Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Végzet #12488 üzenetére

    Hi!

    A kényelmesség meglehetősen szubjektív: ami nekem kényelmes, az másnak nem az. Mindenképpen próbáld meg kézbe venni a kiszemelt példányokat, anélkül én nem vennék drága egeret a helyedben.
    Ami a konkrétumokat illeti: mivel én is hasonló cipőben járok, némileg próbáltam begyűjteni a témához kapcsolódó észrevételeket. Sok ember tapasztalata alapján mondhatom, hogy sajnos a alsó árkategóriás wireless egerek meglehetősen gyengék, ha játszani is akarsz velük, a drágább vezetéknélküli társaikhoz képest (emiatt aztán születnek általánosítások). Én a Logitech Performance MX és G700, valamint a Razer Mamba között őrlődöm: a wireless egerek közül ezek tűnnek a legjobbnak.
    Ezek a Logitech egerek MM-ben és/vagy Saturn-ban általában megfogdoshatók (nem mindenhol sajnos); a Mamba a Pixelnél (talán) kipróbálható. Még egyszer: ne dönts anélkül, hogy kézbe vetted volna őket.
    Az is tény, hogy igen drága egerekről van szó: az áruk (kevesebb mint) feléből, vehetsz minőségi vezetékes egeret. A te döntésed, hogy mennyire fontos a madzag-nélküliség.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák