Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz MrChris #87388 üzenetére

    "Canon szinte csak kiböffentette az m50 előtti elég harmatos milceit néhány obival és mégis vették mint a cukrot."

    Igen, mert a kiforrott FF tükrösök miatt a sok profi azt használ (de azok a profik meglőnék a képeik 99%-át jól más rendszerben is) és emiatt a Canon egy nagyon vonzó név. Valószínűleg marketingre is több pénzt költenek. Be fogják szántani (a Nikonnal kézen fogva) az egész piacot valószínűleg, ezért is mondtam anno még a Sony-t is bizonytalannak, amiből aztán több oldalas off topik lett.

    Nem lehet velük mit kezdeni, a japánok nem azt csinálják, mint USA-ban, hogy kitalálnak valamit és azonnal levédetik, így már kis túlzással a sarki boltos is összetákol Japánban egy 5 tengelyes stabival ellátott vázat satöbbi satöbbi.

    A kisebb gyártók kifejlesztettek kemény pénzzel mindent, ami szükséges egy jó MILC-hez, a CANikon kivárt, mert jól fogytak a tükrösök és olcsóbb megvárni, míg minden technológia elérhető lesz számukra a többiek által és amikor már kezdenének megcsappanni a tükrös eladások, akkor szépen kijönnek a MILC-el, óriási marketinget mögé raknak és szét bombázzák a piacot.

    Nagy tételben mernék fogadni, hogy MÁR AZ ELSŐ FF vázaikba minden úri huncutság belekerül, amit ma egy Fuji, Olympus, Pana, Sony Milc tud.

    Szerintem az MFT-nek akkor lehet még sok-sok éve, ha folytatják a tényleg pici fixeket és nem csak a viszonylag nagy PRO-kat nyomatják, illetve a kézből kitartható HI-RES kelleni fog, mert a számháborút nem szabad elveszíteni. :W

Új hozzászólás Aktív témák