Aktív témák
-
fireproof
őstag
-
Snoop27
őstag
[OFF]Sziasztok
Tudom nagyon nem ide illo a kerdesem - amiert mindenkitol elnezest kerek - de nagy szuksegem lenne a segitsegetekre.
1 hete nem kapcsol be a kepernyom (Samsung 920N),azaz bekapcsol de kb fel mp utan le is kapcsol,fel orai kapcsolgatas utan mar nem tunik el a kep,de nagyon idegesito.
Kerdesem,h erdemes-e megcsinaltatnom vagy tul nagy baja lehet es inkabb vegyek egy ujat (pl Samsung 2333SW)
Valaszotokat koszonom,es meg1x elnezest az off miatt.[/OFF]LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
lkss
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új monitort és kérem a véleményetek.
Főleg netezésre, játékra, video kari régebbi nvidia 8600. Egy 22"-ban gondolkodom, DVI feltétlenül (és hát pixelgaris ez csak Samsung? (LG nem érdekel)). A többit rátok bízom. Még annyit mert ezen is gondolkodtam, hogy nagy különbség mondjuk játék élményben egy 20" v egy 22"-os. Egyébként eddig egy Samsung 19" crt-m volt. -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Samsung SyncMaster 2253 LW
Ezt érdemes még megvenni? Tapasztalat? -
Mangerd
aktív tag
A 2253LW már decemberben kifutó darab volt
Egyáltalán nem érdemes megvenni! Sokkal jobb monitorok vannak a piacon, akár a Samsunghoz, akár a wide-hoz ragaszkodsz...
-
paprika
aktív tag
Halihó. Sajnos nincsen időm visszaolvasni ezért szeretném a segítségeteket kérni. Van 50K-m monitorra. Mindenképpen Full HD-t akarok . Játékra filmre lenne a moncsi. Tudtok valamit ajánlani ami tényleg tuti jó? Max 55K de az télleg a max. Előre is köszi
-
Atomgeszi
veterán
Talán itt több szerencsém lesz!
Sziasztok!
Kéne havernak egy monitor! Wide legyen. 30ezer környékén! 20-22 colos lenne a legjobb. Milyet ajánlotok?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Nézelődök!
Második kérdésem. BenQ E2200HD-m van. Viszont, ha COD2-ben átállítom a felbontást 1280x720-ra a 1920x1080as felbontás helyett. Akkor ezt ilyen hülye képernyőkeretbe teszi. Ezt hogy tudom eltüntetni? Mármint, hogy a felbontás maradjon de a keretet ne rakja oda hanem nyújtsa ki teljesen. Legújabb Catalyst driver van fen. Köszi!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Pala
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Október tájékán szeretnék venni egy 22"-os wide monitort. Sajnos teljesen ismeretlen számomra ez a terület, nem vagyok tisztában vele, hogy milyen gyártóknál kellene nézelődnöm. Fontos, hogy legyen rajta DVI csati, 1680x1050-es felbontást tudjon (láttam, hogy valamelyik tud nagyobbat is natívban), játékra, kiadványszerkesztésre és kevéske filmnézésre használnám. Kicsivel 50 ezer felett tudok rászánni, ebben az árkategóriában szeretnék valami igényesebb, megbízható darabot.
Ha esetleg valakinek lenne néhány konkrét javaslata, azt megköszönném. -
Whaazzup
senior tag
Szia.én azt mondom ha a megbizható jó monitort akarsz mgyar országon csak az LG.vagy a samsung márkából vegyél az még megfizethetö és jók.
Ha játékra akarod akkor gondolom a gyorsat választod,de vedd figyelembe a kontraszt.fény
árányt is,általában TN-nány ritkán TN-FILM panelosok a gyorsak,de a látoszögűk nem éri el a
IPS/MVA,PVA, P-MVA szintet S-SIPS panelosok nagyon jók de csak ritkán lehet 12ms kapni ami gondolom neked a játékra lassú.A lényeg az mire kell,Ha egy monitor OVERDRIVE technologiával rendelkezik akkor ha 16ms-es leveri a TN panelos 5ms-ket is és sokkal jobb látószöge van és nem 8BIt hanem 24 bit.Hát ezért.Talán igy majd te is tudsz választani.[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Whaazzup
senior tag
válasz Whaazzup #6572 üzenetére
Az irásért ne haragudj de ma 11-orát vezettem fáradt vagyok. Küldök infót itt tájékozodhatsz a Fontosab dolgokról.SZIA. Érdemes el olvasni
[ Szerkesztve ]
-
Whaazzup
senior tag
Látod nekem LG L1918S is van jobb mint a Wide-sok és 5MS mindent visz.Vah HP-ém amit nem nagyon lehet megfizetni de király,és a leges leg jobb Videoseven 19-es nem nagyon lehet kapni.Samsungból a 22xx sorotatból az 5ms-ek jók a 20x sorozat 2ms-ek jók de nem érik meg a pénzt.
-
feketebirka
csendes tag
Üdv, Uraim!
Az a nagy helyzet, hogy közbeszerezni szeretnék egy monitort. Ugye most ez eleve majdnem csak 20" alá szorítja a lehetőségeket, mégis azért találtam pár 22"-os LG-t. Véleményt kérnék ...kinéztem az LG W2243T-PF-et 46123 bruttó magyar pénzér (a www.kozbeszerzes.gov.hu-n meg lehet nézni, milyen monitorok között lehet válogatni...).
Számíthatok valami problémára?Köszönöm,
Feketebirka
-
Mangerd
aktív tag
válasz feketebirka #6576 üzenetére
Minek közbeszerzés?
El nem tudom képzelni, hogy Gizike az irodában csak 1920*1080-ban tud megírni egy levelet...
Ráadásul normális körülmények között 45.346 Ft de tudom, ebben az ex-miniszterelnökünk jelzőjét gondolja ide mindenki országban mindenki ügyeskedik, adót csal és adót kerül, aki nem két kezével keresi a pénzt, a dolgozó (vagy ha úgy tetszik "munkás") meg csak fizessen és szívjon! -
Vanek úr
csendes tag
Sziasztok !
Van egy LG W2253 TQ monitorom.
Az OSD menüjében található egy "RTC - on , vagy off" funkció.
A magyar nyelvű leírás semmi infót nem tartalmaz ezt illetően.
Mi az az "RTC" ?...nincs klímám, windows van.......
-
Mangerd
aktív tag
válasz Vanek úr #6579 üzenetére
Response Time Compensation
Az LG overdrive mechanizmusát lehet vele ki-be kapcsolni. Ha off-ra teszed, akkor 5ms-es a monitorod, ha on-ra akkor 2ms-es. Rád van bízva hogy használod!
(mellesleg ha a leírásban nincs infó, még mindig előtted az egész világháló. A gugli a barátod, és wiki a barátnőd)
-
lkss
csendes tag
Betértem a helyi számtek boltba egy kis infoért a 22" monitor vásárlása ügyében.
1. 16:9-est nem érdemes vennem mert olvasni nagyon rosz. Ha leveszem a felbontást akkor meg elmosódott lesz a kép.
2.. DVI nem számít, főleg ebben a kb, 45000.- ft árkategoriában.
Ezek szerint netre és játékra jobb ha csak 19" monitort veszek D-SUB csatival? -
zoltannemeth
csendes tag
Ha neked a helyi számtech boltba ilyet mondtak, akkor oda soha többet ne menj! Hozzáértő emberek vannak ott!
A DVI csatlakozó megléte alap követelmény egy ilyen monitornál! Vegyél 23" monitort azon nagyobb a betű, ezáltal olvashatóbb! Ha lejjebb veszed a felbontást, nem lesz rosszabb a minőség, mint bármely más monitor esetébe! Ajánlott vétel a Samsung 2333SW, de ezért már a 23"-24" fórumba menj!Asus P5B,Intel Core 2 Quad 8200,2x2Gb Geil Black Dragon,Sapphire HD4850 1GB GDDR3 VAPOR-X, Benq G2220HD
-
Brekk
addikt
Ismét raktáron van nálunk a Dell 2209WA monitor akciós áron! 2333SW samsungot is tudjuk raktárról adni, előzetes pixelteszttel!
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
pakai93
csendes tag
sztetek milyet érdemes venni?
BenQ E2200HD WIDE DVI,HDMI ez megérne 46k-t?
a benq jó minőségű tartós monitorokat gyárt, vagy inkább LG, Samsung?
jahm és mindenképpen Full HD-s legyen!JINBA ITTAI
-
Mangerd
aktív tag
válasz pakai93 #6585 üzenetére
megéri megvenni, de csak ha a 46k azt jelenti, hogy pixelgarancia is van hozzá (kb ennyiért adja pixelgarival brekk és hexxa itt PH-n)! Pixelgarancia nélkül nem szabad venni TFT monitort és mivel ezt gyárilag csak az LG és a Samsung adja, ezért más márkájút csak olyan kereskedőtől vedd meg, aki saját szakállára vállalja a pixelgaranciát! Viszont bárhonnan is rendeled, mindig érdeklődj előtte, hogy van-e ill. mikor lesz. Mert népszerű darab és már hónapok óta akadozik az ellátás belőle.
Viszont csak 21,5"-os, ami fullHD-nak egy kicsit kevés, ezért az olvasás kissé megerőltető lehet a szemnek. Picivel többért (pixmania 48, ipon 51) kaphatsz Samsung 2333SW-t, ami 23"-os, ezen már normális méretűek a pixelek, vagy még picivel többért Samsung 2494HS (ipon 59) ami 24"-os, ezeket jobban megéri!
A Benő tartósságáról sok infónk nincs, mivel csak majdnem egy éve használja legrégebbi tulaj is az E2200HD, előtte pedig nem nagyon volt olyan modellje, amit ilyen nagy "tömegek" használtak volna... Eddig a fórumon nem jelezte senki, hogy komoly baja lenne vele!
[ Szerkesztve ]
-
kutyman
aktív tag
válasz pakai93 #6585 üzenetére
Előre mondom ez csak privát vélemény : Ha nem égető most monitort venned,
várd meg amíg nálunk is kapható lesz a Benq E2220HD ( ez a 2200HD újabb változata ) -
Mangerd
aktív tag
válasz kutyman #6587 üzenetére
Te a sima E2200HD-t linkelted!
Ez a helyes E2220HD linkViszont nagy különbség nincs!
10.000 helyett 50.000 a dinamikus kontraszt (ahogy jó apám mondaná: nem sz@r, mert kaka...)
1 helyett 2 HDMI lyuk, ugyanolyan lényegtelen
1W helyett 1,5W-os hangszórók, szintén fontos tényező
viszont 45 helyett 63W fogyasztás, ami már sokkal lényegesebb!A számok alapján a E2220 drágább lesz, de semmivel se jobb!
-
pakai93
csendes tag
-
Vanek úr
csendes tag
Hali !
Nekem 22 " 16:9-es van, és semmi gond vele. Eleinte furcsa volt, de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Most már a "hagyományos" 17" -os csak egy kis "bélyegnek" tűnik.
A betűméretet 110 dpi-re állítottam.A DVI-hez pedig ragaszkodj, hihetetlen, mennyivel élesebb a kép !
Amikor még nézegettem csak a monitorokat, azon csodálkoztam, hogy mennyi lcd van, amin csak D-SUB csati található...nincs klímám, windows van.......
-
-
medvecsapda
csendes tag
Otthon nekem Benq E2200 HD monitorom van, amit DVI csatlakozóval használok (Ati 4870 videokártya). A fiamnak kellett monitort vennem, mivel nem volt túl sok pénzem, ezért Benq E2200 HDA (Ati 1950 videokártya) lett az áldozat. (kisebb átmérőjű monitort nem akartam)
Alaposan nézegettem, tesztelgettem a két monitor képét (élességét) – az E2200 HDA is tökéletesen éles képet ad. Különbséget gyakorlatilag nem tapasztaltam. (a szemem jó, grafikusként dolgozom, a melóhelyemen Dell 2408 WFP monitort nyúzok)
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy akinek kevés pénze van, nyugodtan megveheti az olcsóbbik Benq monitort is, nem fog rosszul járni vele. (inkább ez, mintegy 19”-os, akár DVI –s monitor) -
DeepDish
őstag
Milyen monitort tudnatok ajanlani ami 16:9-es ugye es eleg jo a frissitese, arban persze nem horribilis? Samsung elony..
-
lkss
csendes tag
válasz medvecsapda #6598 üzenetére
Köszi, pont ezen gondolkodtam én is.
Aktív témák
Hirdetés
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Politika
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest