- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
[Kaspersky Anti Drone megoldást készített]
Nagyon helyes. Eléggé gáz, ami a repülésbiztonság körül megy ezen a éren, amúgy meg a magánszférát sem tisztelik egyesek akinek drónja van. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz olasz61 #61114 üzenetére
Lényegretörően:
Changelog:
Version 13.0.22Added: Advanced Machine Learning
Improved: Deep Behavioral Detection
Improved: Connected Home Monitor (EIS, ESSP)
Improved: Password Manager (ESSP)
Improved: Disk Encryption (ESSP)
Changed: supported operating systems: Windows 7 SP1 and newer
Fixed: many other improvements and fixesKnown issues:
Error in Windows Logs may appear once fix is applied (Error appears only once - during upgrade itself)
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
FS Protection PC 17.8 BETA 1
Fixed issues:
- Protection statistics counter increase after product expired (PBL-4825)
- Acrobat Reader installation runs slow and require reboot (PBL-4840)
- Changed text for DeepGuard detections title (PBL-5113)
- SAFE 17.6 continuously reports malfunction (PBL-5134)
- Restart is not required after the upgrade if .net installed (PBL-5333)
- Several ".NET not installed" windows appear when you click several times (PBL-5438)
- Settings button on received message opens wrong page (PBL-5461)
- Settings Support tab is not shown (PBL-5462)
- Tabs height in Settings has been changed (PBL-5469)
- Text: Last year must be changed to Last 12 months (PBL-5481)
- Different formats on scan report (PBL-5525)
- Remove flyer run executable action (PBL-5557)
- Tupas authentication with S-Pankki login is failing when Banking Protection is active (PBL-5565, PBL-4434)
- Internet Security - Typo in Swedish localization (PBL-5568)
- Upgrade loops in "Waiting restart" state (PBL-5570)[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
UserX
addikt
válasz Joker88 #61156 üzenetére
Én is vidéken vagyok. Megyeszékhely, de 'beszorultam' a panelba. Annyi haszna legalább van, hogy olcsó és gyors a Net a versenyhelyzet miatt. Ha már annyi az annyi és a Kaspy lefelezi, váltsuk le! Egyébként a többi területen maximálisan elégedett voltam vele. A pingemmel még mindig nem vagyok megelégedve, az MBAM valós védelmét kikapcsoltam, de így is 9 ms körül van. Biztatásként: a te területeden is remélem hamarosan fejlesztenek, hiszen ígérnek fűt-fát...!
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome-t használom böngészésre.
Az F-Secure bővítmény jelzi kereseskor, hogy melyik a megbízható oldal.
Viszont arra lettem figyelmes, ha a böngészőben a további találatokra kattintok, ott már nem jelzi a megbízható oldalakat.
Nem kellene a további találatoknál is jeleznie? -
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #61160 üzenetére
Nálam van a google keresési oldalon is pipa ha egy oldalt ismer vagy kérdőjel ha nem ismeri és gondolom valami piros jel ha veszélyes oldalt jelez ezzel még nem találkoztam a találati listában:
Vagy másra gondolsz? Google és Firefox böngészőben keresve is mutatja a találatok között - google keresőt használva lehet csűrni csavarni de az a legjobb kereső.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz csaba1203 #61163 üzenetére
Már túltettem ezen magam, van vagy egy tucat külső védelmi program amit megbízhatónak tartok: számos laboros, és nem laboros, fórumos, stb. visszajelzés van és döntően pozitív, 10-20 éve vagy még régebben tartósan jelen vannak. Hibák, gyengeségek mindegyiknél vannak. Sokan egy adott védelemre esküsznek de mindegyiknek volt már kisebb nagyobb problémája.
Sőt én nem akarnék egy olyan védelmi programot használni ami védelemeben a LEGESLEGJOBB de: lassítja a gépet, bugos, a hibáit nem javítják, hülyeségeivel zaklat, programokat nyír ki stb.Önmagában még a védelem sem lehet kizárólagos szempont egy programnál.
Ezért mondom azt, hogy még a Panda is nyugodtan használható, pl. most is volt teszt ahol normális eredményeket hozott.
Egy irány van amivel szemben vannak kétségeim: azon cégek termékei akik pl. vállalati vonalról léptek be az konzumer piacra vagy end user nevezzük ahogy kell tehát az otthoni védelem piacára pl. a Sophos vagy a Forticlient és ezen termékeiken van még mint csiszolni.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Cs1csó #61166 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy a Kaspersky a legjobb minden téren. Aki bármi mást állít, az nem mond igazat.
Mondom is miért: Legerősebb védelemeben
Nem bugos, és mindig hibátlan kiadást adnak ki.
Nem fogja a netet még a gyenge P4-es gépeken sem.
Soroljam még?De most majd biztos jön a Topikgazda és majd jól megmondja nekem.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Cs1csó #61171 üzenetére
Na, most akkor azt ugye vágod, hogy amint bekapcsoltam az asztali gépemen a Zsarolóvírus védelmet, egyből jelzett rá?
Komolyan mondom, ilyenkor el tud szállni az agyam!!! Annyira, de annyira kezd szánalmas lenni ez a vírusvédelem, hogy tényleg megértem azokat, akik pont leszarják.
Az egyik lassít, a másik bugos mint az állat, a harmadiknak bekerül az adatbázisába a kártevő vagy a kártevő oldal, azt nem ismeri fel. Hova a francba jutunk?F-Secure is egy csalódás ebben a formában. Remélem, a 17.8-as javítással rendbe teszik, mert ez így kurv@ karcsú nekem. Beteszik az adatbázisba többször is a Zoli féle adathalász/csaló oldalt és hol fel ismeri, hol nem, meg majd este, meg másnap?
FistXL: Kapcsold be a Defenderben a zsarolóvírus védelmet és egyből fog ugatni a fájlra!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Kicsit nosztalgiáztam és ez a Trailer nálam mindent visz még mindig:
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Jack Oneill #61176 üzenetére
Libabőrös letten anno, amikor megláttam. Nagyon tetszett.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Dévacsen
senior tag
Nekem sincs bekapcsolva a mappa védelem(nem tartok semmit a gépen)így nálam is engedte letölteni,és mostanáig a topicot sem olvastam,így nem tudtam hogy akkor ugrik rá ha be van kapcsolva..ezért futtattam a fájlt..és így egyből fogta. Érdekes hogy nem a jobb alsó sarokba tette az üzenetet.
[ Szerkesztve ]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
riki
senior tag
válasz aprokaroka87 #61184 üzenetére
Sem a Chrom,sem a Bitdefender Total Sec. nem blokkolja az oldalt.
-
csaba1203
addikt
válasz aprokaroka87 #61184 üzenetére
-
Semplar
őstag
Igaz, nálam LTSC van fenn, de amúgy is azzal kezdek telepítés után, hogy átnézem a beállításokat, de tuti, hogy a védelemhez nem kellett nyúlni, alapból fogta.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Jack Oneill
veterán
Letezhet, hogy a win 7 mar nem tamogatott az ESETnel? Munkahelyi gepekre win7en nem jelez a frissito. Oldalrol letoltve jelzi, hogy win7 tamogatott, de telepitesnel mar felkialto jellel kiabal, hogy a win 7 ezen verzioja nem tamogatott. A 13-as verziot szeretnem telepiteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #61191 üzenetére
Ez érdekes,nálam bekapcsolt mappa védelemmel sem fogja meg,kicsomagolom akkor sem,indítom,akkor ugrik,nem értem.Pedig én buherálok mindent szigorúra a csoportházirendben,még azt is hogy mennyi szintig vizsgálja a tömörített állományokat,és így sem,csak futtatáskor..gyanús,roppant gyanús..
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #61192 üzenetére
Rakattintottam a tovabbi informaciokra ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy elmaradt biztonsagi javitasokat hiányol, mostelinditottam ezek telepiteset, lehet, utana felmegy az ESET.
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #61194 üzenetére
Valamit összekutyulhattam,mert a mappa védelemnél sem reagál egyik programra sem,pedig semmi nincs hozzáadva a kivételekhez,és enged minden hozzáférést.Régebben ha nem volt pl:kivételhez adva a média lejátszó egyből dobta az ablakot,mindegy kivárom már azt a pár hetet,és jön a frissítés majd akkor megoldom,és nem állítok semmit el a Defenderben.
-
Semplar
őstag
válasz Dévacsen #61196 üzenetére
Talán a ConfigureDefender helyrerázná.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
ƵøŁĭ
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest