- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
formax
tag
Sziasztok!
Tudtok-e ajánlani olyan telefont, ami paramétereiben nagyjából a Samsung Galaxy Ace3 tudásával rendelkezik, de még olcsóbb annál (kb. 30.000 Ft-ig). Gondolok itt valami itthon is elérhető kínai alternatívára, vagy egy nevesebb gyártó importált változatára.
Min. követelmények: Android, 4", 480x800, 1 GB memória, 8GB RAM, GPS, kamera vakuval, Bluetooth, wifi, 1800 mAh akksi
A Gsmarena találatok közül mi kapható M.o-on?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
formax
-
Hajnii20
tag
Sziasztok !
Végre ma sikerült megtapizni egy telenoros boltba a G3at a Z3at amit meglepődve láttam ,hogy alá volt ìrva ,hogy kifutó ,akkor már jön a Z4ilyen hamar?Sikerült még megnéznem a G3 S-t is.
Hàt most méginkább döntésképtelenné váltam. -
dj79
senior tag
Sziasztok,
megint telefonvásárlás előtt állok. Fő felhasználás: minden , azon belül is sokat dokumentálok fotókkal, videókkal. T-mobilenál kellene választanom.A kinézett készülékek: G2, illetve S4 (I9506). Drágább készüléket nem szeretnék. Az lenne a kérdésem, hogy becses véleményetek szerint melyik lenne az ideálisabb ár/érték arányban, illetve ebben az árkategóriában mi lehetne még alternatíva?
p.s: a garancia miatt a samu felé mennék inkább, de meggyőzhető vagyok.
-
oscar121
csendes tag
Sziasztok!
Vmi olyan telefont keresek, amit fotózásra használnék, és max 4.7 colos, és legjobb lenne ha dual simes!
Nem baj, ha kínai!
Tudnátok vmi jót ajánlani?
Köszönöm -
-
ReFleXx
addikt
Huawei G300-ast cserélném valami új telóra, ehez kérnék egy kis segítséget.
-nem akarok hatalmas telót igy kijelző 4" - 4,7"
-kijelző felbontás méret függő de 250ppi+ (a G300 az 233ppi volt)
-10mm vagy alatti vastagság, bejönnek a keskenyebb telók (ívelt telók lehetnek vastagabbak ívből adódóan)
-Android 4+ , sztem ez már alap mindenhol
-1GB RAM vagy több
-minimum 2 magos proci
-dual sim előnyben, de nem követelmény
-kamera legalabb 5MP
-NFC,4G és egyéb sallangok annyira nem érdekelnek
-ár olyan 60k-igAmit kizártam eddig:
-Samsung telók, valahogy nem jönnek be, ne kérdezd miert
-Redmi 1S még nem tudom kizárjam-e, nem tetszik, hogy nincsa lenti gomboknak háttérvilágításaMit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
hair
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni első okostelefon vásárláshoz.
Ezeket néztem ki
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 530
Acer Liquid Z4Melyiket javasoljátok? Ha ezeket nem akkor nyugodtan mondjatok mást. 40.000 ft lenne a teteje a vételárnak.
Köszönöm segítségeteket.
-
elod22
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sokat elmélkedtem az utóbbi időben és úgy döntöttem, hogy ideje váltani és lecserélni a jó öreg K800i-t, amely 7 év kitűnő szolgálat után már megérdemelné a nyugdíjazást.
Mivel nem szeretnék túl sokat költeni az új telefonra, de mégis tudjon ezt-azt, úgy döntöttem Kínából rendelek egyet, mert itt a nálunk Erdélyben jó eséllyel átcsúszik a vámon. Bevállalom a garancia hiányát, utóbbi időben úgyis szinte mindent amit vettem garanciáztatni kellett (laptop, tablet), a nagy számok törvénye alapján már ideje lenne egy jó terméket kifognom :dNa akkor rá is térnék a kiszemelt telókra:
1. Lenovo A8 A806
2. Elephone P2000
3. Jiayu G4SA fentiek vannak eddig pole pozicíóban, de még a Coolpad F1 is szóba jöhet, bár kinézetre nem tetszik annyira.
Na és még ott van az iOcean X8 mini pro, talán ez tetszik a legjobban, de drágább 30 dollárral, mint a többi.
A Xiaomi-kat is nézegettem, de a Redmi 1s gyengébb konfigurációkban, a Note pedig jóval drágább a fentieknél, arról nem is beszélve, hogy majdnem annyi az áruk belföldön is.Nagyon hálás lennék ha segítenétek a választásban, ha bármi tapasztalatotok van a fenti készülékekkel szívesen meghallgatom, esetleg hasonló konfigurációval ellátott alternatívákat is mondhattok.
-
DS39
nagyúr
Lumia 630 függetlenül, gyári garival pont 40k.
Android-os vonalon szintén 40k az LG L65 vagy kicsivel olcsóbban (35k) Lenovo A328
(edigital árak)az általad írt két Lumia közül az 520 egyébként jobb választás lenne, hiába régi, az 530-ból pár dolgot kispóroltak. (kevesebb tárhely, közelségérzékelő, kameragomb, ips, autófókusz, 720p-es videófelvétel)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Manus
csendes tag
Sziasztok!
A Huawei Ascend G620S telefonról talált már valaki átfogóbb tesztet?
Gondolkozom a vásárlásán,mert 50k-s árban ez tűnik a legjobbnak. -
w333
félisten
-
Mentior
csendes tag
Hali!
Már több alkalommal is írtam a fórumra és eddig mindig jó tanácsokat sikerült kapnom.
Ezúton is 1 mobilvásárláshoz szeretnék segítséget kérni, amit az Asszonytól fogok kapni
Árkategória: 30-60 ezerig
Használt vagy új: Új
Hol vennéd meg: Függetlenül újonnan gyártói garanciával, tinydealről
Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hosszú (minimum 3 év)
Mire használnád? Leginkább telefonálás, viber és NAVI. Másodlagosan fülessel zene-film, facebook, e-mail, és természetesen néha 1-1 fényképet ellőnék.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Inkább android!
Több telefont is átnéztem de nagyon érdekelne a véleményetek.
Eddig ami tetszett:
AXGIO Neon N1 5" IPS MTK6582 Neonado UI\Android 4.4 3G OTA Phone 8MP CAM 1GB RAM 8GB ROM (White in stock) P05-NEON
Igazság szerint a Nokiákkal is szemezgettem a jó navi miatt...
Előre is köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz Mentior #65723 üzenetére
Ne válassz olyan telefont, ami mögött itthon nincs tábor.
Xiaomi Hongmi 1S - itthon is kapható (edigital.hu)
Huawei 3C - minideal.net
ZTE V5 - minideal.net27% áfát számolj! Megvámolják.
Vagy Chigon store ahol Fedex postát kérve nincs hazai vámolás, Anglián keresztül jön.De érdeklődhetsz a dual simes topikban is.
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlásra adtam a fejem, de segítséget szeretnék kérni tőletek a készüléket illetően.
Mire használnám: telefonálás, webezés(fórum,videó,mail), fényképezés*, pdf olvasás, "gps" .
Ár: ~50-60.000 körül
Újonnan szeretném venni.
Androidos ! (androidra fejlesztés lehetősége miatt lényeges hogy legyen 1 androidos készülékem)Szeretnék egy "tartósabb" telefont venni, ami mondjuk ~3 évig bírhatja. Fényképezni eléggé szeretek és szoktam is ezért örülnék ha jó képeket tudna csinálni, persze az árkategóriához mérten.
A GPS-t azért írtam még oda mert nem lenne rossz ha rendesen lehetne benne használni, persze tudom hogy a telefonok nem erre valóak, de talán... 60körüli telefonba már raknak normálisat Lehet hogy sokat képzelekElőre is köszi a segítségeket
Talk is cheap. Show me the code - Linus Torvalds
-
R.A.P 91
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt állok.A Telekomnál fogom venni a telefont.Eddig 3 jelöltem van:Huawei Ascend G6
LG F6
Alcatel Idol 2 mini SEgyenlőre az LG felé hajlok inkább.Ti ezek közül melyiket ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Lumia 735 vagy lumia 925? Csak mindennapos használat, játék nem. Hosszú üzemidő előny.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni, az alábbiakban:
2 telefon kellene, az egyiknél fontos, hogy 4G- s legyen és támogassa a FDD LTE 800 MHZ -t. A másiknál pedig a Dual SIM lenne a legfontosabb, nem kell dual active.
-elsősorban android
-bolti garancia is szóba jöhet
-ár max 40-45 ezer / dbKöszönöm.
-
bubibaba31
tag
Kezembe vettem a MM-ban egy lumia930-ot. Olyan forró volt,hogy majdnem égési sebet okozott. Ez jellemzö?
-
hroberto
veterán
válasz bubibaba31 #65735 üzenetére
Nem. Ha töltés közben játszom, akkor tapasztalható erőteljesebb melegedés. Amúgy csak langyos, legalábbis nekem nem sikerült felforrósítanom.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
R.A.P 91
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt állok.A Telekomnál fogom venni a telefont.Eddig 3 jelöltem van:Huawei Ascend G6
LG F6
Alcatel Idol 2 mini SEgyenlőre az LG felé hajlok inkább.
Amire használnám:Telefonálás,videónézés,zenehallgatás,netezés,néhány fénykép ellövése,és néha játékok.
Ami előny:Hosszú üzemidő, a használat során gördülékeny és gyors rendszer sebesség.Jelöltek közül melyiket választanátok,vagy melyiket ajánlanátok,és miért?
-
bubibaba31
tag
Nekem tele a hócipöm azzal hogy naponta 2szer töltöm a telefonomat. Szóval most egy jó erös akksis teló kéne..
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
Segítség kellene mert nem tudok választani.
Ezeket néztem: Nokia Lumia 1020 4G 32GB.87e Ft
Samsung i9195 Galaxy S4 Mini Black Edition 4G 8GB.60e Ft
LG D620 G2 Mini 4G 8GB titan black. 56e FtÜdv.
-
Joker88
őstag
Erről a telefonról van valami véleményetek ?
Vagy esetleg a gyártói weboldala
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Zeki
nagyúr
válasz Joker88 #65747 üzenetére
A Prestigo sem gyártó.
De kb ezt a hardvert olcsóbban megkapod a Tescoban, Op3ndott néven, ez a saját 2 simes kártyafüggetlen mobiljuk. A hazai tulajok mind elégedettek.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Még, hogy nincsen csúcshardverű és kis méretű telefon android fronton.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Yettel topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest