- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kar07
tag
válasz quailstorm #66095 üzenetére
Igen, az S5300-ra gondoltam, és az nem tetszett.
Akkor összegezve: ha birka türelmünk van, akkor megvehetem az olcsót és ha nem törik szét a falhoz vágás után, még papírnehezéknek is jó lehet.Akkor meggyőztetek és megnézünk egy Lumia 530-at.
A használt teló nem lenne gond ha magamnak vennék, de most ajándékba lenne ezért marad az új.
Köszi!
-
Smokey85
újonc
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, de nem tudok dönteni. Lumina 1520 Lumina 930, Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, Lg G3, Olvastam már teszteket mindegyikről de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre , tapasztalataitokra.. Hossztávra tervezek..
Válaszokat elöre is köszönöm. -
Smokey85
újonc
Én is szemezgetek vele. Elég nagy váltás lenne számomra. Mivel egy Sony Ericsson K550öm van!
-
bepe79
addikt
válasz quailstorm #66095 üzenetére
Azért a Pocket vackokat nem említeném együtt az S Advance-al. Ég és föld kb. És érdekes módon nekem sosem fagyott még az S Advance.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
quailstorm
nagyúr
válasz bepe79 #66113 üzenetére
Éppen ezért meglepő hogy az is lerohad.
Sógoromnak az van, haveromnak az van, másik havernak meg Ace2. Asszed nem láttam eleget? Ace2-re én raktam a ROMokat is anno.de mondok mást, első és negyedik hsz a lényeg
Pedig direkt Ace3 LTE-t vetettem arab haverommal, mert játékra is jó, meg úgy egyáltalán repül. Mondjuk az övé az még okés.
Ja és S3 LTE-nek is annyi lett 1 év alatt, az is fagy meg akad...
(#65974) Maya Laya: ebből a lenovot venném. A többi gyengébb, vagy a WP-vel nem biztos hogy elégedett lenne, de az se rossz teló ám.
[ Szerkesztve ]
-
Maya Laya
csendes tag
válasz quailstorm #66115 üzenetére
Nem tudod, van valahol teszt róla? Ezek között számomra ez a fekete ló.
-
Maya Laya
csendes tag
válasz quailstorm #66117 üzenetére
Köszi
-
Toxee03
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy melyik telefont vegyem meg?
Hosszabb távra tervezek, és ezeket használnám rajta: Facebook, facebook messenger, viber, 1-2 játék, zenehallgatás, és fényképezés (!!!). Valamint örülnék, ha a telefon kibír legalább egy napot közepes szintű nyüstöléssel
Nagyjából ez a 65-70 ezres árkategória az amit erre tudnék szánni.
Nos, a telefonok amiket kinéztem:Samsung Galaxy SIII
Proci 1,4 GhZ 4 magos
RAM 2048 MB
Többi spec. ittHTC Desire 616 Dual
1,4 GhZ 8 magos
RAM 1024 MB
Többi spec. ittLG Optimus 4X HD P880
1,5 GhZ 4 magos
RAM 1024 MB
Többi spec. ittVagy ha esetleg tudtok ezeknél jobbat kb ebben az árkategóriában, ne habozzatok közölni
Előre is köszi,Toxi
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Ma rendeltem egy Xiaomi Redmi 1S mobilt az emagról ...csakhogy nem tüntették fel hogy nincs benne magyar menü. Valami nem klappolt -10eFt os árával a magyar oldalakkal szemben, így hát kutakodtam egy kicsit.A hozzászólásokból derült ki. Gondoltam semmi baj, mert kap egy új ROM-ot azt cső...de az garancia elvesztésével jár(telefonon az ügyintéző ezt mondta). Márpedig ha ez így van, akkor akár rendelhetném az ebay-ről is ennyiért és ha elromlik akkor posta vissza amit nem fogok vagy kuka.
Mivel feleségemnek ajándékba megy, szóba sem jöhet a buherálás, dobozból kivesz és tökéletesen működő , új, magyar példány kell.
Segítsetek!!?
-Továbbra is Xiaomi Redmi 1S magyar forgalmazótól magyar menüvel 55000Ft
-Samsung Galaxy S3 Neo 63500Ft 2év pesti bolti gari(békéscsabai vagyok)
-Huawei Ascend G620S 51000Ft a T-nél(de lehet -20% hétvégén bemegyek)helyben van
-Huawei G630 media marktban 50000Ft helyben
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz 112FarEast #66125 üzenetére
Sziasztok! Lebeszéltem velük hogy nem tudják törölni a rendelésemet, de mivel utánvétes így nem kell átvennem és kész. Holnap megyek szétnézek a MM be keresek egy magyar Redmit.Köszönöm a segítséget.
-
Metyuk
csendes tag
Kedves Fórumtársak! Nagy bajban vagyok(mindenkinek ekkora bajt!) Nem tudom, hogy Lumia 925-öt vegyek, vagy Lumia 930-at. A Lumia 930-ról olvastam már egy csomó mindent itt a fórumban, sok vitát a "szokásos" hibák gyakoriságáról, (lilásodás; nem tökéletes ragasztás), meg egyéb felhasználói problémákat. Olvastam a Lumia 925 fórumot is, ott meg visszatérő problémákról nem olvastam, ott inkább egyedi hibákat, nehézségeket látok.
Jelenleg egy Lumia 620-at gyötrök, a 4 fizikai gombjából kettő már kitört, nem működik. Most keresem az utódját. Mit gondoltok, a kettő közül melyiket vegyem? A tudása mindkettőnek megfelel az én igényeimnek, a 930-at tovább tudnám használni, mint a 925-öt, de többe is kerül. Jobb is, viszont nekem két kis gyerekem van akik időnként megkaparintják az asztalról a telefont (=nagy veszély).
Még van egy jellemhibám is: Én hajlandó vagyok fizetni a tökéletesért. Viszont amikor sokat fizetek (mindkettő drága) és valami elromlik, akkor nagyon szomorú tudok lenni. Mit gondoltok, melyikben fogok - meghibásodás okán - kisebbet csalódni? (A SW meghibásodás nem számít, csak a HW, ugyanis most is ezt a SW-t hazsnálom, és alig akad vele gondom.)
Van valakinek ötlete, jó érve? Bocsánat az offtopic miatt.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy kinéztem ezt a huawei g620s telót és , hogy van e esetleg tapasztalatotok róla? Ismerem a márkát, tudom, hogy nem gagyit gyártanak, csak, van e esetleg konkrét tapasztalat, mert a paraméterek alapján megfelelne.
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Laci
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
20k-ért kellene egy jó kis használt teló.
Droidos.
Márkahűség nincs, tökmindegy miaz. Csak legyen egy jó kis csomag. A fő szempont, hogy megbízható, és stabil rendszer legyen rajta, totál hozzá nem értő usernek működjön üzembiztosan, ne keljen romolgatni, semmi efféle.Én S2-ben gondolkodtam, az jónak tűnne, de jöhetne valami igazán farnkó kínai teló is valami frankó kis hardverrel. 20k-ért csak van már így 2014végén valami jó használt vétel.
Jól pörgő, stabil rendszer, hosszú akkuidő, jó hangminőség (hangos hívás)
ZTE, huawei, xiaomi?
Esetleg nagyon max 25k ha irgalmatlanul sokkal jobb ezen aspektusokban.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
imcsoo
aktív tag
válasz Pandimakaay #66131 üzenetére
Én is ezt a telót néztem ki, de magyar tapasztalatokat vagy véleményeket nem olvastam még róla, csak néhány külföldit... De engem is érdekelni hogy ebben az 50k-s kategóriában ez a legjobb ajánlat-e? És amit adnak hozzá buetooth-os hanszórót a T-nél az is ~15k körül mozog a külföldi oldalakon.
-
maczera
aktív tag
válasz zsoika #66123 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az itthon vásároltakon is célszerű lecserélni/frissíteni a ROM-ot.
Nem tudom, hogy mennyire jogszerű, hogy a(z egyébként nem hivatalos) forgalmazó önkényesen szűkítse a gyártó garanciát. A ROM csere ugyanis ennél a készüléknél a gyártó szerint nem jár garanciavesztéssel. De ha ilyen a(z egyébként nem hivatalos) forgalmazó hozzáállása, akkor tényleg jobb nagy ívben elkerülni!
-
megadeath
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, telefon vásárláshoz 50e vagy maximum 60e környékén szeretnék a barátnőmnek egy jó telefont venni. Sok készülék szóba került már de a kritériumok kötnek és még nem találtam egy igazán megfelelőt. Ami fontos, hogy szép képeket készítsen a kamera, androidos legyen lehetőleg frissebb ha nem is a legfrissebb os-el, ne legyen maga a készülék nagy (hölgy kis kézzel), lehetőleg fehér verzió is létezzen belőle a kijelzője legyen szép samoled nagyon tetszene de azzal megegyező is nagyon jó lenne. A hardver meg legyen legalább olyan, hogy meg tudjon hajtani azért mindent és még a hab a tortán, hogy microsim. T-mobile és független érdekelene. Amúgy általános felhasználásra minimális játék több internet.
Szerintetek ezen függvények tudatában mi lenne az ideális választás ?
A feltételeknek nagyából megegyezők közül én a következőket találtam:
- Ace 4
- LG F6 (ha lesz még)Előre is köszi ha tudtok segíteni.
-
ziiu
csendes tag
Sziasztok. Jelenleg egy Alcatel ot-995-ös telefonom van és szeretném lecserélni. Sokat nézelődtem és olvastam, de még mindig nem tudom milyen telefont válasszak magamnak. Közép kategóriában gondolkozok árban szintén, fontos, hogy ne legyen a szoftvere része elhanyagolva, mint az Alcatelnél, ne fagyjon és akadozzon sokat, a melegedés nem probléma. Leszűkítettem néhány készülékre a listát
Xiaomi Redmi 1S, Xiaomi Hongmi, Huawei 3C vagy 3X, Samsung Galaxy s4 mini, Samsung Galaxy Ace 4 és HTC Desire 610. Nekem nagyjából ez a preferenciám tehát a Redmi-t venném elsőkörben, de szeretném, ha elmondanátok, hogy érdemes-e a rangsoron változtatni és röviden, hogy szerintetek melyik telefon miért lenne jó vagy rossz választás.
Bocs a hosszú posztért. Válaszokat előre is köszönöm. -
killer1203
senior tag
Sziasztok
Használtan milyen telót tudnátok ajánlani 60-70 ezer körül ? S Advance-t váltana le.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
xmaas
őstag
válasz killer1203 #66139 üzenetére
Ha van 65-70 ezer forintod miert kene hasznaltat venni ennyiert?
Annyibol kijon siman uj keszulek peldaul egy Moto G vagy ha nem idegenkedsz WP tol kijonne egy korrekt lumia -
w333
félisten
-
killer1203
senior tag
Szeretnék valami nagy kijelzőset azért gondolkoztam a használtba, meg inkább maradnék az androidnál. ennyire jó a moto g?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
hroberto
veterán
-
csmat
senior tag
Ezt tovább gondolva első okostelefonja lenne, viszont fontos lenne, hogy outlookakal könnyen szinkronizálni lehessen. Van a lumiank ebből a szempontból előnye?
Igaz még , hogy a lumi stabilabb rendszer mint az Android? Nekem Android van és nagyon szeretem, de korábbi forum hozzászólásokból kiindulva neki inkább lumiára hajlanék.
Amit mások ajánlottak, sony M2 (erről nem sok jót olvastam a forumon)1)először is azt kéne tisztázni, hogy lumia vagy android
2) ha lumia akkor 520 v 530 v 620 v 630v 635?
ha android akkor mi a szösz?keret továbbra is max 50, tűrhető fényképező sem árt.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Uj telefont keresek a jelenlegi galaxy s2 helyere.
Internet, fenykep/video keszites (foleg video), meg gps navigacio a felhasznalas, ezert fontos a wifi, mobil internet, kamera es gps megbizhato, jo mukodese.
Most negy kiszemelt jott szoba:
galaxy s5
lg g3
lg g2
nexus 5
Ezek kozul melyiket ajanlanatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest