Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz .: JuSzT :. #24449 üzenetére

    Ne azért ne vegyél gagyit, mert hobbi célra kell, hanem azért, mert szart se érnek: a legkisebb mozdulattól hosszú másodpercekig remegnek (de természetesen csak annyira, hogy szabad szemmel ne legyen észrevehető, csak az elkészült képen); a stabilitásuk konvergál a nullához, olyan anyagból, rögzítési pontokkal készülnek, amikről már a boltban látni lehet, hogy kis túlzással maguktól fognak széthullani.

    A fotózásban egy dolog van, amivel hosszú távra lehet számolni: ez az állvány. Már a fényképezőgéped típusára se fogsz emlékezni, amikor az azzal egyidőben vett állványod még mindig megbízhatóan, tökéletesen teszi a dolgát és eszed ágában sincs lecserélni.

    Benro kategória alatt nem vennék állványt. Tudom, elsőre drága. De amikor azok a tizenezres ipari hulladékok csak szenvedést jelentenek a fotózás során, meg amikor párévente cserélni kell őket, mert lötyög az egész, nos, akkor derül ki, hogy az olcsó termék az, amelyik valójában kurvadrága. És az elsőre drágának tűnő minőségi darab lesz hosszú távon a legolcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák