Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsirigó7

    senior tag

    válasz IRON STORM #13563 üzenetére

    Igen olvasható. Mármint értettem amit írtál.
    De mit ér valaki egy jó íróval, ha nem tudja hogy milyen sebességen pörköljön vele?
    Az is igaz hogy a 45xx sorozathoz már nem lesz új fw.

    Viszont ezzel a újabb revíziós lemezekkel nem értek egyet.
    Sokkal inkább a DVD lemezek minősége romlott az utóbbi 2-3 évben,(márkától függetlenül). Amely beszerzésenként, kiszerelésenként de akár tégelyenként is változhat.
    Ez visszavezethető az olcsóbbodáshoz. Mert ilyen lemez árak mellett nem éri meg a márkáknak saját gyártósoron készíteni a lemezeiket. Így kiadják bérgyártásba, vagy ép Kínában létesítenek gyártósort. Mára a mennyiség nem a minőség a lényeg, mert csak így van rajta haszon. Sokan mások, eleve 5-6 gyártóval gyártatnak, azt saját márkanéven értékesítik.
    Én épp ezek miatt ajánlottam Hequila részére egy tesztképes író beszerzését. Mert jártam már úgy hogy 4x sebességen nagyon csúnya írásminőséget produkált a 4550A-m, míg 8x-san sokkal jobb minőség született ugyan azzal az író/lemez fw kombinációval. Előtte lévő tégely lemezzel semmi gond nem volt 4x-sen sem. Volt hogy ellenkezőleg történt. Simán elírtam 4-5 tégely lemezt Sony lemezt 8x-tempón, szuper minőségben. Aztán egy új beszerzésnél már csak 4x stratégia tudott elfogadható minőséget kihozni a lemezből. 8x-san pocsék eredmény született. Az egyik sony tajvanon, a másik már indiában készült.

    Tehát nem elég egy jó minőségben pörkölő író, és egy megszokott írási sebesség.
    Sajnos mára oda értünk hogy ki kell tapasztalni a lemezeket, akár tégelyenként is.
    Amit csak egy tesztképes íróval lehet. Ezeket,te is ugyan ilyen jól tudod mint én. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák