Aktív témák
-
zoltannemeth
csendes tag
Ha pár hsz.t visszaolvasol Mangerd már leírta a HD4850 kártya gyenge a fullHd-hoz, játékok terén. Főleg amik majd ezután jönnek. Azt javasolja, legalább annyiba kerüljön a videókártya, mint a monitor.
Bár én ezzel nem teljesen értek egyet, nekem a Crysis kivételével még idáig minden ment rendesen. Bár az lehet, jövőre már nem lesz ilyen jó a helyzetem. tehát szerintem nyugodtan vegyél FullHd-s monitort, a kártya még valameddig ki fogja tudni szolgálni. Ha már esetleg kevés lenne, a felbontáson lehet lejjebb venni. Vagy kártyát is cserélsz majd.Asus P5B,Intel Core 2 Quad 8200,2x2Gb Geil Black Dragon,Sapphire HD4850 1GB GDDR3 VAPOR-X, Benq G2220HD
-
Mangerd
aktív tag
Üdv!
A mostani vga-d a mostani játékok többségét bírni fogja (zoltannemeth kolléga nem pontosan idézett, én azt mondtam, hogy FullHD monitorhoz nem vennék 4850-et, mert az hamarosan kevés lesz) Viszont ha ragaszkodsz a fullHD-hez, akkor kezdhetsz gyűjteni új videokártyára, mert egy éven belül tuti, hogy eleged lesz a kompromisszumokból (főleg FPS játékoknál ugye, ahol fontos. hogy nagy legyen az fps)miért kell mindkettőre ugyanaz a rövidítés
HD és DVI között az a különbség mint a macska és az alma között... Két teljesen különböző dolog. Amire gondolhattál az a HDMI és a DVI, ami között az a különbség, hogy a HDMI egy DVI, ami még hangot is továbbít, a digitális képi jel mellett. Ha nincs rajta DVI az baj! Nagy baj! DVI nélkül monitort vásárolni 2010 küszöbén főbenjáró bűn! Ha HDMI nincs rajta az nem baj, hiszen mint mondtam csak a hanggal több, de ki akarja a hangokat a monitor 1W-os nyekergőin hallgatni? (Ha X-boxot, vagy settopbox-ot akarsz rákötni, akkor jól jöhet a HDMI, de még mindig olcsóbb DVI-HDMI átalakítót venni, mint ugyanolyan monitorból a HDMI-set)
Az ajánlott monitorokat, pont az előtted lévő HSZ-ben linkeltem...
-
wwhy
veterán
csak 50-et olvastál vissza? ejnye, lustaság használd a keresőt is!
szóval: 30e-ből nem lesz jó monitorod, szarból nem lehet várat építeni. Márkaügyben: LG, Samu, Dell - ezekre szoktak adni 3 napos full pixelgarit, mai nem utolsó szempont. (a Dellre nem mindenhol). Illetve a 3 év rendes gari sem utolsó. Manapság lényegében a TN monitorok esetében szinte egykutya, DVI csati legyen rajta, a többi meg nagyrészt ízlés kérdése.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Mangerd
aktív tag
Kezdjük ott, hogy a CRT-n a fekete az fekete, és a fehér az fehér, míg egy TFT-n (főleg az általunk nézett 80k alatti kategóriába tartozó TN-esek között) a fekete sohasem fekete és a fehér is nagyon ritkán tiszta fehér...
Még egyszer mondom, hogy a HD csatlakozó nincs! A HD csak azt jelenit, hogy High Definition, vagyis nagy felbontású (a csatlakozó az HDMI (High Definition Multimedia Interface))
Ebből egy 40-50 közötti monitor lesz (ha 22"), de 30 ezres idén biztos nem! (karácsonyig se zuhannak annyit) mivel DVI az mint írtam nagyon fontos!
A FullHD-seket már felsoroltam, ha 50-et visszaolvastál, akkor olvashattad a 16:10-es monitorokat is, mert csak 10 HSz-el előtted írtam:
Samsung 2233BW és LG W2284F
Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest