Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz |AP| #80437 üzenetére

    Ezt az obi az én várólistámon is ott van, a mintaképek alapján számomra elégnek tűnik. Tavasszal megint tervezek nagyobb tájfotós túrát, oda a 9-18 helyett ez az egyik kinézett opcióm.
    Az ár lesz még kérdés mert kerestem de most sem sikerült találnom.
    (nyilván nem sokat jelent de mivel más nincs ezért megnéztem a b&h-nál mennyiért lövik be a többi objektívüket, 500 és 100 usd között szórodnak (egy olcsóbb van, a 60/2.8 makró, az csak 400) Sovány kiindulópont de tippre akkor nem lesz sem horror drága viszont nagyon olcsó sem (az persze nagyon nem mindegy hogy inkább 500 vagy inkább 1000 usd...)

    Viszont ezt a szokásosnak mondható "az ilyen pici, érdekes obikról kellene szólnia a rendszernek" dolog mellett azért lenne kár elmenni mert ha pl. most nulláról indulnék és nem lenne 12-40 akkor tájfotós túrázáshoz talán még ennél is ideálisabb felállásnak (mert akkor a 40-150 otthon is hagyható) tudnék elképzelni egy 12-100 + 7.5/2 kombót - azaz lámlám, egyszerre egy m43 mértékkel nagy és egyszerre egy kicsi objektív, szuper párost alkotva, ezért is fölöslegesek ezek a megmondások hogy ki szerint milyen objektívekről kellene szólnia a rendszernek. Szerencsére lehet is válogatni elég bőven :)

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák