- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
-
Alveus
tag
válasz Dumi86 #60604 üzenetére
Annyira még nem tudok véleményt mondani, mivel 3 napja van fent a gépen, kb 5 év után. Egyenlőre tetszik, kevés helyet foglal, mind a háttértáron, mind a memóriában, lassulást nem érzek és nem zargat. Defender helyett van most, az nálam iszonyat módon bugos, scannelésnél olyan szinten leterheli a gépet, hogy a startot nem tudom megnyitni.
-
Synaptic
senior tag
Aki nem eset internet sec -et használ és "bátor" , megtenné hogy rákattint a [link] -re . Lifetime licenszem van a sticky password managerhez és az Eset állandóan rinyál az oldal miatt amit a sticky akar elérni .
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
AtHoS
nagyúr
válasz Synaptic #60606 üzenetére
Ezt az oldalt szvsz. nyugodtan ki is hagyhatod az életedből. Rakat átirányítás után éppen ki lettél választva potenciális nyertesnek....többit gondold hozzá.....nem a sticky miatt rinyál az ESET - nálam is az van használatban - hanem maga a végoldal FAKE, átverés
read-only mode on the forum
-
Dévacsen
senior tag
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Cs1csó
félisten
válasz Dévacsen #60615 üzenetére
Vótmá, bár azért nyugtával a napot: nem volt eléggé nyereséges a fizetős verziója, úgyhogy hivatalosan nem fejlesztik tovább, de a forráskódját kiadják és mostantól aki akarja fejleszthetni tovább. Ez a program elég érzékeny a Windows 10 build változásokra tehát ha nem lesz egy-két ember aki ha új funkciókat nem is épít már bele a kompatibilitására legalább vigyáz.
-
Pano
addikt
-
UserX
addikt
Érdemes-e felfrissíteni a KIS 2019-ről 20-ra?
Így a fórumot olvasgatva számomra a kérdésben a válasz: egyelőre nem.
1. Írtátok, hogy gyengébb a detektálási képessége.
2. Ez önmagában még semmit nem jelent, de a hivatalos magyar oldalon is a 2019 érhető még el. Gondolom még javítgatják a bugokat...
-
ƵøŁĭ
veterán
Hibakód: PR_END_OF_FILE_ERROR
Valaki tapasztal ilyet (adott védelem mellett) ?
Ide nem enged: socialclub.rockstargames.com
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
stuka20
aktív tag
Norton Antivirus van most a gépen. Operát használok, kérdés, uBlock origin mellé kell még valami? Windows defender browser protection tettem még fel, nem tudom ez operán mennyire működik. (eddig még nem jelzett be semmire sem)
-
Cs1csó
félisten
válasz stuka20 #60627 üzenetére
Elég, + legyen mindened naprakész - programok, oprendszer - és a pótolhatatlan adataidról vagy akár a rendszerről mentés egy offline külső tárhelyen. (lehet mellette online is) pénzügyeket pedig kétfaktoros azonosítással végezd. Esetleg a böngészős jelszavaidat valami védelemmel ellátni: Keepass XC vagy Bitwarden
-
Cs1csó
félisten
válasz stuka20 #60629 üzenetére
A pótolhatatlan adatokat egyszerű másolással - duplikálod - már védetté tudod tenni, ha a gépen kívül még egy másik helyen is megvan - legalább - néha persze frissíted de ennyi.
Rendszer mentésre a Windows 10 topikban elég népszerű a Macrium Reflect Free nevű program a működésével kapcsolatban ott tegyél fel kérdéseket de a használatáról van egy csomó videó a YouTube-on (ezt azért írom, hogy nem feltétlenül egyből menj a Windows 10 topikba kérdezni, hanem egy kicsit műveld magad és ha marad ami nem világos ott arra konkrétan rákérdezve könnyebben meg fogod érteni)
-
Cs1csó
félisten
válasz stuka20 #60631 üzenetére
Ha legörgeted az oldalt ott van alul hogy email-ben küldik: "format: e-mail" tehát email formájában küldik a kulcsot.
Once you purchased we will send you the Product Key and Download link to latest Norton version via e-mail or Ebay messaging system as soon as possible (within 24 hours). Please note nothing will be sent via post
You can using Product Key to Activate in Norton Activate Dialog or add to your account at my.norton.com[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
A régi IBM Thinkpadek tényleg durva cuccok voltak. Szerintem ha 1.000 év múlva egy ásatáson kiásnak a földből egyet, még az is el fog indulni. Mai napig mindenki visszasírja azokat a minőségi időket.
Amúgy biztonság és egyéb szempontjából lehet tényleg érdemesebb lenne megnézni, hogy egy linuxra miként reagál.
Update: Lehet Microsoft Office-t használni linux alatt minden probléma nélkül. Nem a legújabbat, de lehet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cs1csó #60640 üzenetére
Ha már Win7-re sincs neki driver akkor lehet a Linux még jobban felejtős. Pár éve próbáltam én is egy régi Vista laptopra különféle disztrókat rakni: egyiknek a VGA nem tetszett, másiknak a touchpad. Win8.1 lett rá régi driverekkel új driver keresés letiltásával, így még elketyegett amíg a gazdája vett új vasat Win10-zel.
-
félisten
válasz Szellem. #60583 üzenetére
Hákúnámátátá, milyen gyönyörű szó (és akit érint)
Engem az érdekel, hogy egy adott cucc, mit nyújt... (átlagos USER-nek állítgatás nélkül ugyebár)
Kaspersky mindent visz (ALAPBELLÍTÁSSAL), mert az összes létező tesztben -szinte- 100%-t teljesít(még a FW teszteben is, pedig a CIS FW-t rajta kívül semmi meg sem közelíti... (Comodo Tűzfala HIPS-el verhetetlen...))
Szeretném rövidre zárni ezt a dolgot (olvastam sokat, sokat, sokat és még sokat vissza)
Most falhoz állítalak ÖREG BARÁTOM, PLAG (Ne haragudj... ismerve Téged)
Melyik a legjobb védelmi rendszer szerinted?
Ha nem a Kaspersky-re gondolsz/írod(minden tetves/xaros/8-10-éves/visszatérő stb. stb hibára tekintettel), akkor többet nem írok ide, mert akkor egy jó ember megmarhult...
Szvsz a Kaspersky -nem csak jelenleg- a legjobb védelem (minden hibájával együtt).
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #60647 üzenetére
1. mennyivel jobb a többi védelemnél? Mert ha 1-5% akkor az kb. hibahatár
2. mi ennek az ára? Mennyi bug, gép lassítás, ping baxtatás egyéb hiba?Évek óta riasztásom sem volt - döntően Avast Free mellett - most Defender-rel tolom és kész.
-
félisten
válasz Cs1csó #60648 üzenetére
1. Hát kb. 50%-l... (Kaspersky a mérce amúgy...)
2. Évi 7K (mint írtam, tudom/tudjuk(már, aki), hogy vannak rohadt zavaró BUG-k, de ezt -legalábbis Én- elnézem.
Korábban írtam, hogy nagyon megszívatott (és akkor finoman fogalmaztam), de nem tudok jobb védelmet... (itt most nagyon sok szempont alapján mérlegelve írtam/meg korábban is írtam...)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #60647 üzenetére
Olvass vissza, mert már leírtam, hogy a Kaspersky a legjobb védelem. Engem a hibái zavarnak,d e ha visszaolvastál ezt is leírtam.
És ha tényleg visszaolvastál, akkor láthattad azt is, hogy használom.Amúgy megtisztelsz, csak az gunyoros smiley ne lett volna ott, akkor el is hiszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.