Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d.toth91

    tag

    Sziasztok,

    Már jó ideje gondolkodom a lassan ket eves S6-om leváltásán, a fórum is sokat segített a tájékozódásban, de egyelőre még mindig dilemma előtt állok.

    A keret 160k környéke, a dualsim és az alsó hangon két éves élettartam szintén elvárás, illetve nem szeretném, ha ilyen időtávon belül akadozóssá válna a használata.

    Alapvetően sokrétűen használnám a készüléket a zene és videonézéstől/hallagatástól a fotózáson át a különféle mailek megírásáig és az általános tartalomfogyasztásig. Emiatt fontos a jó akkuidő, valamint a két simkártya megfelelő kezelése (saját: telekom/kevés hívás, sok adatforgalom; céges: vodafone/sok hívás, semmi adatforgalom). Ami emellett még fontos: havi egyszer komolyabb távon használok navigációs szoftvert (Waze) ami miatt fontos, hogy az adatforgalmat ilyenkor is akadálymentesen ki tudjam használni.

    Ami nagyon komoly esélyes: OP5T(ha megfelelő árcédulát kap), Mi6 (ennél a b20 és a netes navi viszonyától eléggé tartok)

    Ami még játszhat, ha a fent írtnál jelentősen kedvezőbben sikerül megcsípnem: Huawei P10, P10 Plus, Mate 9(volt első generácios Mate-em, soha jobb telót nem kívánnék), Honor 9.

    Az S8 dual változata valahogy nem hat meg, de ezeken kívüli érdekes opciókat is szívesen fogadok, illetve a felsoroltaktól való eltantorítást úgyszintén.

    Köszönöm a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák