Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz nyunyu #63866 üzenetére

    Ez jol nezne ki, foleg a space gray szin es hatalmas aksi miatt, de mindenkepp TKL-t preferalnek. A "ketszer annyiba kerulo" almas eleg nagy tulzas, tekintve, hogy itthon a legolcsobb ebbol a matias-bol 34e ft + szallitas.
    Illetve, ha jol tudom, akkor a magic keyboard is megy PC-vel, csak nehany gomb mashogy mukodik. Pl. backspace melle kell fn-t nyomni, hogy delete legyen meg az option/alt melle control-t, hogy alt gr legyen, nincs Print Scr, Insert, Page up/down, stb., de ez nem zavar.

    Talaltam meg par alternativat de mindegyik vagy full size (pl. Logitech MX Keys) vagy az ultra-slim jelzo ellenere iszonyat magas egy rendes olloshoz kepest (pl. Keychron K3).

    A Satechi Slim X1 viszont tokeletes Magic Keyboard alternativanak tunik olcsobban, multi-device tamogatassal. Alzan 29e, smartshop.hu-n 19e. Nem tudom, hogy honnan jon a 10e ft kulonbseg es hogy utobbi mennyire megbizhato...

    #63868 dqdb
    Koszi! Ez az 'ellenvelemeny' is segitett az ANSI fele dolni, mert csak az Enter-rel kapcsolatban voltak fenntartasaim, a Í hianya szerintem nem fog fajni, mert munkahoz 98%-ban csak angol kell es magyar forumokon / chatben is tobbnyire bunko modon ekezetek nelkul irok. :D

Új hozzászólás Aktív témák