- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Mephike #92929 üzenetére
Célok határozzák meg a 'fícsörök' hasznosságát .
Egy online gamer mindent "madzagol" mert minden millisecundum számít. Akinek van 3 gépe és közte váltogat 1 bill-tel, annak a BT.
Van akinek a 2,4Ghz számít....Aztán az anyagok, van akinek elég a műanyag (pl nekem), másnak csak a fém jöhet szóba, nekem nem kell, felerősíti a pengést aztán lehet tömködni, gasketelni
Ezért is fura mikor kizárólag saját preferencia miatt kritizálják más bill választását....
-
Mephike
őstag
válasz Mephike #92929 üzenetére
Még annyi, hogy ha egy lépcsőfokkal feljebb akarsz lépni az a Q széria vagy Q Max. De ha sokat játszol a billentyűzeteden és nem gond a lineáris kapcsoló, akkor a Q1 HE az amit én vennék. Persze ez megint csak az én preferenciám.
dbqd dob neked alsó hangon 10 alternatívát, hogy ő mit venne, ha fémházas billentyűzetben gondolkodna. Persze ott meg az lenne a "gond", hogy azok nagy részét nem tudnád csak úgy azonnal megvenni.
Szóval ezért szoktuk kérni, hogy nagyon írd le, hogy mit szeretsz/szeretnél, és ezért van az, hogy nagyon nehéz azzal mit kezdeni, hogy "csak jó legyen", "10k-ból jöjjön ki" vagy "a fények a legfontosabb".
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest