Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Zοltta #48386 üzenetére

    Az audio+USB passthrough támogatással bíró billentyűzetek halmazának és a magyar kiosztású billentyűzetek halmazának a metszete egy üres halmaz. Mindkét passthrough szolgáltatás általában azzal jár, hogy egy vastag, merev és gyártóspecifikus kábellel fog rendelkezni a billentyűzet.

    csak az a fontos, hogy game közbeni rageket, bírja ki ( legyen benne anyag )
    Ilyen billentyűzet nem létezik, egyiket sem arra tervezik, hogy bírja az ököllel ütést, hanem arra, hogy bírják a gépelést. Egy mechanikus billentyűzetben a kifejezéseddel élve van anyag, azonban az az anyag a strukturális merevítést szolgálja, a kapcsolókat nem védi a felülről érkező ütésektől, mert nem is védhetné.

    Ha ragaszkodsz ehhez a hobbihoz, akkor a kivetíthető billentyűzetek egyikét ajánlanám, egy bútorlap általában bírja az ütést. Talán még a feltekerhető billentyűzetek is jók lehetnek, bár ebben már nem vagyok biztos.

    Csuklótámasz nem lényeges, mivel 15 éve alatt egyszer sem használtam.
    Egy magasabb házzal rendelkező mechanikus billentyűzet kipróbálása előtt soha se mondd, hogy soha.

    A Brown switch mennyire fogja vissza a gyors gombok közti váltást? ( főleg lol miatt kérdezem ), de lehet instant Red switchest veszek játékra.
    Attól függ, hogy melyik barna. 4 mm-es teljes út 2 mm-es kapcsolási ponttal és nulla hiszterézissel, ahogyan a piros kapcsoló is. A speed változatoknál fordul elő a 3,2 mm-es teljes út 1,2 mm-nél kapcsolással, aztán hogy ez előny, vagy hátrány felhasználás közben, az jó kérdés, mindenesetre PV marketinget lehet rá építeni (közben pedig simán lehet, hogy a világításorientált billentyűzetek firmware-ének késleltetése sokkal nagyobb, mint egy olyannál, ahol nem a csillámpóni került a középpontba, így ezen többet elbuksz, mint amennyit a rövidebb úttal nyernél).

    ---------------------
    Tényleg, mikor jön ki az első gyártó a billentyűzetbe integrált DAC+mini headamp párossal? Kapnál sokszorosan túlárazva valami gagyi alapcuccot, aminél a hangba még a világítás PWM-es vezérlése is bezavarna felharmonikusként, de kitűnő megkülönböztető marketinget lehet rá építeni, mert csillámpónit már mindenki tud. Valószínűleg előbb látunk ilyet, mint vibrálásmentes világítást.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák