- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok! Logi G403 gyári programja hemzseg a beállítási lehetőségektől. Még egyelőre át se látom teljesen.
Korábban többen említettétek, hogy az egérgyorsítást (rámutatás pontosságával kiegészítve ezesetben) ki kell kapcsolni, mert elcseszi az izommemóriát. Meg, hogy igazából többet árt mint használ.
Viszont én ha kikapcsolom olyan fura lesz, és "csúszós" ha meg akarnám állítani egy ponton. Kb. olyan mintha emeltem volna a DPI-t de csak akkor ha lassan mozdítom. Mit csináljak? Kapcsoljam ki és hangoljam újra a DPI beállítást ezután, hogy megfelelő legyen? Vagy ennél az egérnél maradhat ez a beállítás ON?Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
TeebyKay
őstag
válasz galaktikus #71053 üzenetére
Ez mindenkinek ilyen először. A rámutatás javítása pont azt csinálja, hogy amikor fontosabb pontokat talál a kijelzőn (gombok, linkek) ott lelassítja az egeredet, hogy könnyebben meg tudd állítani. 1-2 hét alatt meg lehet szokni a csúszósságot egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
válasz galaktikus #71053 üzenetére
Kapcsold ki és állítsd be megfelelően a DPI-t.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
dobragab
addikt
Ha még aktuális: ebben a kategóriában a +1 év garit megfontolnám, mert egyik sem a legjobb mikrokapcsolókkal van. A BT csak kényelmi extra, ha laptopod van, és csatlakoztatni is tudod hozzá vevő nélkül, én amúgy tök jól elvagyok nélküle.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
dobragab
addikt
Én annakidején (utoljára talán bő fél éve) 1500-2500 közötti összegért cseréltem a két kapcsolót, bonyolultságtól függően. G100s volt 1500, régi DA 2500. Anyaggal együtt, mert én százasával veszem, és úgy olcsóbb. Encoder-csere picit drágább, mert macerás forrasztani, de abból is van készleten vagy 8-féle. Kábelcsere meg az új parakábellel 2500 volt.
Addig nem is volt probléma a topikban, hogy micsináljak az egeremmel, mert 2k-ért mindenkinek megérte. Nem azért a 2k-ért csináltam, hanem mert ingyenhobbi. Csak sajnos már nincs rá időm, főleg most, térdműtét után, 3 hétig mankózva.
-
dobragab
addikt
válasz M0ng00se #71048 üzenetére
A régi szenzoros példányokat (amiket 10+ éve nem gyártanak) hiába próbálod beszerezni, nem fog menni. Én amióta ebben a topikban tanyázom, azóta keresek ilyet, figyelem a HA-t, meg néha Vaterát, Jófogást, egyet találtam, de az se az igazi (nem húzható 125 Hz fölé).
Az új szenzoros változatok pedig bűnrosszak.
-
vlevi
nagyúr
Cm mastermouse 530 mennyire ajánlott?
Nem baj, hogy nagy, és nehéz, sőt...
Látom a listán, de van-e valakinek tapasztalata?
9-10 ezer körül már hozzá lehet jutni, ezért kérdezem. -
Probert75
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy ilyen, nagyon öreg gamer egerem van. A vezetékét már többször rövidítettem, mert eltört. Ezért mindenképpen egy szövet borítású vezetékkel ellátott egeret akarok. Jó lenne, ha majdcsak ugyanezt tudná az új, mint a régi. Bal oldalt böngészőbe előre-visszalépő gomb, a görgő csak befele nyomható legyen, oldalra nem kell, hogy billenjen és a sebességét is szeretném állítani. És a legfőbb dolog, hogy nagy kezem van. Szóval normál méretű egér kellene, ne legyen nagyon lapos. Olvastam, hogy már nem számít, hogy optikai vagy lézer. Szóval ez is mindegy.
Ezt néztem, ha már A4Tech a régi, ez szerintetek milyen?
Jaa, és az ár! Max 10 000Huf.
Mit tudtok ajánlani?
Előre is THX![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
TeebyKay
őstag
válasz Probert75 #71063 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, de hülyeség, a lézeresek sehol sincsenek az optikaihoz képest. Amit kinéztél többek között ebből az okból elvetendő. A szövetelt kábel nem mindig védi meg a vezetéket, mert főleg a két tövénél (egér és usb fej) szokott törni, viszont cserébe merev lesz tőle a kábel. Én azt mondanám nézz meg egy Coolermaster MM 530-at első körben. Ha ragaszkodsz a szövetelt kábelhez ebayről biztos találsz egy olcsót és kicseréled benne.
(#71064) Probert75 - szintén nem jó minőségű, nem gyárt már az a4tech jó egeret manapság.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Probert75 #71063 üzenetére
Ha tényleg X-718BK a típus (mert az X7 ugyanazzal a kinézettel készült vagy 8 verzióban) akkor én vennék szereznék bele új vezetéket inkább. Nekem is van egy otthon annak is ugyanez a baja, és csak amiatt nem csináltam (még) meg mert a bal klikkje már duplaklikkes és van otthon egy G502 meg egy G602. De ettől függetlenül ott pihen a fiókban és tuti megcsinálom még.
mindenképpen egy szövet borítású vezetékkel ellátott egeret akarok.
Szövet borítás miatt nem fog kevésbé törni a vezeték, ha a belső szálak túl merevek akkor mindegy."Olvastam, hogy már nem számít, hogy optikai vagy lézer."
Ahogy Viktor urunk mondaná "az egy fake news oldal".Ezt néztem, ha már A4Tech a régi, ez szerintetek milyen?
Az A4Tech-nek a fennállása óta kettő darab jó egeret sikerült csinálnia, mindkettő az X7 szériából való, szóval én hanyagolnám.Ajánlani nem fogok, arra vannak okosabbak tőle, én inkább csak a háttérből figyelgetek általában.
De tényleg ne dobd ki azt az X-718BK-t. Ha nem akarsz vele foglalkozni tuti akad akinek kincset ér.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Probert75
addikt
válasz TeebyKay #71065 üzenetére
Az összefoglalóban olvastam!
"Optikai / lézeres
Röviden: csak optikai."
Azért akarok szövetelt, mert az összefoglalóban is az van, hogy valamivel tartósabb.
Jelenleg a régim ilyen és már sokadjára vágtam rövidebbre. És nem csak itt a töve ilyen, hanem benne is, ahol pedig senki nem feszegeti.Húú! Nagyon felkavartam az állóvizet ezzel a lézer vagy optikai kérdéssel!
Jól összezavartatok! Akkor most, de tényleg, melyiket?Mindenkinek köszönöm a javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
TeebyKay
őstag
válasz Probert75 #71069 üzenetére
És ebből hogy jött le neked az, hogy az optikai és a lézeres egyformán jó? "csak optikai"
vanir: Jó de irodai kategóriás optikákat úgy se ajánlunk, szóval akkor maradjunk annyiban, hogy az ajánlott egerekhez viszonyítva gondoltam a lézeres szenzorok gyengébb állapotát.
-
Probert75
addikt
-
Skullwipe
senior tag
válasz Probert75 #71069 üzenetére
Szerintem kérdez rá PM- ben [dobragab]-nál, hátha segít neked és csinál is hozzá valót, mert egy új vezetéket csak bele tudnál rakni, és után már nem lenne gondod vele, mivel létezik olyan vezeték ami puha, könnyű. Addig szét kapod, meg takarítod langyos vízben, ebben a jó időben kiszárad hamar, és mire meg jön a vezeték újjá varázsolhatod. Persze ha bele van forrasztva akkor már nem egyszerű a helyzet, talán erről is megkérdezheted, hátha adna oda forrasztható ilyen gyors oldó dolgot és akkor könnyű lenne máskor is cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Skullwipe #71072 üzenetére
Nincs forrasztva, hiszen már többször szét- és összeszereltem. De már unom, hogy mindig szórakozni kell vele.
Majd még gondolkodom, hogy mi legyen! És ha úgy döntök, akkor felkeresem.
A Logout cikkében amúgy van leírás a cserére. Affinitásom is lenen hozzá, hogy újat csináljak a régi helyett, de angol oldalakon, mint az ebay nem vagyok járatos nyelvtudás nélkül. Így az anyagbeszerzéssel gondba lennék. Ezért akarok venni másikat.(#71073) Gaben92 XL-750F
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Ez milyen? Árban még elviselhető. Ez még elég nagy a kezemhez.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
És ez esetleg? Az hogy ez is lézer, az csak véletlen. A formája miatt néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Tewe013
őstag
-
Vanir
veterán
válasz Probert75 #71078 üzenetére
Lényegében felesleges az ajánlón kívül másból linkelned, mert ami nincs benne, az nem véletlenül nincs benne. Kivételt képeznek a nagyon új cuccok. Két tab is van benne, alul lehet váltani, a szódával elmegy cuccok sem rosszak.
Ránéznék a helyedben a Tt Iris Optical RGB-re is. -
Probert75
addikt
Elhiszem, hogy a felsoroltak jók. De olyan sokan vannak, hogy elég végig nézni őket, hogy méretben és árban számomra melyik elfogadható. És éppen ezért kérdeztem a tölem jobban járatos emberkéket, hogy X összegért melyik az ajánlott.
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
5000 HUF körüli áron szeretnék új egeret, nem játékra, otthoni, napi használatra.
Fontos, hogy oldalt legyen előre, vissza gomb, illetve Gigabyte márka (nálam) kizárva.
Köszi.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
TeebyKay
őstag
válasz Probert75 #71082 üzenetére
A kérdés csak az, hogy akkor miért nem veszed meg az ajánlottat, miért linkelgetsz minden féle random talált egereket? Mi megmondtuk szerintünk melyik lehet a legjobb, annál csak rosszabbat találhatsz azt meg nem fogjuk ajánlani.
(#71083) vadorzó
8ezerért már ott a Logitech G102, ebayről 5ezerért is kapható, azon kívül használtan bármi amit az ajánlóban találsz.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz TeebyKay #71084 üzenetére
Azért linkelgettem és kérdeztem, mert olyat kerestem, hogy legyen készleten és nem kell még egyszer elmenni a boltban, mert nem neten rendeltem.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! A Cooler Master MM530-ra esett a választás. Péntekre érkezik meg, ha minden igaz.
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok illetve üdvözletem mindenkinek!
Megadni látszik magát a Razer Deathadder 3.5G egerem bal egérgombja. Keresnék hozzá hasonló formájú egeret, mert a kényelme annak a rágcsálónak számomra egy álom.
Viszont sosem voltam elégedett az oldalsó gombok minőségével (enyhe lötyögés) és a görgőjével.
Természetesen a jó szenzor feltétel, de gondolom ez ebben a topikban alapvető. Személy szerint nem zárkózom el a lézertől sem, annyira nem vagyok hárdkór gémer.
Jelenleg ezek a fontos érvek-szempontok melyek mentén egeret keresek. Az ár jelenleg nem érdekes, egyelőre az érdekelne csak, hogy ezek alapján mit lenne érdemes megfogdosnom és majd eldöntöm mi fér bele a büdzsébe.
-
kemotox
addikt
válasz Mooka-Miki #71095 üzenetére
Hú a 3.5-nek nekem is az oldalgombjaival volt bajom Ha a péznemszámít akkor DA Elite. Tök ugyanaz a forma, csak sokkal minőségibb, nincs az a fos gumibevonat sem rajta, hanem ilyen matt/enyhén érdes. Ami persze ki fog fényesedni idővel, de az még mindig jobb, mint mikor beragacsosodik a gumibevonat
Viszont a synapse egy undormány, nekem sokáig tök szarul működött, minden bekapcsnál új profilt csinált, és nem nagyon akarta megjegyezni, hogy mit akarok. De azóta lett winfos reinstall meg synapse update is, nemtom melyiktől, de jó lett. Végre megjegyzi, hogy nem akarok világítást.Most viszont ahogy ezeket a sorokat írom, most látom, hogy jelenleg nincs is felrakva a synapse. Az előbb említett winfos reinstall óta volt még egy, és akkor úgy néz ki már nem raktam fel. Elvileg nincs belső memória az egérben, de még is megjegyezte a beállításokat Hát ez tök jó, most tök boldog lettem
De vannak amúgy hasonló formájú, olcsóbb egerek is, pl a CoolerMaster MM530 asszem elég hasonló, és csak egy tizes.
-
Probert75
addikt
Na megérkezett az MM530! Egy kicsit furcsa a formálya, még szokni kell! 2mm-rel alacsonyabb a régitől, de mégis kisebbnek tűnik. Viszont ez a villódzás idegesítő.
Valamint a progija valamiért nem indul el a windowssal.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz Probert75 #71098 üzenetére
Melyik az a beállítás a LED fül alatt, a beállításainál, amelyik a sebesség fügvényében egyszínű mindenhol. A STATIC-ban nem villog, de ha sebességet váltok, akkor más színű, majd beáll a kékre, amit a színcsúszkákon beállítottam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest