Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz Throme #100566 üzenetére

    És akkor sem bánnád, ha 245-ért vetted volna? ;]

    A termékek ára adott kategórián belül nem arányosan növekszik a plusszal, amit nyújtani tud. Tehát, egy szint felett jóval drágább a következőre lépni, ráadásul már nem ad akkora gyakorlati ugrásokat, mint lentebb. Persze ez csak egy általános szabály és nagyban befolyásolja a R&D, a termék életútja, pozicionálása és a tényleges előállítási költségek is.
    A sima 14-42-ről a 12-45 szerintem pont akkora ugrás, mint amit az árkülönbség is mutat. Ezután a 12-40 már nem akkora lépés, amit az árdifi is jelez.
    A 14-42 egy olcsó műanyagból, viszonylag kevés üveggel és egyéb alapanyagból előállítható régi fejlesztés, aminek ráadásul a használt ára az ami igazán jó, a listaára már nem olyan vonzó szerintem. Ezzel szemben a 12-45 teljesen fém tubusban, leszigetelve, nagyobb és több lencsével készül, és még friss is. Ne értsd félre, én is örülnék neki, ha minden jóval olcsóbb lenne, de látom, mi indokolja a többletet és az én saját tapasztalataim alapján még meg is éri (márha belefér a büdzsébe persze).

    Oly-Service: nagy kár, akkor most meg kell vennem teljes áron? :))

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák