Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • onyy

    csendes tag

    Sziasztok,
    Gondolkodom a Redmi Note 5 -öm lecserélésén, de bizonytalan vagyok.
    60-80ezer Ft körül szánnék rá, új készüléket keresek.
    Nem okoz gondot a külföldről berendelés, de minimális különbség (~10.000 Ft) esetén inkább itthonról venném meg az esetleges gari miatt.
    Androidos készülékre lenne erősebb akksival (Redmi Note 5-öt már újonnan is volt, hogy 1 nap alatt lemerítettem, most, hogy közel 2 éves lesz, néha napközben nem árt töltenem, hogy biztosan túlélje a nap végét), és szükségem lenne a hívásrögzítés funkcióra ami működik Bluetooth headset-tel is( munka miatt gyakran hívnak telefonon, és lusták emailt írni a kedvespartnerek, én meg nem tudok mindent megjegyezni, ezért nagyon hasznos, hogy vissza tudom hallgatni, miről volt szó).
    Természetesen a fényképező/videozás funkcióra is szükség van legalább olyan minőségben, mint a mostani teló, ujjlenyomat olvasó is kell néhány app miatt, B20 és 4G is szempont.
    Xiaomi készülékeknél néztem a Mi 9 Lite-ot, viszont elbizonytalanított, hogy az új rendszerben már nincs benne alapból a hívásrögzítő funkció, valamint kb ugyanakkora az akksija ebben az ársávban a kütyüknek, mint a mostani Redmi Note 5, és ha már újat veszek jó lenne, ha jobban bírná.
    Előre is köszönöm a segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák