- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Megvettem a gépet. Van öröm is meg nem is Azért írok mert sokan ajánljátok az MSI B450 Tomahawk-ot, de aki 3000-s ryzen tervez venni, az egyenlőre semmiképp se tegye!
Amit vettem, MSI B450 Tomahawk + Ryzen 5 3600. Másik topikban már leírtam részletesen most csak összefoglalnám a lényeget: nem működik megbízhatóan az új szériás procikkal a lap egyenlőre!
MSI Tomahawk hivatalos fórum
Röviden: Velem együtt rengeteg embernél áll fent a probléma, hiába frissítettük a legújabb biost (3. update a 3000es ryzenek óta, az utolsó egy hetes) NEM működik 50ből kb 6x bootol be a gép, a többinél se kép se hang, csak a piros led ég a lapon hogy CPU error. A sok kérdést megelőzve, jól van összedugva, vadiúj és megfelelő a táp (650 EVGA gold), szétszedtem többször, biosnál van a gond. Amíg nincs fixálva szerintem ne ajánljuk 3000-s ryzenek mellé a lapot. Egyenlőre én sem tudom mitévő legyek... Vagy új lap, vagy eladom a 3600-t és visszamegyek 2600ra....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Stellar Blade
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest