Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz vlaho #17871 üzenetére

    Jaja, tudom, már vagy tizen megvennék, de még nemtom mi lesz.

    Mire vagy kíváncsi?
    Ha arra, hogy megéri e az árát, akkor arra persze, hogy nem a válasz. Luxuscikk sosem fogja "megérni".

    Ellenben a switchek, a keycapek, az arx dock mind olyan tényező, amit senki más nem tud felmutatni jelenleg.
    Világítás, az megy már sokaknak. Jól is, rosszul is. Itt is volna még mit javítani, pl tiszta fehéret nem tud, és azért az RGB-ről se hogyje azt senki, hogy ez most akkor millió színt fog tudni. Közel se. De másik márkák se. Viszont nem fénylik orrán száján minden felé, hanem tényleg csak a betűk a gombokon.

    Ergonómiailag azt mondanám, hogy közel tökéletes. Gépelni kurvajó rajta, nyomába se ér semmi a homorú keycapeknek, meg ennek a switchnek. Kétféle kéztámasszal is mindenki azt kap amit akar. Ellenben a bal oldali funkció gomb sor engem zavart igen sokáig, mert kisujjak controlra tájolok, onnan van meg minden más, és így sokszor előfordult, hogy control helyet G5-re, ami miatt összevissza nyomkodtam mindent. Erre jó megoldás volt, hogy pár hétig egy névjegykártyával elválaszottam a funkció gombokat bal oldalt, és így megszoktam, hogy ne oda nyúljak. Viszont ha oda bindelek valamit, ami játék közben is kell, akkor kezdődik a kavarodás még most is... Szal a baloldali G1-G5-öt nemigen használom játék közben. Meg persze NEKEM lehetne laposabb, lehetne TKL, de ezek csak személyes dolgok, nem róhatóak fel a G910 hibájának. Ennyi pénzért akár egy usb hub is lehetne rajta. Dehát jövőre is kell valamit "fejleszteniük" :)

    A legnagyobb negatívum a G910-nek jelenleg a szoftvere. Egy novemberi first release kiadásról beszélünk, amit nyugodtan lehetne bétának is nevezni. Nagy vonalakban mindent tud, amit ígérnek a billentyűzettel, de mindent csak alap szinten. És bugok is vannak. Ráadásul az arx dock szoftveres támogatását még bétának is erős jóindulattal lehetne csak nevezni... ennek ellenére pl az AIDA-val jó sok mindent ki lehet már pakolni a telefon/tablet képernyőjére. Teljes hőfok, fordulatszámok, meg minden ami monitorozható már kimegy rá, és pl fraps FPS is. Ezen kívül meg G szoftver beállítások, és itt vége is... Állítólag készülőben van egy új szoftver verzió, ami nagyok sok újdonságot fog hozni, de szerintem kabaré kategória, hogy egy ilyen árú termékhez több mint 2 hónapja nincs update... A G502 is ilyen béna szoftverrel jött ki egy éve, de annak azért rövidebb idő alatt korrigálták a bugjait.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák