Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsotty4

    tag

    válasz tknof1871 #171617 üzenetére

    Szia!

    Talán én tudok válaszolni a kérdésedre. Most raktam össze egy 12100f gépet családon belül, jómagam pedig egy 12400f-et használok.

    Ha nagyon nagyon nagyon keresed az apró különbségeket, és érzékeny vagy rá...akkor észre lehet venni betöltési időkben, de ez játékok/prod appok szintjére vonatkozik.

    Ezen felül pedig talán 1-2x sikerült "elhasaltatni" a 12100fet, amikor több utasítást adtam ki neki és 100%ra ugrott a proci. Hétköznapi használatban is jelentősen magasabb %os terheltségeken fut a 4 mag 8 szál mint a 6 mag 12 szál.

    Nekem inkább jövőbemutató megnyugvást adna, hogy egy modernebb fegyverzettel rendelkező procival vágsz neki X évnek. De a 12100f is tökéletesen kiszolgálja a hétköznapi igényeket, félreértés ne essék.

    Nem vallod magad hardverügyileg kompetens embernek, de szerintem már az a tény hogy prodhardveren nézelődsz megcáfolja ezt. Magadfajtának inkább javallanám a 12400at :D

    1 év múlva visszakintve nagyobb esélyed van megbánni azt hogy nem vetted meg a nagyobbat, mint azt hogy elköltötted 5 extra vekni kenyér (költői szabadság) árát forintban. :))

Új hozzászólás Aktív témák