- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
válasz SixStitch #6705 üzenetére
Azért nem árt vigyázni az apróbetűs részekkel a hitelnél, meg a hitelekkel úgy általában... (A nagy vízen túl (is) elhitték az emberek, hogy jó az úgy, hogy többet fogyasztunk, mint amit megtermelünk, pedig nem... )
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Mangerd
aktív tag
Ez egy erős marketing szöveg (ha jól tévedek akkor benő honlapjáról)
Kicsi helyesbítve így hangzik:
"A 16:9-es monitor a 16:9-es FullHD tartalmat fekete csíkok nélkül jeleníti meg,
A 16:10-es monitor megnyújtja vagy levágja a képeket, ha feketecsík nélkül akarod nézni
16:9-es képernyőn a teljes képet láthatod csíkok nélkül, ha a film 16:9-es (mozifilmeknél sajnos elég ritka, de pl sorozatokat 16:9-be nyomják)
A 16:10-esnél mindig van alul felül keskeny fekete sáv, 16:9-esnél csak akkor van, ha 16:9-mél keskenyebb a film"A lényege az, amit már sokszor leírtunk, ha valaki inkább filmezik, akkor vegyen fullHD monitort, de ha inkább játszik, akkor jobban jár 16:10-el, mert kevésbé húzza a kártyát...
-
penene
őstag
válasz Mangerd #6708 üzenetére
Kösz a kiegészítést.
"de ha inkább játszik, akkor jobban jár 16:10-el, mert kevésbé húzza a kártyát..."
Nah, ezt nem értem. Jó hallani, mert többet játszom, mint filmet nézek, de ezt értelmezni is szeretném.Megpróbálok visszaolvasni, hátha megtalálom....
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
"Egyszerű matek... 16:10-es monitor esetén 1680*1050 a natív felbontás, ami kb 1,7 millió pixelt jelent. Full HD esetében 1920*1080, ami kicsivel több, mint 2 millió pixel. Vagyis FullHD monitor esetén 300 ezer pixellel többet kell kiszámoljon a kártya."
Erre gondoltál a vidkari szempontjából?
Még nem tudom, hogy 22es, vagy 24es moncsit veszek-e. 24esnél meg ez nem játszik. (1920x1200)
-
Mangerd
aktív tag
remekül idéztél engem
A lényeg az, hogy csak és kizárólag izomkártyához (vagyis olyat, ami többe kerül, mint a monitor) szabad fullHD-t venni, ha játszani akarsz. Mert a gépigények sosem fognak csökkenni, viszont a kártyák élettartamának nem tesz jót, ha állandóan maxon kell pörögniük (a fogyasztásról, melegedésről, és ventikről nem is beszélve)
Szép és jó FullHD-ban játszani, ha meg tudod fizetni!
(Mondjuk egy 4850-es még kb egy évig kényelmesen elboldogul az 1680*1050-el, kompromisszumokkal még 2-3 évig is akár. De 1920*1080-hoz már most se venném meg, mert a most kijött vagy kijövő (ill. ne felejtsük őszi-karácsony előtti játékmegjelenés dömping van) játékokat is épphogy vinné. És mi lesz akkor egy év múlva?Az 1920*1200-al két gond is van:
1) Bár fullHD-s (mert 1920 a szélessége) nem 16:9-es képarány, vagyis mindenképpen lesz feketecsík
2) ez még nagyobb felbontás, így még 300ezerrel több pixelt kell kiszámolni (2,3millió)Viszont 24"-ban: Samsung 2494HS 1920*1080-as és 59k az iponon!!!
-
i are robot
senior tag
Üdv!
Lehet hogy szükségem lesz egy olcsó (40-45e Ft) 22"-os monitorra (második géphez), egy igényem van csak, hogy legyen DVI csatija és ne legyen nagyon ratyi. Olvasgattam és nézelődtem kicsit, és 4-5 típus jönne szóba, de valamelyikről alig találni infót, és érdekelne a tulajdonos társak véleménye. Ezekről lenne tehát szó:
- LG W2242T-PF
- SAMSUNG 2243SW
- SAMSUNG 2243BW
- BENQ E2200HD
- BENQ E2220HDIgazából a FullHD nem feltétel, sem a HDMI, de mondjuk ártani sem árt egyik sem. A paraméterekkel tisztában vagyok, a Benq-król jókat olvastam, csak azt nem tudom, hogy egymáshoz képest milyen minőségűek. Mondjuk a Benq nekem már túl csicsás, ez az egyetlen ami elriaszt ettől, az LG és a Samuk ebből a szempontból jobban bejönnek, de ha azt mondjátok hogy a Benq képe sokkal szebb, akkor ennyi áldozatot tudok hozni. 3 napos pixelgari mindegyikhez elérhető, úgyhogy ez nem vízválasztó. Ha valakinek volna némi tapasztalata, javaslata, megköszönném ha megosztaná velem.
[ Szerkesztve ]
-
KDavid17
aktív tag
Szerintetek ezt mennyiért tudnám eladni?
Bocsi az offért. -
meduzatomi
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, Philips 220CW-nél miért lehet az, hogy amikor bekapcsolom, vagy újraindítom a gépet, akkor a képernyőfelbontás miatt nem látszik a tálca. (kilóg a keretből ) - monitor ki-bekapcs után helyreáll az 1680x1050.
Nem mintha nem lehetne vele élni, hogy gép bekapcs, monitor ki,- és bekapcs, de na... jobb lenne, ha megjegyezné... vagy mi. nem állna át valami másra.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz Mangerd #6711 üzenetére
Jah, a 4870-et néztem ki vidkarinak, hogy meghajtsa a 24-es moncsit. Annyira durva játékokat nem nyomok, így elegendő lesz.
Ha 22-es moncsit veszek, még ráérek gondolkodni, de elsődlges prioritás most a 24-es.
Ha nem jön össze, akkor veszem a Dellt.Bármilyet veszek, a 4870 jön vele.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz SixStitch #6717 üzenetére
Itt jegyzem meg, a régebbi monitorokkal nem árt vigyázni, amennyiben pl. full HD jelet adtok egy pár éves LCD-nek, simán tönkre lehet vele vágni.
Ezt megerősítenéd valami hiteles forrással?
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Blaze71
őstag
válasz CsigaGyilkos #6696 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést, de nekem nincs rossz tapasztalatom velük. Győrben nagyon rendesek az ExtremeDigitalnál. Egy videókártya esetében hipp-hopp visszaadták a pénzt, pedig csak szóban beszéltük meg, hogy nem csak akkor hozom vissza, ha rossz, hanem egyéb esetben is, ha nem felel meg. Nem felet meg, visszavittem, egy perc alatt vissza is vették. Persze lehet, hogy Budapesten, vagy a kiszálított cuccok esetében másképpen megy.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
DrEVIL87
csendes tag
Hi!Tud nekem vki vmit mondani a philips 220ei neveztű monitorról(semmit nem találtam róla a neten), mert haver tud igen jó áron és nem tom h érdemes e lecserélni a samsung 2253bw-met.Elég nagy filmes vok meg 1 xbox is rá van dobva a monitorra úgyh lehet jobb lenne 1 16:9 es monitor(full hd se hátrány), de nem tok dönteni
[ Szerkesztve ]
-
t0m_
tag
Sziasztok,
a tesztek és a fórum elbizonytalanított a TN+film paneles monitorokat illetően. Új monitort szeretnék mindenfélére, 3ds alkalmazásokhoz, grafikai melókhoz, de filmezésre és játékra is, bár játékra a legkevésbé. Nagyon sok pénzem nincs rá, de már van 80ért a dell 2209wa amit többen is ajánlottak, azzal csak az a bajom, hogy nincs rajta hdmi, ami nem ártana. Olvastam valamit arról, hogy a közeljövőben több hasonló ips paneles monitor ára esni fog. Ez igaz-e, illetve milyen egyéb monitorokat ajánlanátok 80 körül?
kösz
-
koxes
tag
halihóó
50k -ig keresek 22colost FPS játékra lehetőleg falra szerelhetőt, ajánlat? ja és szigorúan 16:10est
-
Bucsek
tag
Sziasztok, én mindig azt hallom, hogy ilyen monitort szeretnék filmre, ilyet játékra, meg, hogy 16:10 = játék, 16:9 = film. És ha mindkettőt szeretné az ember akkor vegyen 2 monitort?
Már írtam pár hsz-t, csak még mindig nem vettem meg a monitort amit kinéztem (Samsung 2243sw). Kérdem én, felejtsem ezt el akkor, mert ez nem alkalmas játékra (16:9 miatt)?
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Jellenleg egy LG 194WT -el rendelkezem és 1440x900 / 60hz -en használom.
Kinéztem ezt a LG Flatron W2261VP monitort, de félek, hogy kevés lesz hozzá a Hd 4670 ddr4-es vga kártyám.
Nem vagyok tisztába a témakörrel, ezért kérném a segítségeiteket.Milyen választható felbontásai léteznek az ekkora monitoroknak ?
Mi az, hogy natív felbontás ?
( tudom, hogy ott szebb a kép , de jelen esetben pl. a 1920 x 1080 )
Főként játszom, de nagyon ritkán filmet is néznék akkor jó választás, ebben az árkategóriában?
Ha az adott játékkal csak 1440x900- ba játszanék akkor az jelent valami képi minőségromlást vagy ez független, hogy milyen felbontáson fut alapból a monitor ?Bocs a béna kérdésekért és csak remélem, hogy érthetően fogalmaztam.
Válaszokat előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Mangerd
aktív tag
Igazából neked kell eldönteni, hogy főleg melyikre kell és ahhoz veszel monitort.
"16:9 az csak filmezni jó"
Ez nem igaz! Mind a kettő jó, mindkettőre!
A fontos különbség az, hogy a 16:9-es fullHD monitor alá drága kártya (ami min. annyiba kerül, amennyibe maga a monitor) kell, hogy meg tudja hajtani, ezért nem ajánljuk annyira játékhoz. Viszont ha van ilyen kártya, akkor semmilyen hátrányt nem jelent, sőt széltében még egy kis plusz látómezőt is nyerhetsz (egyes játékoknál, másoknál ugyanazt látod, csak más felbontásban) -
Mangerd
aktív tag
A natív felbontás a TFT monitor maximális felbontása (vagyis a réginél a 1440*900 az újnál 1920*1080)
Választható felbontásai a manual szerint:
720 x 400
640 x 480
640 x 480
800 x 600
800 x 600
1024 x 768
1152 x 864
1280 x 1024
1680 x 1050
1920 x 1080
(+ elvileg még pár másik is ráerőltethető, főleg az 1280*720 és az 1440*900)A kártyád kevés játékot fog bírni 1920*1080-ban ezért kompromisszumokat kell majd kötnöd. Ha kisebb felbontásban játszol, akkor kissé homályosodni fog a kép (kb annyira, mintha a mostani vennéd le a felbontást, próbáld ki!)
Ha pedig nem 16:9-es képarányú felbontást választasz, akkor torzulni is fog a kép (pl: a körök kicsit ellipszisek lesznek)Viszont a kártya driverjében beállítható, hogy a képet ne nyújtsa, hanem 1:1-ben jelenítse meg. Ilyenkor a képernyő közepén csak annyi pixel fog világítani, amekkora a felbontás és körülötte gyászkeret lesz. Így éles és helyes képet kapsz, de a keret zavaró lehet...
De mint fentebb írtam, ha főleg játszol, akkor inkább 16:10-es vegyél, mert 1680*1050-hez kisebb kártya is elég. (De egyébként ez egy elég jó monitor, bár hasonló árban kapható a 1,5"-al nagyobb Samsung 2333SW is!)
-
Sensation
tag
Hali!
ASUS VH222D-ről mi a véleményetek? Elég jó áron kapható 38ezer körül, és 22-es fullHD-s.
Köszi.
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
Sensation
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani nekem max. 45ezerért egy TN-es, 22"-os LCD monitort, ami tudja a fullHD-t és van rajta DVI csatlakozó?
Előre is köszönöm az ajánlatokat!
Esetleg [erről] mi a véleményetek (igaz 23-as)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
jani00
tag
Üdv
Skacok úgy alakult ,hogy kell egy új monitor a mostani vga hd4850 1gb memóval szóval elvileg bírja a full hd-t
főként játékra fps meg filmre meg netezésre használnám méretben a 22colosat néztem ki árban nemtudom melyiket érné meg megvenni mivel elég érzékeny a szemem nem igazán lenne jó a bevilágítás.
árkategóriát igazábol nem tudnék mondani mert nemtudom ,hogy a hd és a dvi közt mennyi a külömbség.Ha nincs rajta dvi az sem baj mert van hd kimenet a karin.
Maximum 50,000Ft lenne a határ.
Előre is köszönöm a segítséget."Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
zoltannemeth
csendes tag
Ha pár hsz.t visszaolvasol Mangerd már leírta a HD4850 kártya gyenge a fullHd-hoz, játékok terén. Főleg amik majd ezután jönnek. Azt javasolja, legalább annyiba kerüljön a videókártya, mint a monitor.
Bár én ezzel nem teljesen értek egyet, nekem a Crysis kivételével még idáig minden ment rendesen. Bár az lehet, jövőre már nem lesz ilyen jó a helyzetem. tehát szerintem nyugodtan vegyél FullHd-s monitort, a kártya még valameddig ki fogja tudni szolgálni. Ha már esetleg kevés lenne, a felbontáson lehet lejjebb venni. Vagy kártyát is cserélsz majd.Asus P5B,Intel Core 2 Quad 8200,2x2Gb Geil Black Dragon,Sapphire HD4850 1GB GDDR3 VAPOR-X, Benq G2220HD
-
Mangerd
aktív tag
Üdv!
A mostani vga-d a mostani játékok többségét bírni fogja (zoltannemeth kolléga nem pontosan idézett, én azt mondtam, hogy FullHD monitorhoz nem vennék 4850-et, mert az hamarosan kevés lesz) Viszont ha ragaszkodsz a fullHD-hez, akkor kezdhetsz gyűjteni új videokártyára, mert egy éven belül tuti, hogy eleged lesz a kompromisszumokból (főleg FPS játékoknál ugye, ahol fontos. hogy nagy legyen az fps)miért kell mindkettőre ugyanaz a rövidítés
HD és DVI között az a különbség mint a macska és az alma között... Két teljesen különböző dolog. Amire gondolhattál az a HDMI és a DVI, ami között az a különbség, hogy a HDMI egy DVI, ami még hangot is továbbít, a digitális képi jel mellett. Ha nincs rajta DVI az baj! Nagy baj! DVI nélkül monitort vásárolni 2010 küszöbén főbenjáró bűn! Ha HDMI nincs rajta az nem baj, hiszen mint mondtam csak a hanggal több, de ki akarja a hangokat a monitor 1W-os nyekergőin hallgatni? (Ha X-boxot, vagy settopbox-ot akarsz rákötni, akkor jól jöhet a HDMI, de még mindig olcsóbb DVI-HDMI átalakítót venni, mint ugyanolyan monitorból a HDMI-set)
Az ajánlott monitorokat, pont az előtted lévő HSZ-ben linkeltem...
-
jani00
tag
Köszi a válaszokat!
Talán igazatok van, nekem nem muszáj a full hd csak egy jó monitor izgat mert már nagyon unom ,hogy 17" os crt vel kell játszani amin a fekete szinte szürke.Igazából ez a vásárlás nem most lesz csak már elkezdtem olvasgatni tanácsokat kérni.Igazából karácsony után lesz valamikor aktuális a dolog. Lehet túl korán kezdtem?Akkor ha jól értettem nekem nem kell :
full hd
sőtt még hd csatlakozó sem
jó hangszóró sem kell a monitorba (minek van hi-fi)most olvastam ,hogy set-top-boxot is lehet rakni rá ez érdekelne..
Ebből kb egy 30 ezres monitor lesz Ha jól látom az árakat.(Milyen márkát válasszak ha venni akarok akkor Lg, philips, benq, samsung, sony stb ?Mire kellene figyeljek?Használtan semmiképp nem vennék,Acert sem a hozzászólásokból ítélve)Azért jöttem ide hozzátok mert még soha nem volt TFT monitorom persze próbáltam meg láttam már ,de nem ismerem a mindennapi hibáit olyanokat mint behúzás , bevilágítás stb..
egyébként visszaolvastam 50hsz-t mielőtt írtam az előbb
Nézzétek el légyszíves a hülye kérdéseket.[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
wwhy
veterán
csak 50-et olvastál vissza? ejnye, lustaság használd a keresőt is!
szóval: 30e-ből nem lesz jó monitorod, szarból nem lehet várat építeni. Márkaügyben: LG, Samu, Dell - ezekre szoktak adni 3 napos full pixelgarit, mai nem utolsó szempont. (a Dellre nem mindenhol). Illetve a 3 év rendes gari sem utolsó. Manapság lényegében a TN monitorok esetében szinte egykutya, DVI csati legyen rajta, a többi meg nagyrészt ízlés kérdése.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Mangerd
aktív tag
Kezdjük ott, hogy a CRT-n a fekete az fekete, és a fehér az fehér, míg egy TFT-n (főleg az általunk nézett 80k alatti kategóriába tartozó TN-esek között) a fekete sohasem fekete és a fehér is nagyon ritkán tiszta fehér...
Még egyszer mondom, hogy a HD csatlakozó nincs! A HD csak azt jelenit, hogy High Definition, vagyis nagy felbontású (a csatlakozó az HDMI (High Definition Multimedia Interface))
Ebből egy 40-50 közötti monitor lesz (ha 22"), de 30 ezres idén biztos nem! (karácsonyig se zuhannak annyit) mivel DVI az mint írtam nagyon fontos!
A FullHD-seket már felsoroltam, ha 50-et visszaolvastál, akkor olvashattad a 16:10-es monitorokat is, mert csak 10 HSz-el előtted írtam:
Samsung 2233BW és LG W2284F
-
jani00
tag
Igen visszaolvastam annyit és láttam a 16:10 vs 16:9 közti különbséget.40-50 közti kategóriát úgylátom pont nekem találták ki:-)Lehet ,hogy a nincs hd csatlakozó csak HDMI sebaj.Akkor köszönöm a segítségeteket most már el tudok indulni ,de még valószínűleg párszor jövök zaklatni benneteket
további szép napot nektek[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Ez szerintetek jó monitor? HD4670 512 GDDR3 as vidikari mellé játékra,filmre,netezésre ? Vagy inkább ez ?????
[ Szerkesztve ]
-
Mangerd
aktív tag
válasz fireproof #6744 üzenetére
játékra fullHD-ben a 4670 már most kevés... (16:10 talán még elég lehet)
A Phillips felejtős, mert nincs DVI, az LG meg 24" és drága, 58-ért már Samsung 2494HS kapható!
A 22"-os ajánlott monitorokat előtted pár hsz-el már linkeltem:
16:9 FullHD
16:10-ben: Samsung 2233BW és LG W2284F -
Gyurek
csendes tag
Üdv
Van-e valakinek tapasztalata valakinek erről a minitorról?
Szerintetek egy X1650-es kártya ki tudja hajtani?[ Szerkesztve ]
-
WhiteEagle77
csendes tag
Üdvözlet minden kedves fórumtársnak!
Hamarosan új TFT vásárlásra adom a fejem. Legfőbbképpen azért, mert a régi ötéves 1'7" Xerox-om kontrasztaránya hagy némi kívánnivalót maga után - videózáskor/játszáskor a sötétebb filmejelenetek élvezhetetlenek, minthogy nincs igazán fekete szín, hanem az egész egy nagy sötétszürke (vagy inkább középszürke?) paca, részletek nélkül, és csak tippelgetni tudom a hangok alapján hogy mi is történik a filmben... Gondolom ismerős szitu... A másik 15" noname TFT-m meg pár perc használat után képes "beégni" napokra (azt hittem ilyent csak a CRT-k tudnak, de nem...), és még rosszabb a kontrasztja. Szóval vennék valami újat, de van néhány (ami azt illeti elég sok) elvárásom. Néha, amikor találok ezeknek mind eleget tevő monitort, akkor meg a tesztek/user review-ek húzzák le... szóval tanácstalan vagyok, segítsetek légyszi.
Először is a felbontás... Szóval natív felbontásban szeretném a monitort használni mert úgy szép a TFT képe... Namármost viszont szeretek Crysis-t, Risen-t meg más hasonlókat hardverigényes játékokat játszani. A konfigom egy 1.6-os Core Duo 2.5 GHz-re húzva, 2GB DDR 2, valamint egy darab Asus NVidia Geforce HD 4870 1GB 3600 MHz-s memoriaval. Ennel erősebb konfigba, 2xcrossfire-ba és más nyalánkságokba nem is szándékozom mostanában beruházni, és szeretném hogy a fenti és hasonló játékok legalább 30-35 fps-szel menjenek full screen full minőségben, tehát igazából 1920*akárhány és még nagyobb natív felbontású monitorok kilőve. Ezek után a paraméterlista (mindegyik szempont egyformán fontos!):
1) 19"-24" méret közötti TFT monitor.
2) 1280*1024, 1440*900, 1600*900, 1680*1050 vagy ilyesmi felbontás. Fentiekben írtak miatt nem akarok 1920*akárhányas vagy még nagyobb felbontású monitort.
3) Legyen rajta DVI bemenet (mostanában sajnos a legtöbbről lespórolják, tudnám miért...)
4) Jó kontraszt aránya legyen, minél nagyobb annál jobb, de min. 1:1000 statikus vagy 1:10000 dinamikus. Igazából 1:3000 statikus lenne jó...
5) A fekete szín tényleg fekete legyen rajta, azaz lehessen sötét filmjeleneteket is nézni rajta. Pl. Acer CrystalBrite/PixelBright elég jóknak tűnnek ilyen szempontból.
6) 5 ms frissítési idő, vagy jobb (optimálisan 2 ms)
7) Az elején ne legyenek zavaróan erős fényű LED-ek (pl. minap láttam egy Samsung-ot hét vagy nyolc vakító fehér LED-ikonnal az elején, sötét szobában filmnézéskor-játszáskor jó zavaró lehet..).
8) A háttérvilágítása egyenletes legyen (soknál "csíkos" vagy a szegélyekhez közeledve kivilágosodik stb.) - ez azért lenne nagyon fontos, mert fénykép-szerkesztéseket is végzekExtra paraméterek (opcionális :-)):
9) Szélesvásznú legyen (16:10, 16:9 vagy hasonló)
10) Lehetőleg legyen azért 75 eFt alatt...
11) 2 vagy méginkább 3 év garancia jó lenne...
12) Valami jó név, Samsung, LG, Sony, Acer, ASUS, ViewSonic, Belinea vagy hasonló előnyben a sosem-hallott nevűekkel szemben :-)Légyszi pontos márkát és típust írjatok, hogy rá tudjak keresni tesztekben, eBay-en stb. Ha az ajánlott monitorotok van otthon vagy munkahelyen, tapasztalataitokat is szívesen veszem... Ha van hivatalos oldal, részletes teszt, akár magyarul akár angolul, az is érdekel. Magyarországon esetleg nem kapható modellek is érdekelnek, ha megfelelnek a fentieknek.
Köszi előre is mindenkinek...
-
dezz
nagyúr
válasz WhiteEagle77 #6748 üzenetére
Én jelen pillanatban ezt ajánlanám: Dell 2209WA Ez most a nyerő ebben az árkategóriában. Prohardveres teszt. (Itt meg is nézheted, és elég jó áron is adják.) Már ha nem bánod, hogy Dell, nem pedig Samsung.
(Olyan videokártya nem létezik, amit írtál. Vagy GeForce, vagy HD4870, de nem együtt a kettő. Utóbbi esetben az ATI Radeon nemzetségbe tartozik.)
Egyébként a jobb típusok (amik többnyire nem az általad felsorolt márkák közül kerülnek ki) elég jó minőségű átméretezést tudnak, hogy kisebb felbontáson is lehessen játszani rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest