- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalazs83
aktív tag
Céges email címre jött hamis TNT számla. EIS13 törölte a mellékleteket:
TNT Original Invoice.ace - modosult Win32/Injector.EIRO trojai - torolve
TNT Original Invoice.ace = ACE = TNT Original Invoice.exe - modosult Win32/Injector.EIRO trojai - torolve
Az emailben lévő link-re virustotal-on csak az AVIRA jelez, ha valaki kísérletezne:
https://www.virustotal.com/gui/url/09f0aef462de2157d0a39f82258c20051a2b2af87b50fa81671e1747895dd205/detection65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
ƵøŁĭ
veterán
Na ez igen kellemetlen:
Changelog since Vivaldi 2.9 (1705.31)
[Windows][Crash] Symantec Endpoint Protection causes crash VB-56610[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Qtya123
őstag
Üdv!
A napokban vettem meg és telepítettem a Win10 Pro-t az új SSD meghajtómra.
A kérdésem az lenne, hogy az alábbi védelmek megfelelőek, vagy lenne optimálisabb?
- Comodo Internet Security. A Defendert teljesen kikapcsoltam, nem tudom jó döntés-e látva, hogy sokan dicsérik. Azért Comodo egyébként, mert már ezer éve ezt használom minden rendszeremen és eddig meg vagyok elégedve vele. Jobb lenne mégis a Defender, vagy normális netezéshez mindegy?
- SuperAnti Spyware (ez fizetős)
- PeerBlock
- Firefox, benne a következő kiegészítők: uBlock Origin, TrafficLightFentieken túl néha le szoktam futtatni a HitmanPro-t és a Malwarebytes programot.
Ez így rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Qtya123 #61605 üzenetére
A Defender-t nem kell alapvetően manuálisan kikapcsolni a CIS is megteszi.
A CIS-t milyen módban használod, alap beállításokon vagy egy-két dolgot még bekapcsoltál?
Ha nálad jól működik és szereted akkor használd nyugodtan a CIS-t. A SAS szerintem fölösleges.
Amit érdemes még kiegészítő védelemként időnként lefuttatni az amiket írtál azokon túl:
AdwCleaner(ezt mindenképp), DrWebCureIt, Emsisoft EKA pótolhatatlan vagy nehezen pótolható adataidról csinálj rendszeres mentés legalább egy másik eszközön legyenek meg az a ilyen adataid pl. egy külső HDD és/vagy egy online tárhely.
-
Qtya123
őstag
válasz Cs1csó #61606 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Nem tudtam, hogy automatán kikapcsolja, én kiirtottam ( Számítógép konfigurációja – Felügyeleti sablonok – Windows összetevők – Windows Defender menüpont - Windows Defender kikapcsolása részt engedélyeztem) Akkor ez így nem baj?
A CIS tűzfalat egyéni szabálykészleten használom. Én szoktam kiengedni, vagy blokkolni a frissen telepített programokat.
AdwCleanert az ajánlásod alapján már le is futtattam.
A fontos dolgokat külső HDD-n is tárolom.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Milyen vírusirtót ajánlotok Androidos telefonra?
Jelenség, hogy az Instagram fiókomba indiaiak, malájok jelentkezgetnek be, közben én már nem tudok belépni. -
UserX
addikt
Most bankoltam először az ESET védett böngészőjében. Semmi anomáliát nem találtam (lassan már ennek is örülni kell)!
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Windows 10 Pro 1903 rendszeren vagyok.
A MS vírus- és kártevőírtó sw-ével (Defender?) offline keresést futtattam.
Vizsgálati eredményt azonban nem találok.
Miként tudom megtekinteni, volt-e bármilyen probléma, akadt-e kétes elem?
A Vírusok és veszf. elleni védelem lapon a legutóbbi Teljes (nem offline) vizsgálat adatait mutatja most.Win10 topicban egy fórumtárs javasolta, hogy a current threats- scan options-threat history lokáción nézzem.
Azonban ott "Nincsenek közelmúltbeli műveletek" felirat fogad.
Nem írja, hogy sikeres vizsgálat, nem talált problémát, vagy talált, vagy mi a helyzet...Köszönöm,
zsoltip -
ƵøŁĭ
veterán
VirusTotal += Bitdefender Theta
We welcome the Bitdefender Theta scanner to VirusTotal. This engine is 100% Machine Learning powered and reinforces the participation of Bitdefender that already had a multi-platform scanner in our service. In the words of the company:
“When it comes to pushing things forward in the fight against cyber-crime Bitdefender Theta checks all the boxes. This new technology stack makes use of deep neural networks to provide industry leading detection rates in the fight against ever changing cyber-attacks. Bitdefender Theta is 100% Machine Learning powered and built on top of Bitdefender's state of the art dynamic behavioral analysis and cloud services is used to identify and block threats without the need for daily signature updates.”
Bitdefender has expressed its commitment to follow the recommendations of AMTSO and, in compliance with our policy, facilitates this review by AV-Comparatives, an AMTSO-member tester.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Release 17.8 beta 2 (4.30.3102)
Improved manual scanning window (Scan Wizard):
This beta introduces the new Scan Wizard that offers better support for various display scaling settings and multi-display setups, while retaining the functionality and look-and-feel of the previous Scan Wizard. With the new Scan Wizard, it is also possible to have multiple manual scanning tasks ongoing at the same time (except for multiple parallel scans in the "system scan" phase).
Known limitations of the new Scan Wizard (these will be addressed in future beta releases):
- Manual scans are not recorded in the Event history ("View recent events").
- Manual scans do not run properly in situations when the scanning engines are being updated.Dark blue theme
F-Secure has changed the brand color from cyan to dark blue. The new color is now used also for the fs protection theme.
Fixed issues:
- Internet Security renewal subscription text updated (PBL-5683)
- Product upgrade is very slow (PBL-5786)
- Subscription key in settings should be selectable (PBL-5790)
- About dialog links don't follow the style (PBL-5821)
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Dévacsen
senior tag
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
GEPESZ66
veterán
Egyébként az F-secure fiókban hogyan tudom azt megtenni, hogy letöltsem mindig a legfrisebb verziót?
Mivel pl. 1 géphez hozzá van rendelve, gondolom előbb le kell választani, s ismét hozzárendelni, s így ajánlja fel a letöltést.
De hogyan kell ezt megtenni? -
salaud
aktív tag
válasz Szellem. #61632 üzenetére
"F-Secure has changed the brand color from cyan to dark blue. The new color is now used also for the fs protection theme."
Reméljük a legjobbakat, nekem a fenti szöveg értelme azt mondja, hogy a márka új színe lesz ez a sötétkék és több termék ezt kapja meg.
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Dévacsen
senior tag
-
p76
senior tag
Újabban ha keresek a weben (google, microsoft edge) például a "freon gáz szaga" kifejezésre, feljönnek elég gyakran olyan .com .ru stb oldal találatok is amelyek rossz magyarsággal vannak lefordítva: például: hu.98905.com/home-appliances/refrigerators/1015008312.html
Nem jelent ez valami kémprogram vagy egyéb fertőzöttséget? -
Dévacsen
senior tag
Használsz reklámblokkolót?..Most nézem nálam is jönnek ilyen találatok,nem gondolom hogy fertőzés lenne.Más témában észrevettem már valóban ilyesmit..persze az oldalak maguk lehetnek fertőzőek,a google majd megoldja ha akarja.egy idézet az egyik oldalról...Az anyag színtelen gáz, és nincs szaga. Ezért igyekszünk megnyugtatni - a freon szaga nem érez minket, de pontosabb, de egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
KIS IS 2019:
Patch I for Kaspersky Internet Security version 19.0.0.1088 was released on October 22, 2019.
With patch I:
We've added support for update 19H2 for Windows 10 (version 1909).We've fixed found errors and further optimized the program. -
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
válasz Dévacsen #61646 üzenetére
Ha hiányolná valaki a hivatkozást...Ahogy a Google kapcsolódó blogposztjában írja
-
Dévacsen
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest