Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmolarlaci
csendes tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt vagyok, leginkább játékra használnám. Monitorom billentyűzetem,egerem van,más alkatrészem nincs,tehát nemtudok semmit áthozni régig gépből.Szeretnék Tőletek egy ajánlatot (vagy többet) kérni.Amit szeretnék: AMD proci ( tudom hogy jobb az Intel, de AMD párti vagyok ), 2GB-s vidikari 4GB RAM, később bővíteném.A keretem rá kb. 130-150 ezer, jelenleg ennyit tudok rászánni.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
szmolarlaci
csendes tag
Ajánlásaitok alapján ezt a gépet sikerült összeállítanom.Vélemény?
Asrock B85M PRO4 alaplap
Intel Core i5-4440 processzor
Kingston 4GB DDR3 1333MHz HyperX Fury Black HX313C9FB/4 memória
Asus GTX750 Ti 2GB DDR5 GTX750TI-OC-2GD5 videokártya
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez
FSP 500W HEXA+ tápegység
Corsair Carbide 200R CC-9011023-WW számítógép házSSD-t a későbbiekben fogok rakni bele és a RAM-ot is bővíteni fogom!
-
szmolarlaci
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy javasoltátok itt már nekem hogy milyen gépet rakjak, de megkérdeztem egy volt számteches ismerősömet aki ezt a configot javasolta.Játékra kellene leginkább, nem szükséges az ultra felbontás de azért a medium-high grafot bírja az újabb játékoknál is.Vélemény?
Asrock b85M pro4 -21.000
Intel i5 4400 -55.000
4 GB RAM 1866 MHZ -9000 csak kezdés a 4GB 1-2 hónap múlva bővítve lesz
120 GB SSD -16.500
CM 600W táp -13.000
GTX 750 vagy 750 TI 2GB 37.000 illetve 48.000[ Szerkesztve ]
-
szmolarlaci
csendes tag
Köszönöm a véleményezéseteket!
Azt megkérdezhetem, hogy a táppal mi a baj? Csak annyi hogy felesleges a 600W?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest