- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Usul
tag
Sziasztok!
Kicsit általános a kérdésem de az iránt érdeklődnék, hogy milyen az ideális távolság a különböző méretű monitorok között? 22"-23"-24" érdekelne (tudom, hogy ha az orrom hozzáér az már közel van...)
Konkrétan van kb. 80 cm (a fal 90cm-re van de ha hozzá veszem, hogy a monitor kb 10 cm vastag) a szem és a monitor között. ide érdemes 24-ben gondolkodni vagy ez már túl nagy és elég egy 23, 22?
Remélem érthető voltam.
Üdv
U.Commodor 64-en nem így volt???
-
Janoo_07
aktív tag
Nagyon fasza megérkezett a monitorom egy LG W2253TQ. Györörű kép stb... csak jót tudok róla mondani viszont hogy win 7 alatt nem igazán akar működni a hozzá adott forte manager 3.15-ös progi az megint ziher. Nem ismeri fel a monitort vagy mit de asszem ez a gond általános a win 7-nél mégennél a drivernél és remélem nem monitorral van gond.
-
Rica
senior tag
Most, hogy már tudom milyen monitort szeretnék: 20-22", 1680*1050, IPS panel, van valakinek infója, hogy mikor jelenik meg a hazai piacon ilyen termék? (LG, Samsung előnyben.)
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
GabN73
addikt
Asus VW222S ről vélemények? érdemes lenne egy LG W2284F-et lecserélni rá?
-
Kozma Janos
csendes tag
üdv mindenkinek
ezt a tft-t néztem ki... szerintetek?
benq e2220HD
Tapasztalat, jobb ajánlat max 40 k ért?(fontos a DVI, vagy HDMI és teccik, hogy van rajta usb) (jelenleg legalábbis ipon.hu-n ennyi volt az ára és nincs is több rá)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Kozma Janos #7611 üzenetére
Nincs rá pixelgarancia.
-
Rica
senior tag
-
TsEeGaH
csendes tag
Üdv! Végigolvastam pár oldalnyi hsz-t, de még így sem találtam meg a számomra megfelelő monitort.
Igények:
21,5"-22" méret
1920x1080 felbontás
5ms válaszidő
DVI és/vagy HDMI port
Ár 45-55k bruttóFőleg filmezésre és játékra használnám.
Eddig szóba jöttek:
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Egyik ismerősöm akar új monitort venni. Maximum 40.000-ret adna ki rá, és főként otthoni filmnézésre használná.
Esetleg tudnátok ajánlani erre a célra megfelelő monitort?Előre is köszi a válaszokat.
-
bluobluo
aktív tag
válasz old_artist #7613 üzenetére
Szia!
Pár napja ment privát.
Válaszolj légyszi!
Köszi!Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
adrian14
tag
Hali!
Van egy 19"-es crt-m és már nagyon cseszi a szemem
Le szerettem volna váltani 19"-es wide lg-re (W1954), de a boltokban azt mondták, hogy ezek már kifutó szériák... és ne vegyek 19"-es monitort. Ajánlották a BenQ g2220hd-t meg LG-től és assustól 22-es monitorokat. 45 pénzem lenne max rá. Szeretném játékra és filmre is használni majd a monitorom, de kártyát nem szeretnék cserélni(8600 GT-m van most). Valami javaslat pls? -
Fucsi
tag
Sziasztok!!!Kérek hozzáértő embereket hogy segítsenek
8800gt-hez,felhúzott zalman hűtővel rendelkező géphez melyik a legjobb döntés.(kb fél-egy éven belül vga csere úgyis lesz,és nem jáccok olyan sokat)-BENQ G2220HD 3 év gari,pixelgari nélkül újjonnan 37500(monitor+dvi kábel)
-Samsung 226BW 8 hó gari,pixelhiba mentes használt 27500(monitor+futár)
-Samsung 2233BW 3 év gari pixelgarancia 3 napos újjonan 43000Aki nagyon ért hozzá az lécci győzzön meg,nekem a 2. a szimpi az ár miatt,viszont a 8 hó garit nem tartom soknak,mivel nem egy évre kéne,hanem minimum 2-re hanem többre.
Válaszotokat előre is köszi
-
kimi02
őstag
Erről a monitorról mi a véleményetek ? [link]
Tervbe van , hogy ilyet veszek , vagy esetleg egy másikat tudtok ilyen ár kategóriába ?
Ami jobb.
[ Szerkesztve ]
-
envy06
tag
SZIASZTOK, BOCS, HOGY IDE ÍROK, DE A HELYÉN NEMIGAZÁN VÁLASZOLNAK! 2 MONITOR KÖZÜL NEM TUDOK VÁLASZTANI SAMSUNG P2350 V. 2333SW ! SZERINTETEK MEIKNEK SZEBB A KÉPE, FŐLEG JÁTÉKRA HASZNÁLNÁM! VAGY MIT AJÁNLOTOK HELYETTÜK? KÖSZÖNÖM!
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, már többször is átnyálaztam magam a topicon, sok terméket megnéztem, de nem igazán tudok még dönteni, hogy milyen monitort vegyek, a favorit: samsung 2243SW, érdekelne, hogy esetleg tud valaki róla valami rosszat mondani? FullHD-s samsung monitor érdekelne hasonló árkategóriában, hnap rendelek szv köszi, ha jön válasz
Jah igen, és még elfelejtettem, hogy ez a monitor 16:9-es nem 16:10-es az számít vmit?
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Nem akarlak lebeszélni, de az itt tapasztalható istenítéssel ellenben, vannak rossz tulajdonságai is a Samsung 2233BW -nek, pl a bevilágítása pocsék minőségű, ezt tudnod kell, és asszem ezzel összefüggésben a sarkoknál sötétebb is volt az enyém képe. Bár ezek normál használatnál nem zavaró jelenségek. Továbbá igénytelen megoldású a talpa, nem tart stabilan, kis asztal mozgásnál is imbolyog az egész monitor.
Biztos sokkal olcsóbbak, de én személy szerint a használt monitorok vásárlásától óvakodnék... a fényereje is kisebb lehet mint egy újnak. -
madrac
senior tag
Szerintem minden full HD-s monitor 16:9-es arányú, a pixelek száma adott.
A szélesvásznú filmek is 16:9-esek, szóval 16:10-nél 1 pici fekete sáv marad.
Viszont játékoknál sokkal számításigényesebb egy fullHD-s felbontást kiszolgálni natívban, mint egy kisebb 16:10-est.[ Szerkesztve ]
-
buci868
csendes tag
Szevasztok
Az lenne a kérdésem hogy mik a vélemények a Benq v2200 eco led-es monitorról ?
Érdemes e egy ilyenbe beruházni ? Valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata ?
Minden infó jól jönne ......
Előre is köszönöm a segítségeteket.... -
adrian14
tag
válasz adrian14 #7624 üzenetére
PLS erre választ
Mert szeretnék még ezen a héten monitort venni ill. rendelni.
(amúgy elolvastam a topic nagy részét és látom a samsung 2233BW-t ajánlottátok többségben, ezenkívül más monitor ami jobb? Vagy maradjak én is ennél?)
És még annyit ha neten rendelek netalántán monitort akkor a 3napos pixelgari hogy van?0.o Ha találok hibát kijönnek és elviszik? -
Mangerd
aktív tag
válasz adrian14 #7632 üzenetére
Abban az árban és a követelményeidnek más nem nagyon felel meg!
A Samsung és az LG gyárilag vállal 3napos teljeskörű pixelgaranciát, így ezeket bárhonnan veszed jár rá. Más gyártók esetében vásárlás előtt tisztázni kell, hogy a kereskedő ad-e rá (ritka, de van ilyen pl Hexaa)
Ennek a teljesítése már erősen kereskedő függő. A pixelhibás (vagy bármilyen garanciális hibás) terméket alapesetben neked kell visszajuttatnod a kereskedőhöz. Ez történhet személyesen vagy futár útján, utóbbi esetében érdemes vásárlás előtt megtudni, hogy a költséget átvállalják-e tőled vagy sem! -
nagygabor519
tag
BENQ 2200 HD(full hd-s), pontos típusát nem tudom, de ilyesmi van, annyi a baj vele, hogy hogy azt a változatot vettem, amin nincs sok csatlakozó(hdmi, svideo, kompozit, komponens), egy 10-essel drágább lett volna, már megbántam, hogy nem azt választottam, sokkal jobban megérte volna.
Nagy Gábor
-
Dani82
senior tag
Sziasztok
Venni szeretnék a páromnak karácsonyra max 35e Ft-ig 21'' vagy 22'' lcd monitort
Csak játékra lenne,mert filmet laptopon, vagy a rendes nagy fullhd tv nezunk.
Kérlek adjatok ötletet, mert nem értek a monitorokhoz.Előre is kösziii!!
Szandra
-
Mokele
csendes tag
Sziasztok
Valakinek van személyes tapasztalata LG W2253V-PF-fel?
Mondjatok valami rosszat róla, mert egyelőre nem látom, miért csak a Samsungokat favorizálja mindenki. Biztos megvan az oka... Miben jobb pl egy 2233 BW, ami miatt mindenki azt választja? Papírforma szerint az LG ugyanannyi pénzért egy jobban felszerelt darab...Ja és nem tudja valaki, hogy a W2253V-PF végül is 5 vagy 2 ms-os? Még az LG honlapon is eltér a fénykép melletti feature-logó meg az aláírt érték. [íme...]
[ Szerkesztve ]
Jobbára ártalmatlan
-
Mokele
csendes tag
És még egy...ha LG, akkor
[W2261VP-PF]
vagy
[W2253V-PF]?Ránézésre csak egy fülesdugaljban különbözik a kettő, az áruk meg csont ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
Jobbára ártalmatlan
-
madrac
senior tag
Emlékeim szerint az LG monitoroknak van valami képi funkciója amit nem lehet kikapcsolni.
Kontraszt növelő, vagy nem is tudom... -
looser
addikt
Halihó
Már nem egyszer jártam itt, de most érett be a dolog egy év végi jutalom formájában: Dell 2209WA a kiválasztott. Egy kérdés: szerintetek érdemes pixelgarival venni, vagy sem. Mekkora az esély arra, hogy pixelhibás lesz a monitor? Akik itt, ezt a tipust használják, volt-e valami bajuk vele? Pld. nem tudod elviselni a gyönyörű színeit, az is lehet bajMindent tudok a rákászszakmáról...
-
bobbyperu
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a monitorról:LG W2243S-PF
Ez meg a már sokat szidott Samu 2243SW között vacilállok.
A keret nem enged meg többet,drágábbat viszont olyan videokártyám van, ami kifejezetten imádja a full hdt, nomeg filmeket is néznék rajta. Szerintetek melyik az optimális választás?
-
Dani82
senior tag
Sziasztok
Venni szeretnék a páromnak karácsonyra max 35e Ft-ig 21'' vagy 22'' lcd monitort
Csak játékra lenne,mert filmet laptopon, vagy a rendes nagy fullhd tv nezunk.
Kérlek adjatok ötletet, mert nem értek a monitorokhoz.
Előre is kösziii!!
Szandra -
őstag
A legtöbb 5ms-os vagy gyorsabb megfelel játékra. (pl. Samsung 2232BW)
Felbontásban úgyis ugyanazt tudják (1680X1050), hacsak nem valami HD-s vagy durvább monitort akarsz, bár azt nem kapsz ennyiért. A kontraszt lehet még fontos, bár a dinamikus kontraszt nagy megtévesztés szvsz, így inkább mindig az alap kontrasztot szoktam nézni, ha az 1000:1 vagy magasabb, akkor már okés.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
dferee
tag
Sziasztok!
vaterán olvastam egy sráctól, hogy full HD monitort nem ajánl böngészésre mert túl széles ezért a középre rendezett weboldalakat balra dobja a PDF sem olvasható csak nagyítva stb.
Azért kérdem mert én főleg böngészésre és amatőr grafikai szerkesztésre, wordre, excelre vennék monitort és abszolut nem játékra. Az alábbi 3 Samsung monitort néztem ki:2243 sn
2233 sn
2243 swKérdés:
ráfaraghatok a full HD-val?
Előre is köszönöm!
-
ownStylee
csendes tag
Hi! Mien monitort ajánlanátok 50k-ig?
Elvárások: 22", 1920as felbontás(de támogassa az 1680ast is) legyen benne hangszóró(xbox miatt) meg rá lehessen kötni az xboxot, lehetőleg full hd legyen.Köszönet!
Life 4 Feketeasztal!!!~ feketeasztal.mlap.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest