Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rushmoon

    csendes tag

    válasz Hi!King #99684 üzenetére

    Na még egyszer, remélhetőleg tényleg utoljára a témában (ha nem lesz több személyeskedés, hülyének nézés, hazugozás). És elnézést ismét a többiektől!

    De ilyet senki nem állított.
    De igen, innen indult a manyupozás: https://prohardver.hu/tema/mibe_tegyem_a_megtakaritasaimat/hsz_99578-99578.html
    Meg jött a szokásos siránkozás hogy gonoszorbán, jajjmindmeghalunk, elveszikmintamanyupot, stb.
    És ezzel nem azt mondom egyetértek a 13% szocho adóval, vagy a jelenlegi kormány akármelyik intézkedésével, csak azt hogy felesleges egyből világvégét vizionálni (mint a 400 feletti eurónál). Másrészt felesleges ide nem illő dolgokat - hibás értelmezéssel - idekeverni. A topikot olvasókat egyébként, ha tanultak itt valamit, akkor nem is kellene hogy érintse ez az adó.

    Mondjuk jó tudni, hogy te hívőként ezek szerint többek között az önyup, Start számla, nyugdíjbiztosítás államosítását is támogatnád, hiszen azokhoz sem férhetsz hozzá akármikor... Vagy egy haszonélvezeti joggal terhelt ingatlant is tőled nyugodtan elvehetne az állam.
    Ezt melyik írásomból szűrted le? Bár nem először kommunistázol le, de talán nem volt egyértelmű amikor válaszul csak annyit kértem, hogy ne sértegess?!
    Tehát szerintem: a mindenki által, egységes mértékben befizetett nyugdíjjárulék keretében befizetett összeg, menjen az mnyp-be, vagy az állami számlára, a nyugdíjrendszer része, nem magántulajdon. Minden ami ezen felül van, eldöntöd hogy fizeted-e a saját zsebből az a tiéd (ÖNYP, stb). Ha érdekel egyáltalán a véleményem a témáról, bár gyanús hogy ez is csak egy újabb trollkodás volt. :F

    Nem attól lesz magánvagyon a magánvagyon, hogy bármikor korlátlanul hozzáférhetsz, hanem attól, hogy törvény mondja ki, hogy magánvagyon.
    A politikát meg nehéz elkerülni, amikor valaki politikai propagandától fűtve mond gazdasági kérdésben valótlanságokat.
    Egyetértek, béke veled!

    @gg07: Maxi respect hogy így tudsz hozzáállni.
    @Gallmix: Gonosz vagy! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák