Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    Ma megvásároltam az E-M5 II-t, így a GX80 eladásra kerül. Elsőre gyönyörű ez a fényképező, de másodszorra is az. A kereső pedig óriási, nagyon tetszik.

    Viszont gyorsan vizsgálódom is, megszokásból, hogy minden rendben van-e és észre vettem egy olyan furcsaságot, hogy csendes szobában, hallani,hogy búg a gép. Fura, mert az E-P1 annó néma volt. A másik, hogy ha be van kapcsolva a stabilizátor és élesre állítok, akkor csipogás után 1-2 másodpercig még búg a gép majd kicsit arrébb ugrik az élőkép és halkabb lesz a búgás. Ha kikapcsolom a stabilizátort, akkor nem csinál ilyet. Ezt valaki megtudná nézni, hogy nála is pontosan ezt csinálja-e?

    Egyébként a stabi biztos működik, mert megfogtam 1/5-ös záridővel a 32mm-t, anélkül meg jó homályos lett, csak fura nekem ez a viselkedés így elsőre.

    Még egy furcsaságot észre vettem, hogy a gép szerviz menü szerint nem teljesen új! Dobozból kibontva, egyrészt a kézi könyv első és utolsó lapja gyűrött, olyan furán volt belegyömöszölve, gondoltam egyből megnézem a szerviz menüt (1 képet se lőttem akkor még vele) és a számláló 66-on állt!! :D Szóval ezzel az egyébként makulátlan külsejű géppel - semmi hajszál karc, fólia is rajta volt a kijelzőn - lőttek 66 képet úgy, hogy én dobozosan vettem meg. Fura. Mindenesetre ezen túl teszem magam, nem sok az a 66, de az ember 0-t várna.

    Hmm ez a gép harmadjára is gyönyörű... :)

Új hozzászólás Aktív témák