- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz bigsee #84050 üzenetére
"Néztem a MFT12-40 pro-t is, mondjuk olyan 80E Ft-al drágább, de kell az nekem??? (...)
Koncerten voltam és elég kevésnek tűnt a M4/312-50 is, ezt kéne kidomborítanom egy kicsit"Hát hogy neked mi mit ér meg azt persze neked kell eldöntened, de már elkezdtem írni a 12-40/2.8ról a bejegyzést, abban majd a portré- és tájfotók mellett lesz szó koncertfotózásról, én nagyon szeretem/szerettem arra (is) használni! Addig is néhány kép:
írtad a 25-öst is, nekem ugyan 25/1.4 van, de a látószög szempontjából nézve, én nagyon szerettem (fényerőben a 25/1.8cal is előnyöd lesz a zoom-hoz képest, de igazából a 2.8 sem kevés)
Két kép a 25/1.4-gyel is:Viszont amikor meglett a 12-40, utána a 25-öst nem vittem már (pedig előtte a kedvencem volt), de ez azért van mert ugyan szerettem bulizás közben kattintgatni, de azért nekem az elsődleges a koncert volt, hogy honnan a legjobb hallani és látni. Innen meg akkor a 25-ös olyan látószöget ad amit ad és kész, variálni nem tudom, azért meg nem álltam neki (najó, néha azért csináltam ) a teltházas koncerteken objektívet cserélgetni hogy a normál látószög mellett legyen teljes színpadot átfogó képem is meg aztán még közeli is. Szóval részemről inkább a zoom.
(sőt, már egy ideje legtöbbször inkább az RX100, és az is már csak pár kép erejéig. Szerettem nagyon a koncert fényeket, de fotózgattam belőle már annyit hogy nem hiányzik, meg úgysem állok utána neki még pár kép kidolgozásának sem, akkor meg minek)"Oscar bácsi meg nem gyütt"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest