Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz haxiboy #31622 üzenetére

Mi volt a baj a gyengébb billekknél, hogy elcsesződött a kezed? Kéz tartás gondok, vagy mi?
    Ami az összefoglalót illeti, frankó, meg minden, de hiába mondod el, mik a különbségek pl a kék-piros-barna swich-k között, alig fogom megérteni, amíg ki nem próbálom valahol. ;] Aztán, hogy cserri, meg klaty vagy mi a gyártója, az végképp nem is jön le igaziból. :B A kínaiakról nem is beszélve. :B
    Éppen ezért, sokszor "nevetek" (szigorúan magamban), amikor egyesek jönnek a a gammer billekkel, oszt detto ugyan úgy néz ki, mint a 200 éves írógép. Ezeknek én hogyan magyarázom meg, hogy Nekem pl totál mást jelent, mióta használom a Zboard billjeimet (mert többet kellett már vegyek). Ezért rendeltem aliexpresszről spec kupakokat, ami wasd gombok "befele" döntve, más felülettel. Szerencsére, én csak bele vau-vau, Ide belinkelek esetleg pár terméket, oszt csókolom. Az én mech billem már itt van, pedig eredetileg gigabyte-t akartam, magyar kiosztással, de mire lett vóna rá keret, már el is tűnt. :B

[ Szerkesztve ]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

Új hozzászólás Aktív témák