- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz TeeJay #120600 üzenetére
Redmi Note 5A legolcsóbb lenne, ha nincsenek nagy elvárások akkor szerintem bőven elég
Redmi Note 4 ez már jóval nagyobb tudású, erősebb hardverrel, felbontás miatt lehet jobb használni (sokkal jobban tud tartalmat pl weblapokat megjeleníteni), mondjuk ez 47 de leírtam azért hátha.
Redmi 4X (eustockon most nincs, egyébként 45-50 körül van máshol) ez nem phablet, tudásban a Note 5A felett és Note 4 alatt van, ha nem kell nagy kijelző akkor ezt érdemes venni.SirRasor:
Hát vagy több is, S6 talán 2 éves modell, hány közép kategóriás hozza azt a szintet?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
nagyon köszi
Note 5A az kiesik szerintem ma már túl gyenge egy 4magos Snapi 425 főleg 1280x720-as kijelzőhöz
de a Note 4X és a Note 4 elég jó választás főleg ilyen áron
főleg 4100-as akkuval te jó égtudnak ezek a kínaiak ha akarnak
u.i.: ezek a 8magos Cortex A53 Snapi 435 vs. 625 mit tud egy LG G4-ben lévő Snapi 808-hoz képest?
ugye a 808-ban 4x1,4GHz A53 van a 435-ben meg 8x1,4GHz A53
tudja mind a 8-at egyszerre tolni ha valami combosabb dolog fut?
játék sosem lesz rajta de azért a facebook viber messenger meg chrome böngésző megy akadás nélkül ugye?[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
crazygamer75
tag
Hát bevertem a durcást és mivel nem tudtam dönteni a Samsung A5 2017 és Huawei P10 Lite között, berendeltem a Honor 9 DS-t, remélem 22*3841=84 502 Ft-ért megérte.
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz TeeJay #120603 üzenetére
Amit írtál arra elég a S425 is, de ahogy gondolod (amúgy simán megbirkózik a HD-vel is).
S808 elég erős, S625-nél is erősebb, viszont az utóbbi 10 nm-en készült már és piszkosul takarékos. Szóval a 4100-as akkuhoz add hozzá hogy a SoC fogyasztása nagyon alacsony, nem véletlen hogy 10 órás SoT is simán összejön 2 nap alatt.
"ugye a 808-ban 4x1,4GHz A53"
Az igaz, csakhogy van még benne 2 A57-es mag is 1,8 Ghz-en (ergo S808 6 magos processzort tartalmaz), ezek azonos órajelen is sokkal gyorsabbak az A53-nál, mondjuk közben nagyon melegszik, gondolom érezted már G4-en.
"tudja mind a 8-at egyszerre tolni ha valami combosabb dolog fut?"
Tudja ha az adott program támogatja, márpedig általában így van.
"megy akadás nélkül ugye?"
Megy, bár ez relatív, bármilyen telefont meg lehet akasztani ha elég keményen dolgoztatod, szóval használat függő, de Note 4 azért közép kategóriában elég fürgének számít.[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz Viktor0610 #120605 üzenetére
Annyira rákoncentráltam a Samsung A5 2017 és Huawei P10 Lite-ra (rengeteg tesztet elolvastam, videót megnéztem), hogy Honor 9-ről csak prohardver tesztet olvastam, ahol dicsérve van, de közben a fórumon eléggé leszólják Remélem azért a kamerája (amit legtöbben szidnak fórumon) azért jobb az említett 2 középkategóriás telefonénál. A hardver egyértelműen sokkal jobb, és nekem személy szerint sokkal szimpatikusabb az előlapon lévő ujjlenyomatolvasó (már megszoktam Alcatel Pop 4S-nél). Akinek Honor 9-ese van, írjon pár sort, hogy tényleg gázos-e a telefon, vagy nyugtasson meg, hogy jó választás volt cirka 85 000 Huf-ért. Még van lehetőségem visszamondani a rendelést.
-
viharkabat
aktív tag
válasz crazygamer75 #120607 üzenetére
Ennyiért hol? Lényegesen drágábban látom. Vagy ez szolgáltatói csomagban ennyi?
-
TeeJay
félisten
köszi csak erre voltam kíváncsi
igen a 808-at tudom hogy van 2 bika mag is csak azt nem igen tolja folyamatosan mert akkor melegszik és zabálja az akkut, nyílván csak akkor használja ha valami izom folyamatot kell pörgetni mihamarabb
h a 8x1,4GHz Cortex A53 megy egyszerre az tényleg elég keveset fogyaszthat és mégis tűrhető teljesítménye lesz
ezért szimpatikus a Snapi 435 mert nem játékra lesz csak böngészni meg facebook
oda meg már elég
a 4x1,4GHz A53 már szerintem kevés lenne HD kijelzőreszóval jó választás lesz az a Redmi 4X 3/32
köszi az infót nagyon LG és Samsung téren nézelődtem és ott nem adnak 4100-as akkut meg 3GB RAM-ot csak 1,5 vagy 2GB vanmár csak azt lenne jó tudni ezek közül az üzletek közül hol lehet nyugodt szívvel venni
[link]gsmhome? likestore?
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
crazygamer75
tag
válasz viharkabat #120608 üzenetére
Telekom, internet+vonalas telefon mellé lehet mobil-t venni, csak készüléket, nem szükséges előfizetés a mobil-ra, természetesen innetől a net-vonalas telóra újabb 2 év hosszabbítás. Új törvény jött be novembertől, ami előírja, hogy önmagában nem lehet szolgáltatást kötni 2 év hűséggel, csak ha készüléket is veszel mellé, így a már meglévő szolgáltatás mellé jár (de nem kötelező) készülék. A Honor 9: 22*4990 lett volna, de elengedtek a net-vonalas kombó árából 20%-ot (havi kb1100 ft), ami alapból nem járna, csak ha készüléket vásárolsz. Így jött ki a 22*3841 nekem.
Érdemes minden szolgáltatónál utánanézni a dolgoknak, mert új szolgáltatás(előfizetés) nélkül is lehet készülékhez jutni. Otthoni szolgáltatáshoz akár mobil-TV-konzol-tablet, mobilszolgáltatáshoz azt hiszem csak mobil.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz TeeJay #120609 üzenetére
S435 28nm-es gyártás technológiával készült, még a S625 már 14nm-en, szóval hiába a magasabb órajel és az erősebb GPU még így is kevesebbet fogyaszt.. Ez üzemidőben is jelentkezik, nagyobb kijelző és nagyobb felbontású kijelző mellett azonos kapacitású akksival is jobban bírja a Note 4. Szóval ha csak ez a lényeg akkor jobb a Note 4, persze Redmi 4X se rossz, annak is nagyon jó az üzemideje, de Note 4-nek jobb.
Ha nem tévedek, akkor firstphone gyári garanciát ad. Ha mégis Note 4 lenne akkor alig drágábban eustockról megkapod. -
crazygamer75
tag
válasz crazygamer75 #120610 üzenetére
Alapból listaáron a Honor 9 130 000 a telekom-nál (függetlenként árulják), amiből online vásárlásnál rögtön lejön 22 000. Ha nem csak net+vonalas hanem még Tv szolgáltatásom is a telekom-nál lenne (de az nekem Digi-től van), akkor már a 3 szolgáltatás árából 25%-ot engednének el, így a vásárolt készülék még olcsóbb lenne.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék egy starapa telefont. Követelmények: Android, érintőkijelző, 50 ezer forint környéke.
Köszönöm
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Decemberben lecserélném a Samsung galaxy s4-em egy Xiaomi redmi 4x-re. Esetleg tudtok a redmi 4x árban (39-43 ezer Ft) olyan telefont ami jobb lehet? A sebesség és azért a kamera is érdekel na meg ugye a ram ami a redmi 4x-ben 3gb(ja és az akkumulátor ami 4100 - as a redmi 4x-ben) . Még az érdekelne, hogy az s4 - hez képest előre lépés e a redmi 4x sebességben? Kösz előre is a segítséget!
-
törölt tag
válasz sarkanyolo2 #6 üzenetére
Ujkent most olvashatom vissza az egeszet!
-
bara17
tag
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekre szeretnék okostelefont venni:
- méret: max 5,2 "
- 70-80k
- rendszer: Android 6.0+ vagy IOS
- új telefon
- hosszú távra
- függetlenül venném meg
- ujjlenyomat leolvasó legyen
- Android esetén minimum 3/32 GB
- normál használat internetezés, kommunikáció, fényképezés, játékra nem lenne használva.köszi az ajánlásokat!
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Tudtok olyan telenfonról Telekom kínálatában, ami tutira független? Otthoni internet+TV szolgáltatásra fizetnék elő és van lehetőség kedvezményes mobilra, páromnak szeretném, de ő meg Telenoros.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
MODERÁTOR
-
HKorn
veterán
válasz Viktor0610 #120624 üzenetére
Igen? Ezt nem tudtam, de megkérdezem majd, kösz a tippet. Kötbérfizetés nélkül, de pénzért, gondolom.
Én is jobban szeretem a Telenor-t, mindenki kék a családban, kivéve engem, céges előfizu Telekomos, így ezt használom, mert akármennyire is jó a Telenor, ott sajnos nekem kellene fizetni a számlát
Most meg otthoni internet lenne és csak a T elérhető nálunk.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
MODERÁTOR
-
HKorn
veterán
válasz crazygamer75 #120627 üzenetére
Köszi skacok. Megnézem T kínálatát, ha nem jön össze megyünk Telenorhoz
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Ezek közül melyiket ajánlanátok egy nőnek, akinek előtte csak WP-je volt, most használna először androidot.
Felhasználás teljesen átlagos, FB, email, böngészés, fotó+videó gyerekekrőlGalaxy J5
P9 Lite
P9 Lite Mini
Nokia 5[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
MODERÁTOR
-
HKorn
veterán
válasz Viktor0610 #120631 üzenetére
OK, köszi a tippet én is ezt a kettőt szűrtem ki, P9L és J5 2017, J5 mellett nálam még az AMOLED is plusz pont, de a személyes szimpátia dönt úgyis.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
pit stop
addikt
válasz bara17 #120623 üzenetére
Phonearena összehasonlítása kicsit jobbra hozza ki Moto-t (mind tesztelői, mind felhasználói tapasztalatok alapján), de az sem rossz választás.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
cidalain
veterán
üdv
céges használatra keresek mobiltelefont.
hazai, számlás beszerzés, 50000 Ft környékén.
max 5", de előnyben részesíteném a kisebb méretet.
Android 7 előny, de elvárás hogy azért 6-os legyen
90%-ban telefonálás, viszont az legyen stabil. néha egy-egy saját app tesztelgetése.legfőbb elvárás a hiperszuper kontaktkezelés:
meglennék gombos telóval is, de egyszerűen annyira buta a névjegykezelésük, hogy valami szörnyű. nagyjából 2-300 ember névjegye van a telefonomban, és nyilván ennyi ember között hatékonyan kell tudnom keresni.
vezetéknév szerint, keresztnév szerint, email szerint, cégnév szerint, beosztás szerint, esetleg saját magam által definiált csoportok szerint. (ezeket az eddigi androidos telóimon meg tudtam oldani, de a céges gombos nokia pl már a Károlyokat se tudja listázni, ami elég nagy probléma, ha hirtelen nem jut eszembe egy vezetéknév...)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
asthma
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, 4 fő kritérium volna:
- kamera (a korlátokhoz képest a minőség fontos lenne)
- min. 5,5"
- dual sim
- a plafon 55.000 HUFNetezésre, fényképezésre, telefonálásra lenne használva, tehát a szokásos basic cucc.
A két kiszemelt eddig a Xiaomi Redmi 4X, illetve a Redmi Note 4X. Más ajánlatot is szívesen fogadom. Egyéb alternatíva hiányában melyiket válasszam?
A segítséget köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/asthmajt0
-
Ájvé
veterán
válasz cidalain #120638 üzenetére
Xiaomi Redmi 4x (fekete) várható beérkezés: November 29-30. között. Itt szokták írni mi mikor várható a közel jövőben.
-
crazygamer75
tag
Annyira rákoncentráltam a Samsung A5 2017 és Huawei P10 Lite-ra (rengeteg tesztet elolvastam, videót megnéztem), hogy Honor 9-ről csak prohardver tesztet olvastam, ahol dicsérve van, de közben a fórumon eléggé leszólják Remélem azért a kamerája (amit legtöbben szidnak fórumon) azért jobb az említett 2 középkategóriás telefonénál. A hardver egyértelműen sokkal jobb, és nekem személy szerint sokkal szimpatikusabb az előlapon lévő ujjlenyomatolvasó (már megszoktam Alcatel Pop 4S-nél). Akinek Honor 9-ese van, írjon pár sort, hogy tényleg gázos-e a telefon, vagy nyugtasson meg, hogy jó választás volt cirka 85 000 Huf-ért. Még van lehetőségem visszamondani a rendelést.
-
cidalain
veterán
Arra tudtok valaszolni, hogy az Eustockos 4X-re mokolas nelkul felmegy a MIUI9 ami mar ugye Nougat alapu? Ug ertem a mokolas nelkult, hogy Androidon ranyomni a frissites gombra, es ugy (nem ertek hozza, nem akarok romokkal foglalkozni)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fefe1982
újonc
Telekomnál vásárolnék!
HUAWEI P10 PLUS VS SAMSUNG GALAXY S7 EDGE ???????
Samsung felé hajlok az IP68 miatt!!! Viszont a Huawei nek 128 GB a memóriája!!
Melyik időtállóbb???
Vélemény????[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #120645 üzenetére
Ha már itt tartunk: megkérhetlek, hogy kevesebb emojival kommunikálj? Ezek nélkül is érthető...és tényleg túlzásba viszed.
-
fefe1982
újonc
válasz Viktor0610 #120645 üzenetére
értem
köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni, ajándékba vennék telefont anyukámnak, de nem tudok igazából dönteni, mert nem ismerem az alsóbb kategóriákat
Amire kellene: telefonálás, sms, esetleg fényképek, és jó üzemidő
Ár: mondjuk 50 ezer alatt, de esetleg 60-ig még mehet
Beszerzés: mivel ajándék lesz, így csak új jöhet szóba, és itthoni hivatalos garanciával, független vagy telenoros
Egyéb igény: stabil és könnyen használható szoftver (olyasmi, mint a Huawei egyszerű főképernyője előny), szép és könnyen olvasható kijelzőAmiket néztem eddig:
Huawei P9 Lite 2017
Huawei P9 Lite Mini
Motorola G5
Nokia 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest