg annyit, hogy kijött a fehér Venator, elmondta mindenki mi a bánata vele, aztán fél éven belül jött a javított változat. Közben, illetve utána is folyamatosan intézte a refundokat, esetlegesen termékeket cserélt emberkéknek akik bármiféle bugra panaszkodtak (Reddit, OCN tele volt ezekkel, meg utána a köszönőposztokkal), és megállás nélkül tevékenykedik a community-ben. Ja, meg a Venator-ból befolyt összegek jelentős részét az Astrum prototípusainak fejlesztésére költötte. Nem egy szent ember, tudjuk mi volt az Aurora-val, nem akarom mindenáron védeni, de azért lássuk be, hogy kicsit normálisabban áll a közösséghez, mint az FM.

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71668) ribizly válasza Vanir (#71665) üzenetére


ribizly
(veterán)

Még egy rövid gondolat: ha megnézi valaki tüzetesebben ezeknek a lábát, akkor azok nem sima, egyenesek. Eléggé befeszül, miután behelyezi az ember, úgyhogy megkockáztatom akár bizonyos esetekben (pl irodai egér) akár forrasztás nélkül is behelyezhető (eltekintve az esetleges csupán mechanikai kapcsolódás hibáitól) és akkor nagyon hatékonyan lehet cserélni, lévén a gomb felülről már nem sok mozgásteret enged számára.;)

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71669) gtamate2 válasza ribizly (#71620) üzenetére


gtamate2
(veterán)

Még korábban akartam reagálni rá, csak sok volt a meló:
Szerintem a két egér megfér egymás mellett, de a G403 kapcsolóit én is stabilabbnak éreztem, viszont az anyaghasználat az mindkettőnél top kategória. A forma hiába nagyon hasonló, azért tényleg kicsit más a kettő. Aki megszokta az évek során a DA formavilágát, az biztosan belekényelmesedett és nehezen szabadul nekem a DA görgője egyébként szimpatikusabb.

Szerintem egyébként elég sokat fejlődött az itt gyakran ajánlott 3,5G-hez képest, teljesen más dimenzió már a kettő mind anyaghasználatban, mind pedig szenzor/driver terén újítottak. Persze lehetne még jobb is, de ahhoz áldozni kellene a fejlesztésekre, úgy mint a Loginál, de hát elkényelmesedtek sajnos :(

*Sn0w

(#71670) -FreaK- válasza Vanir (#71667) üzenetére


-FreaK-
(addikt)

Oké, így már érthetőbb, hogy kifejtetted, a külföldi fórumokat nem követtem a témában. Az az új Ninox mikor lesz elérhető kb? Nem lattam a crowfound-os oldalon, de lehet elkerülte a szemem.

(#71671) Mark023


Mark023
(tag)

Sziasztok!

Lehet fura meg hülye a kérdésem, de volt már valakivel olyan, hogy világ életében fingtertip fogása volt majd egérváltás után claw lett? Igazából már jó ideje érzem, hogy nem kényelmes annyira a fogásom, aztán most vettem észre, hogy claw... Pedig elméletileg a Rival 100 fingertip is lehet nem? Vagy csak öregszem és már nem jók a reflexeim :o :o :U

Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.

(#71672) ribizly válasza gtamate2 (#71669) üzenetére


ribizly
(veterán)

Ha ma választani kéne és egy árban indulna a kettő (RDE, G403), akkor most itt a Razer nyert (nem is értem ez hogy lehet;]). A görgő meg a kábel sokkal jobb a Razer-nél és közben nincs zavaró hibája. Formailag nincs akkora különbség, hogy ez legyen a mérvadó és talán a Deathadder forma inkább univerzális, mint a G403-é. Egyedül az oldalsó gombok terén gyengus a Razer, de azt elnézem már.

Nekem mondjuk addig jó, míg nem kezdenek el más gyártók a G102-nek konkurenciát gyártani, mert akkor azt mind ki kéne próbálnom és a jelek szerint lenne gyártó, amelyik meg tudna lepni (ASUS, Razer, Roccat, Ninox, ...).:DDD

Tegnap amúgy futottam 1-2 kört ezzel a silent switch-es egérrel és azt kell mondjam, hogy hacsak valaki nem gyűlöli valamiért és nem top hc player, akiknek rá van gyógyulva az ujja az egérre, mint a sniper-eknek a ravaszra és ha más az érzete akkor kuka, azoknak mind meg fog felelni. Annyi, hogy felengedéskor néha nem annyira határozott, illetve ugyan halk, de kicsit nagyobbat üt (jobban érezni a shell-en).

[ Szerkesztve ]

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71673) ribizly válasza Mark023 (#71671) üzenetére


ribizly
(veterán)

Korábban már volt szó erről és simán alakulhat az ember fogási stílusa, de nagyban befolyásolja azt a keze mérete és az egér formája. Elvileg mindegyik egeret lehet bármelyik fogásban fogni, ez csupán a kezed méretétől függ. Ha a claw kényelmetlen és más egeret jobb volt fogni, akkor arra vissza (vagy ahhoz hasonló méretű és formájú egérhez) kell térni.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71674) Vanir válasza Mark023 (#71671) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

Palm fogasom volt evekig, aztan vettem egy Kanat 3 eve, es azota claw. :)

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71675) Vanir válasza -FreaK- (#71670) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

December környékén elvileg, de szerintem inkább január.

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71676) Mark023 válasza Vanir (#71674) üzenetére


Mark023
(tag)

Köszi a válaszokat! ribizly Vanir. érdekes a probléma ezzel kapcsolatban, mert a régebbi patkányom meg eléggé bumszli + nem volt a legjobb szerzemény de elvoltam vele és azt meg fingertippel fogtam, mindíg. Érdekes bumszlit fingeresen fogni :D nem is értem magamat. Az az előtti meg meg valami genius netscrool féleség volt, de az baromira adta, csak nem mindíg ment.Volt hogy lekapcsolt vagy akadt de jó volt kényelemre. Most azon gondolkozok még, hogy lehet kipróbálok egy rival 600-at hogy azzal javulna e a kényelem érzetem vagy esetleg egy Kone Pure vagy Pure OWL-t(gondolom ez megegyező), vagy CM MM530-at.

Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.

(#71677) ribizly válasza Mark023 (#71676) üzenetére


ribizly
(veterán)

Ezek mind nagyon eltérő méterű és formájú egerek ám. A Roccat Kone Pure-ok kifejezetten kicsik pl.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71678) chopin42 válasza Vanir (#71665) üzenetére


chopin42
(senior tag)

Én használom ezeket minimum fél éve, és az első pár van bent még mindig. Most fejből nincs meg, mikor rendeltem :D A szekrényben van még 8 db, szóval kihúzom velük, de nem is kímélem a cuccot, Diablo, fps, witcher stb töménytelenül, és bírja. :D

[ Szerkesztve ]

Szerencsés 2019-et!

(#71679) talpas válasza ribizly (#71664) üzenetére


talpas
(aktív tag)

Kérdés mi van a házon belül. Nagyon Amiga egér hangot hallok. Kapcsoló vagy csak a feszített kis körlapocska?

„Veled Uram, de nélküled!”

(#71680) turikoczka


turikoczka
(aktív tag)

Razer naga trinity és chroma egerekről mi a véleményetek?Már csak ezek lehetnek a Corsair Scimitar ellenfelei.

(#71681) Vanir válasza turikoczka (#71680) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

A Trinity sokkal jobb szenzorilag.

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71682) ribizly válasza talpas (#71679) üzenetére


ribizly
(veterán)

A kapcsoló hangját meg annak shell-be történő visszhangját lehet hallani. Majd csinálok külön összeállítást csak a kapcsolók hangjáról.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71683) Mark023 válasza ribizly (#71677) üzenetére


Mark023
(tag)

Az én is néztem, hogy a Kone az pici lehet. De meglátjuk. Ha kényelmes valamelyik vagy kényelmesebben érzem a fogását, akkor csere lesz belőle.

Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.

(#71684) syberia


syberia
(addikt)

Lioncast LM30 Gaming Mouse a címlapos cikk szerint ajánlott kategóriát képvisel. De azért inkább rákérdeznék, hátha mégsem eszik olyan forrón. :)

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#71685) kemotox válasza syberia (#71684) üzenetére


kemotox
(őstag)

Tökéletesen ismeretlen noname cucc. PH-ra meg már rég nem a hozzáértők írkálnak :D
A szenzora az egyik leggyenguszabb lézeres cucc. "Az A9800-ban ezen kívül erős smoothing / input lag van, úgyhogy az még kevésbé ajánlott."

(#71686) syberia válasza kemotox (#71685) üzenetére


syberia
(addikt)

Köszönöm szépen a gyors választ! :R

Röhejes lassan a színvonala ezeknek a reklámanyagoknak címlapos írásoknak! :(

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#71687) Vanir válasza kemotox (#71685) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

Mondjuk most, hogy f4te házigazda lett, így azért van hozzáértő egerész is, csak az ilyen csalamádé szponzorált ajánlókba gondolom ő nem szól/szólhat bele.

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71688) Vanir


Vanir
(Topikgazda)

Új Logi wireless egérről egy kis mérettáblázat: [link]

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71689) ribizly válasza Vanir (#71688) üzenetére


ribizly
(veterán)

Hmmm... Hmmm... Nem tudom most ennek örülni kell e vagy sem. Egyelőre nagyobbnak tűnik, mint ami nekem kényelmes volna, de közben a gombok hosszabbak lettek, ami lehet kompenzálja a dolgot. Kíváncsi leszek rá. Mikorra várható a teszt? ;]

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71690) Vanir válasza ribizly (#71689) üzenetére


Vanir
(Topikgazda)

Sajnos nem méretarányos rendesen az ábra, de FK1 körüli mérete lesz. Írtam a Loginak, de szerintem nem mostanában.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre az adott topikban válaszolok, privátban kérlek ne keressetek ilyen ügyekben!

(#71691) e-newsee


e-newsee
(őstag)

Ezt csak úgy itt hagyom, kommentár nélkül...
Az egyik webáruház álláspontja az egerekről. Szerintem néhányatoknak már nem új.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#71692) ribizly válasza e-newsee (#71691) üzenetére


ribizly
(veterán)

Ez azért nem annyira meglepő, csupán szomorú. Ez egy olyan szémalomharc, amit itt végzünk, ami valószínűleg előbb ér véget azzal, hogy mi adjuk fel, mint hogy az ilyen marhaságok helyett értelmes infomációk jussanak el a vásárlókhoz.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#71693) -FreaK- válasza e-newsee (#71691) üzenetére


-FreaK-
(addikt)

Teljesen korrekt leírás. Azt még kihagyták belőle, hogy az RGB világítás is nagyban növeli a pontosságot, minél több színt tud megjeleníteni, annál pontosabbak leszünk. ;]

(#71694) MaTpr0F válasza e-newsee (#71691) üzenetére


MaTpr0F
(senior tag)

Az ilyet azért leültetném napi 12 órában, 10000 pdi-n,
4*4 képpontos négyzetekre kattintgatni.

[ Szerkesztve ]

(#71695) chopin42 válasza e-newsee (#71691) üzenetére


chopin42
(senior tag)

:Y na ne...Ez valami vicc?

Szerencsés 2019-et!

(#71696) Synthwave válasza e-newsee (#71691) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Atomot neki. : D

Istenem..

Forrás? Csak, mert MEGÉRDEMLI.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#71697) n0k0m_ válasza Synthwave (#71696) üzenetére


n0k0m_
(tag)

PCLAND ... de gondolkozok rajta, hogy írok nekik.

(#71698) Synthwave válasza n0k0m_ (#71697) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Sajna kommentelni nem lehet, hogy ország-világ láthassa, mennyire gyépések / pofátlanok - az e-mailt pedig nyilván geostacionárius pályáról fogják telibefosogatni.

Na nem baj, itt sem fogok vásárolni, már csak azért se.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#71699) TeebyKay válasza Synthwave (#71698) üzenetére


TeebyKay
(őstag)

Én eddig 3x vásároltam náluk, mindháromszor bontott, nem működő terméket küldtek és postázhattam vissza :D

(#71700) Synthwave válasza TeebyKay (#71699) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Jó kis hely.

Mondjuk az egeres megszakértő-randomhülyéneknéző büfögéssorozat után már az sem lepne meg, ha a raktár tövén szüzeket erőszakolnának meg minden kedden, mielőtt áldozati oltárra vonszolják őket. ))

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.